Şimdi Ara

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel paypal açık) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
42
Favori
36.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • media center ile indirsem mi win 10 iso'yu kafam karıştı siz naptınız arkadaşlar?
    http://prntscr.com/7yi1c9 mimari'de 3 tane seçenek sunuyor.
    home ,home single lanuguage ve pro şimdi ben bu sistemlerden hangisinin isosunu indirip kendi keyimle deneyebilirim.Home single language yüklemeye kalksam kabul eder mi acaba madem microsoft korsancılığa izin verdi 10'da
    tavsiyeleriniz bekliyorum
  • Biri yaptı. Diğerini daha işleme başlamadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Worm Holes kullanıcısına yanıt

Bu fotoya göre key hangisini kabul edecek bellidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Bu fotoya göre key hangisini kabul edecek bellidir.

teşekkkür ederim hocam.
    deneme fırsatınız oldu mu?
    driver konusu aklıma takılıyor yine 8.1 driver mı kuracağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

Biri yaptı. Diğerini daha işleme başlamadı

O zaman alınabilir yani sıkıntı çıkmadıysa
  • Bende yükseltmeyi indirdim az önce kuruluma geçtim şu an yüzde 25 te bakalım sonu ne olacak ancak ben indirirken iso filan indirmeyi göremedim direk yükseltme hazır dedi bende yükselt dedim.
  • Worm Holes kullanıcısına yanıt
    Maalesef kurulumda flaş disk sorun çıkardı hocam. Başka diskle deniyorum şansımı. DVD ile en güzeli fakat çalışmıyor.

Driver sorunu çıkabilir de çıkmayabilir de hocam, ama uç bir driver değilse bence sorun çıkartmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar maalesef bizim keyler işe yaramadı. yükseltme yaptığımızda etkinleştirme olmuyor. bizzat denemiş bulunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxser

Evet arkadaşlar maalesef bizim keyler işe yaramadı. yükseltme yaptığımızda etkinleştirme olmuyor. bizzat denemiş bulunuyorum

başarılı olanlar var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazi Zombie Army 2 -- 30 Temmuz 2015; 0:54:18 >
  • maxser M kullanıcısına yanıt
    Yükseltme yaptığımızda zaten herkese genel bir key veriyor, şuan etkinleştirip kullanıyorum. Keyi ayriyetten girmeye çalışırsanız kimseninkini kabul etmiyor şuan.
  • maxser M kullanıcısına yanıt
    hocam keyi çalışan var bana yükselt seçeneği gelmedi daha
  • Şu anda kimsenin orjinal key'i etkinleşmiyor sunucular yoğun olduğu için. Sürekli deneyince olduğu söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazi Zombie Army 2

quote:

Evet arkadaşlar maalesef bizim keyler işe yaramadı. yükseltme yaptığımızda etkinleştirme olmuyor. bizzat denemiş bulunuyorum

başarılı olanlar var....

bizim keylerde 8.1 etkinleştirmişti. niye bazılarında başarılı oluyor da bazılarında olmuyor ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

hocam keyi çalışan var bana yükselt seçeneği gelmedi daha

yükselt seçeneği sanrım bir çok arkadaşa gelmedi. ben cmd ye bir arkadaşım verdiği kodu yazarak indirme işlemini başlatıp oradan yükselttim.
  • quote:

Keyle alakalı bir durum değil.
    Sunucularda sorun var, sanırım aşırı yoğunluktan kaynaklı. Birkaç güne etkinleştirme gerçekleşir.
  • hadi hayırlısı bekleyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazi Zombie Army 2

quote:

başarılı olanlar var....

Windows 8.1 in yedeğini almıştım o yedeği tekrar kurup sizin
    http://forum.donanimhaber.com/m_108569233/tm.htm
    burada verdiğiniz yöntemle tekrardan kurdum. Bu kez hiç bir problem çıkmadı şu an etkinleştirilmiş gözüküyor anlatımınız için teşekkrler

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Sunucularda sorun var, sanırım aşırı yoğunluktan kaynaklı. Birkaç güne etkinleştirme gerçekleşir.

Keyle alakali sunucu ile değil teker teker bloke ediyorlar keyleri isterseniz microsoft destek hattından key inizi verip kontrol ettirebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atabey Kemal

quote:

quote:

Keyle alakali sunucu ile değil teker teker bloke ediyorlar keyleri isterseniz microsoft destek hattından key inizi verip kontrol ettirebilirsiniz

hocam bu 9 dolarlık keyleri mi bloke ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: Atabey Kemal

quote:

quote:

hocam bu 9 dolarlık keyleri mi bloke ediyorlar

aynen

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.