Arkadaşlar Sony'nin orijinal MemoryStick PRO-HG Duo'sunu satıyorum. MAGİCGATE markadır ve kesinlikle orijinaldir. Satmamın sebebini öğrenmek isterseniz: İlk başta konsolu alırken zaten 8GB hediye etmişlerdi. Sonradan baktım 8GB işimi görmüyor, birtane daha aldım. Fakat sonradan en son aldığım kartı gereksiz buldum. O nedenle satıyorum. Kartın içi boştur. Özellikle istediğinizi yükleyebilmeniz için kartı boş bıraktım. Kartın arka kısmında çok ufacık bir çatlak vardır. O da kartı konsoluma takarken tırnağımla çatlattım. Bunu anlattım çünkü siz de takarken çok dikkatli davranmalısınız. Böyle kartların plastikleri ince ve dayanıksız oldukları için en ufacık bir itme, zorlama vb. gibi etkenlerden hasar görebiliyorlar. Ama gerçekten ufacık bir çatlak dikkatli bakılmadığı sürece görünmüyor bile. Kartta kesinlikle hiçbir sorun olmayacaktır. Yanında kartın hasar görmemesi için koruma kabı hediye ediyorum. Kartı bir ay önce 55TL karşılığında Kadıköy'den almıştım. Şimdi ki fiyatı 40TL olarak düşünüyorum. 15TL'yi de 1 ay kullandığım için ve çatlattığım için kesiyorum. İstanbul içine satıyorum. Sormak istedikleriniz varsa bana PM bırakabilirsiniz. Kart aynen resimdeki gibidir. Alacak olan kişiye şimdiden hayırlı olsun diyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme