Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 UCUZA PS3 SATILIK OYUNLAR Satın Al 1 Şubat 2019 11:37 1 1 UCUZA PS3 SATILIK OYUNLAR Herkese Merhaba.3 oyun alana kargo ücretsizdir.Tüm oyunların ilk sahibiyim. CD'ler 0 gibidir tek çizik yoktur. Sadece kendi kutularında, kitaplığımda muhafaza edilmişlerdir. Sıkıntı yaşamamak adına CD'leri tek tek bir daha denedim hiçbir çalışmama sorunu yoktur.Fiyatlarda pazarlık payı yoktur. Yazdığım fiyatlar geçerlidir. Kargoyu alıcı öder. Oyun alan kişilerle whatsapptan kargoyu söylemiş olduğunuz adrese göndermiş olduğuma dair bilgilendirme fotoğrafı ve takip kodunu göndereceğim.3 oyun söyleyene indirim yapabilirim. Alıcı mesajlarını sadece PM(özel mesaj)'dan kabul ediyorum.Oyunlar sipariş edildikten itibaren en geç bir gün sonraki kargoyla mutlaka göndereceğim. Benim açımdan hiç bir sıkıntı çıkmayacaktır.Satılan oyunları site üzerinden sürekli güncelleyeceğim.ÖNEMLİ NOT: ÖDENECEK ÜCRETLERİN TAM VE KESİNTİSİZ OLMASINI RİCA EDİYORUM.İlginize teşekkür ederim. Mesajlarınızı bekliyorum.Oyun: Fallout New VegasFiyat: 25TLOyun: Fallout 3Fiyat: 30TLOyun: Uncharted 3 Drake's Deception Game of the Year EditionFiyat: 40TLOyun: Uncharted 2 Among ThievesFiyat: 25TLOyun: Metal Gear Solid 4 (Platinum)Fiyat: 30TLOyun: Metal Gear RevengeanceFiyat: 30TLOyun: Resistance 3Fiyat 30TLOyun: Resistance Fall of Man (platinum) kitapçıksız.Fiyat: 25TLOyun: God of War Ascension ( Exclusive the last of us demosu içerir)Fiyat: 40TLOyun: God of War 3Fiyat: 40TLOyun: Red Dead RedemptionFiyat 40TLOyun: Gran Turismo 5Fiyat: 25TLOyun: Devil May Cry 4Fiyat: 25TLOyun: Watch DogsFiyat 35TLOyun: Grand Theft Auto 4 (GTA IV)Fiyat: 40TLOyun: Killzone 2 (platinum)Fiyat: 20TLOyun: Medal of Honor + Medal of Honur FrontlineFiyat: 40TLOyun: Call of Duty World at WarFiyat: 25TLOyun: Heavy Rain (Move Edition)Fiyat: 35TLOyun: L.A NoireFiyat: 30TLOyun: Heavenly Sword (platinum)Fiyat: 25TLOyun: Brothers in Arms Hell's HighwayFiyat: 20TLOyun: Starwars The Force UnleashedFiyat: 20TLOyun: Heroes Over Europe (kitapçıksız)Fiyat: 20TLOyun: FIFA 10Fiyat: 10TLOyun: FIFA 11Fiyat: 15TLOyun: World Series of Poker 2008Fiyat: 10TLOlabildiğince şeffaf bir paylaşımda bulundum. Önceden bahsettiğim gibi oyunlarda hiç bir sorun yoktur. Sizlerde aynı şekilde eğer alıcıysanız lütfen temiz bir alışveriş olsun. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 27 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Yenimahalle Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK PS4 KUTULU MINECRAFT Vaporesso Target PM 80 Satılık Alınık Sekiro Shadows Dies Twice Ps4 CD(Kutulu) Satılık League of Legends ve Rünneterra HESAP