Şimdi Ara

BABAKONU w8(8.1) keyle ücretsiz w10 sahip olma ve sıfırdan kurulum, rezervasyonsuz,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

update yoluyla ücretsiz w10'a sahip olma, rezervasyonsuz,

1 - w8 keyi olanlar w8.1 yükseltin

2 - w8.1 keyi olanlar ve w8den w8.1 update edenler aşağıdaki linkten w10 indirin

http://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10

3 - w10'u masaüstünden update yolu ile kurun (sıfırdan kurulum yapmayın)

4 - w10 kurulumu biter bitmez aktivasyonu kontrol edin, (aktivasyon oto gerçekleşmiş olmalı)

tebrikler ücretsiz geçiş yapmış oldunuz,

keyinizin özelliklerine aşağıdaki script kodlarla bakabilirsiniz

slmgr.vbs /dlv

sürpriz microsoft size yeni key vermiş,

key w10 içine gömülü, çıkarmak için aşağıdaki linkten yararlanın

https://www.dropbox.com/s/yr342ojdwslgqun/Lisans%20Anahtar%C4%B1m%C4%B1%20g%C3%B6ster%21.rar?dl=1

sıra temiz kurulumda,

w10 usb yada dvd yazın,

pc yeniden başlatın w10 key isteyecek eski w8 ve w8.1 key çalışmamaktadır, w10'dan çıkardığınız keyle kurulumu yapabilirsiniz,

herşey (yöntem) tarafımdan test edilmiştir....

iyiforumlar....

haaahhhahaahaaaa şimdi aklıma geldide microsoft herkese aynı keyi veriyormuş hahhhaaaaaaaaaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazi Zombie Army 2 -- 29 Temmuz 2015; 19:12:53 >

• not:rezervasyon yapmanıza yada rezervasyondan updateyi beklemenize gerek yoktur....
  • biz sabah bu yöntemle yükseltip keyimizi alalım dedik ama microsoft herkese aynı keyi veriyormuş zaten uğraşmaya gerek yok yeni yükleyecek arkadaşlar iso yu indirsin keyi kullanarak kursun keyler ana konuda var

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

biz sabah bu yöntemle yükseltip keyimizi alalım dedik ama microsoft herkese aynı keyi veriyormuş zaten uğraşmaya gerek yok yeni yükleyecek arkadaşlar iso yu indirsin keyi kullanarak kursun keyler ana konuda var

hahaaaaaaaaaaaaaaaa bu microsoft yok mu bu microsoft,

neyse yükseltme yoluyla w8 ve türevlerini w10'a çıkaranlar verilen keyle sıfırdan temiz kurulum yapabiliyor,

korsancılara gün doğmuş olabilir mi? direkt sıfırdan kurulumu deneyebilirler,

takminimce en fazla 5 yıllık update sunacak sonrasında para talep edebilir....
  • bu key i kullandım ama etkinleştiremedim. ''windows u etkinleştiremedik. windows bu ürün anahtarıyla etkinleştirilmez,daha fazla bilgi için ayarlar'a gidin'' uyarısı aldım. ne yapmam gerekiyor,bilgisi olan var mı?

biz sabah bu yöntemle yükseltip keyimizi alalım dedik ama microsoft herkese aynı keyi veriyormuş zaten uğraşmaya gerek yok yeni yükleyecek arkadaşlar iso yu indirsin keyi kullanarak kursun keyler ana konuda var

ISO'yu nereden indirebilirim yol gösterir misiniz? Şuan güncelleştirme panelinde W10 5 gb'lık iniyor ama önceki 2.5gb indirdiğim başarısız oldu şimdi de bu iniyor. ISO'yu söyleyin de boşa zaman harcamayalım.

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

ISO'yu nereden indirebilirim yol gösterir misiniz? Şuan güncelleştirme panelinde W10 5 gb'lık iniyor ama önceki 2.5gb indirdiğim başarısız oldu şimdi de bu iniyor. ISO'yu söyleyin de boşa zaman harcamayalım.

buradan aracı indir yüksetme yap iso ile uğraşma şuan etkinleşmiyor sanırım dünya genelinde

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

buradan aracı indir yüksetme yap iso ile uğraşma şuan etkinleşmiyor sanırım dünya genelinde

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10

Sağolun ISO yapacaktım tam vazgeçtim. Neyse buradan yapalım o zaman boşa uğraşmışım sabahtan beri panelden indireceğim diye.

• peki bu herkese aynı verilen key nedir, doğrulama amaçlı soruyorum

PSN ID: batuhanir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

peki bu herkese aynı verilen key nedir, doğrulama amaçlı soruyorum

korsancılar için demo w10 orjinal w7,w8'i olan, update yoluyla w10 geçenler için sıfırdan kurulum keyi'dir,

ilk geçisi update üzerinden başarıyla geçen makinalar bu keyle sıfırdan kurulduğunda otoetkinleştiriliyor....
  • quote:

Evet korsan kullanicilara single langue sürümleri icin ayni keyler veriliyor elinde orjinal 8.1 yada 7 keyi olanlarin keyleri birbirinden farkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: anatolia28

quote:

Evet korsan kullanicilara single langue sürümleri icin ayni keyler veriliyor elinde orjinal 8.1 yada 7 keyi olanlarin keyleri birbirinden farkli

benim orijinal keyim var banada aynı win10 keyini verdi.
    zaten key filan vermiyor sadece 1 sene içinde ücretsiz yükseltme hakkı veriyor herkese o kadar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

quote:

benim orijinal keyim var banada aynı win10 keyini verdi.
    zaten key filan vermiyor sadece 1 sene içinde ücretsiz yükseltme hakkı veriyor herkese o kadar

Benim 8.1 lisansi ile bana verdigi 10 lisansi farkli . Bir yerde bir yanlisiniz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuda mesajım bulunsun...

System Model: Acer Aspire VN7-791
    Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4710HQ CPU @ 2.50GHz (8 CPUs)
    Video Card name: NVIDIA GeForce GTX 860M
    Memory: 16384MB RAM Disks: 1 TB + 256 GB Kingston SSD
  • artı mc keyi olanlar

sıfırdan kurulum yaptığınızda işe yaramıyor,

w8 mc kuruluyken w10'a güncelleme yaptığınızda mc yerine ücretsiz windows dvd çalar veriyor,

mağazada satışa sunulmuş olmasına rağmen hesabınıza eklenmiyor,

ürünü ücretsiz şekilde updateden alabiliyorsunuz sadece....

BABAKONU  w8(8.1) keyle ücretsiz w10 sahip olma ve sıfırdan kurulum, rezervasyonsuz,

resim bana aittir, test amaçlı yeniden yükledim w10'u....

Orijinalden alıntı: Worm Holes

bu microsoft şimdi hepimiz aynı ürün keyimi verdi?
    bunu nasıl kontrol edebiliriz bir yöntem var mı

- tamda bunu merak ediyorum, ben orjinal 8.1 single language 'imi 10'a upgrade ettim,
    - bir arkadaşımın eski bilgisayarını orjinal 8 cdsinden önce 8.1 e geçirdim, sonrada 10'a geçirdim
    - ana birde baktım ki, orjinal lisansı olması gereken iki laptopunda, win 10 home single language keyleri aynı...

ikiside şu şekilde başlıyor:

BT79Q - .......... - ............ - ........... - 6F4BT

- alın buyrun burdan yakın şimdi, siz 10 kullanıcıları sizdeki keyde bu mudur _?

System Model: Acer Aspire VN7-791
    Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4710HQ CPU @ 2.50GHz (8 CPUs)
    Video Card name: NVIDIA GeForce GTX 860M
    Memory: 16384MB RAM Disks: 1 TB + 256 GB Kingston SSD
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderak

quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

bu microsoft şimdi hepimiz aynı ürün keyimi verdi?
    bunu nasıl kontrol edebiliriz bir yöntem var mı

- tamda bunu merak ediyorum, ben orjinal 8.1 single language 'imi 10'a upgrade ettim,
    - bir arkadaşımın eski bilgisayarını orjinal 8 cdsinden önce 8.1 e geçirdim, sonrada 10'a geçirdim
    - ana birde baktım ki, orjinal lisansı olması gereken iki laptopunda, win 10 home single language keyleri aynı...

ikiside şu şekilde başlıyor:

BT79Q - .......... - ............ - ........... - 6F4BT

- alın buyrun burdan yakın şimdi, siz 10 kullanıcıları sizdeki keyde bu mudur _?

Bendeki böyle değil.

• Verdiğin linkteki dosyayı indirip çalıştırdım. Dosyayı indirdi sonuna kadar. Doğruladı çat kapandı. Ne update geldi ne bir şey. O kadar kotamın yandığına mı üzüleyim boşa giden zamanıma mı... Of microsoft of. Nasıl yükleyeceğiz windows 10 u. Rezerve falan da gelmiyor

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

Verdiğin linkteki dosyayı indirip çalıştırdım. Dosyayı indirdi sonuna kadar. Doğruladı çat kapandı. Ne update geldi ne bir şey. O kadar kotamın yandığına mı üzüleyim boşa giden zamanıma mı... Of microsoft of. Nasıl yükleyeceğiz windows 10 u. Rezerve falan da gelmiyor

korunan işletim sistemi dosyalarını görünür yap,

c'yi kontrol et, inen dosyalar c'nin içine atılıyor....

not:yüzdeyüz indiyse iso'yu manuel oluşturabilirsin,

programcığı tekrar çalıştıracak olursan, inen dosyaları siliyor ve indirme işlemine sıfırdan başlıyor....
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.