Şimdi Ara

Ucuza kaliteli telefon nasıl alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baya pahalı ve açık söyleyeceğim benim durumum yok.elde tarihi eser bi telefon var donuyo dokumatik sacmalıyo vs vs dalga geçiliyor.

neyse maddi imkan çok kısıtlı onun için olabildiğince ucuza halletmeliyim ama alacagım telde beni uzun yıllar götürsün kaliteli ve işlevli olsun.

ikinci el mi alsam yoksa internetten kodlarla felan indirim mi kovalasam yada yurtdışındanmı getirtsem varmı öyle bişey hiç bilmiyorum attım suan.ne yapmsam bilmiyorum elbet bilen biri vardır.

ikinci el formuna baktımda bişey anlamadım.napmalıyım yönlendirmeniz lazım

• keske fakir olmasaydım yatıyom ben
  • işe gir çalış al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

işe gir çalış al
    calısıyom zxaten ama önümüzdeki aylarda ünide baslıcak üni için para toplim dedim bu sorun çıktı millet telefonla dalga geçiyor.
  • Ucuza kaliteli uzun süre götüren telefon olsa millet niye pahalı telefon alsın bi akıllı senmisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sai6

Ucuza kaliteli uzun süre götüren telefon olsa millet niye pahalı telefon alsın bi akıllı senmisin
    vardır bi yolu iq
  • 2.el lg g2 al android 8.1 romu yukle al sana 2018 model telefon performans olarak suan yeni cikan orta model telefondan farki yok 300tl bulursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

2.el lg g2 al android 8.1 romu yukle al sana 2018 model telefon performans olarak suan yeni cikan orta model telefondan farki yok 300tl bulursun.
    2.el ürün nasıl veya nerden alınır? dışardaki telefonculara pek güvenim yok hepsi kazık peşinde

forumdaki 2.el forumunu nasıl kullanıcaz hiç bilmiyom
  • Lenova k6 al 750 civarı kurdan dolayı bu fiyatları ömrün boyunca goremezsin

Ya da android 5 yüklü 5 inclik herhangi bir telefonun ikinci elini araştır kozmetigi sorun etme 200 e bulursun ben eski dokunmatiklere tahammül edemiyorum

• Pahalı markalardan uzak durursan alırsın. Xiaomi mi8 ya da asus zenfone 5z olabilir. İkisi de diğer androidler gibi 845 çipi kullanıyor ama çok daha ucuz diğerlerine göre.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütce ne kadar hocam?

• Hocam bütçe 500-1000 arası aslında onu bile uni için saklamak gerekiyo çünkü ocağa kadar felan kyknyok evden bi kök gelemeyecek ben nasıl yaşayacaklm ocağa kadar telefonda lazım çıkmazda kaldım fakir lige lanet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el iphone 6s al 1-2sene rahat göturur aklıma başka telefon gelmiyor acıkcası lg g2 ve 3 de tasarımı guzel eski telefonlar ama yine şık dururlar

• 500/1000 lira arasında temiz ikinci el bulman zor. İkinci elde alıp başına iş açma başka paran yoksa. İki yıl garantili temiz bir telefon almanı öneririm. Ya adamın derdi büyük ihtimalle sosyal medya, internet ve video izleme olucak. Heralde demiyor ki 2 sene boyunca tüm çıkacak oyunları oynatsın. Yerinde olsan Iphone SE sıfır alırdım. Şimdi Careefour veya türevi bazı marketlerde 1200’e kadar düştüğünü görmüştüm. Bu ürünlerin garantileri hem daha az, hem de sanırsam değişim cihazı olabiliyor ama bence en azından 3-4 sene temiz götürür. Iphone 5S bile 5-6 seneden fazla götürdüğüne göre bu telefonla okulu bitirirsin.

• Iphone se pahalı ya 1200 e göremedim

Iphone 5s ucuz gibi alinirdi yada ayarında xiomi mi alınmalı o civarda

• Xiaomi al geç, başka telefon arama bile.

MI A1 alabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman ikinci el iş görür hocam. Çok temiz ve ucuz telefoblar var.

• Bim'e cuma günü moto E4 geliyor 600 liraya kaçırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacktron

O zaman ikinci el iş görür hocam. Çok temiz ve ucuz telefoblar var.
    2.el nasıl ve nerdewn alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

Xiaomi al geç, başka telefon arama bile.

MI A1 alabilirsin
    pahalı hocam o ya daha ucuzu yokmu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.