Şimdi Ara

Ucuza Satılık Toshiba L10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün Toshiba'nın 1.5 sene önceki öğretmen kampanyasından alınmıştır. Son 5-6 aydır aktif olarak kullanılmakta ve herhangi bir sorunu yoktur. Pili yaklaşık 1 saat 20 dk kadar gitmektedir. Genellikle internet (kablosuz internet) için kullanmıştım fakat grafik çalışmalarım için daha güçlü ekran kartına sahip bir laptop alacağım bu yüzden satıyorum. Öncelikli olarak Diyarbakır ya da Gaziantep'ten elden teslimi düşünüyorum (Adana'da olabilir). Ürünün yanında orjinal Toshiba taşıma çantası, gerekli cdler, A4 tech optik mouse ve isteğe bağlı olarak çeşitli programlar vereceğim. İşletim sistemi lisanslı Windows Xp Home Edition'dır.

TOSHIBA SATALLITE L10 NOTE BOOK
    • İşlemci: Intel® Centrino® mobil teknolojili Intel® Pentium® M 725 işlemci ( Dothan 1.6 Ghz ), 400 MHz FSB, 2 MB 2nd level cache, Intel® PRO/Wireless 2200 BG ağ bağlantısı ve Intel® 855 GME chipset

• Hafıza: 256 MB DDR bellek (1.024'e kadar arttırılabilir)

• cd: CD-RW/DVD-ROM sürücü, maksimum hız: 24x CD-ROM, 24x CD-R, 24x CD-RW, 8x DVD-ROM

• ekran Kartı: Intel® 852 GME, max 64 MB ekran kartı ( UMA )

• Ekran: 15,0

• Ses: Toshiba Bas Özelliği Geliştirilmiş Ses sistemi, dahili stereo hoparlörler,ses düğmesi

• Klavye: 86 tuş, 6 x kolay erişim tuşu, 2 x Windows® tuşu

• Arabirimler: 3 x USB 2.0, TV-Out ( s-video ), DC-in, harici mikrofon, kulaklık Kablosuz İletişim: Kablosuz LAN ( entegre 802.11b/g çift band ağ desteği, Wi-Fi™ uyumlu Kablolu İletişim: Uluslararası V90 modem ( V92’ye hazır ), 10 / 100 Base-TX Ethernet LAN

• Yüklü Yazılımlar: Windows® XP HOM TR, Çevrimiçi kullanıcı ve Modem el kitabı, Toshiba ConfigFree™, Toshiba Yönetim Konsolu, Toshiba yardımcı program ve sürücüler, Video® WinDVD Güvenlik özellikleri:Kensington kablolu kilit slotu, sistem şifre güvenliği, Kablosuz LAN düğmesi

• Pil: Lithium-Ion pil, 5.1 saate kadar pil ömrü

• Ağırlık ve ölçüler: 2.7 kg, G x U x Y: 332 x 270 x 28.5 ( ön ) / 36.6 ( arka ) mm

• Diğer donanımlar: AC Adaptör, Notebook taşıma çantası

Fiyat: 600 YTL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi grafik çalışmalarımda kullanmak üzere yeni bir laptop almak için satıyorum ürünü bu yüzden takas düşünmüyorum. Birkaç takas teklifi geldi ayrıca bir kişide zaman istedi.

Şuanda tekliflere açıktır ürün.

• pm attim
  • Satış devam etmektedir teklif verebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık casper ultrabook 800 tl
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.