Şimdi Ara

Ucuza Hafif modlu kasa - 25 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar uzun süredir kullanmakta olduğum kasamı satıyorum. zaman içinde biraz modladım yan tarafa plexi taktım (yanlız silikon ile yapıştırdım kasaya lan ister o şekil kullanabilir isterse perçin tarzı bişey uygulayabilir.) ve 2 ekran kartı birde ramlerin olduğu kısıma olmak üzere 8 lik fan delikleri açtım üst tarafa 12 lik fan deliği açtım. kasa casper firmasınun ürettiği kasalardan. malzeme kalitesi fena değil (üst 12 lik deliği açarken matkap yakmıştım ) genişlik olarak hd2900 kullanmıştım kasada . kasa ve bu hali ile 12 lik fan + grili ve siyah disket sürücüsü hediye ediyorum.
    (kasa üstünde biraz toz var fanmate 2 yapışıktı silince gidecek lekesiz alıcaksınız )
    fiyat pazarlıksız 25 yer ankara / etlik

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• arkadaşlar yandaki fanlar dahil değildir onlar başka ilanda satılmıştır adedi 10 liradan yanlış anlaşılmanın önüne geçmek için belirteyim
  • ya şu forumda bini aşkın alışverişim var diyince şaka gibi geliyor millete ama kusura bakmasın kardeşi evine gittiğimizde yüzyüze gelene kadar hatırlayamadım,
    kendisi daha önce şunu satmıştım abi sana demese yine hatırlayamazdım herhalde, kusura bakma eren kardeş hafıza-i beşer nisyanla malumdur diye buna diyorlar heralde

kasadaki yan plexydeki fan konusunu da benden sonra belirtmen normal zira ben de oralar dolu diye gelmiştim hani çalışmasa da orda fan olsa iyi olurdu,
    ben kasayı gördüm hoş ve güzel ancak vaktim olmadığı için alamadım, tavsiye ederim güzel modlanmış üstteki fan süper duruyordu şahsen
  • kusura bakma birazda benim unutkanlığımdan olmuş ilk ilanımda fanlar ayrıca satılık diye yazmıştım hatta ilanının linkini vermiştim fanlar satılınca kasa ilanından fanlar ile ilgili yerleri sildim sadece ama resimleri unuttuğum için biraz karıştı
  • Kasa satıldımı?
    ilgileniyorum, PM ile ulaşamıyorum size!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guru68 -- 29 Eylül 2008; 5:11:03 >
  • kasa satılmadı duruyor erenduranli @ gmail.com a mail atarsanız görüşebiliriz

sizde pm alamıyorsunuz herhalde cepten doğrulamayı yapmadınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneXT -- 29 Eylül 2008; 10:05:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa Tavsiyesi (30.000TL)
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.