Bildirim
Ucuza film satan site var mı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Netflix?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oradan indirilme yapılabiliyor mu? bir de eski filmler de var mı? bir de fiyatlar ne kadar aşağı yukarı?quote:
Orijinalden alıntı: HIGHER
Netflix?
cevapla hemen -
Hocam yandex, mega, drive da arşivler vardır onları neden indirmiyorsun?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İndirme yapılıyor fakat film sayısı bayağı kısıtlı. Fiyatlar da plana göre değişiyor, en pahalı olan 40 TL idi sanırım. Netflix alınacaksa bir kaç kişi bulup ortak kullanmak daha mantıklı, aylık 10 TL ye falan geliyor en pahalı plan ama dediğim gibi içerik genel olarak kısıtlı.quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
oradan indirilme yapılabiliyor mu? bir de eski filmler de var mı? bir de fiyatlar ne kadar aşağı yukarı?
cevapla hemen
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
boyum kısa ehehquote:
Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği
Hocam yandex, mega, drive da arşivler vardır onları neden indirmiyorsun? -
kısıtlıysa beni sarmaz o zaman. ben genelde eski filmleri izliyorum zaten. gerçi eski filmleri de artık kim nerede satar da ulaşamıyorum yüksek kaltitelisine ya bıktım 480pdenquote:
Orijinalden alıntı: Louis Bloom
İndirme yapılıyor fakat film sayısı bayağı kısıtlı. Fiyatlar da plana göre değişiyor, en pahalı olan 40 TL idi sanırım. Netflix alınacaksa bir kaç kişi bulup ortak kullanmak daha mantıklı, aylık 10 TL ye falan geliyor en pahalı plan ama dediğim gibi içerik genel olarak kısıtlı.
Alıntıları Göster -
what -
yuh fiyat 20 lira.quote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi. -
Arşivleri indiremiyormuş boyu kısaymış... Biz de burada yardımcı olmaya çalışıyoruz ama aldığımız cevaba bak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
mubi'yi dene. edu uzantılı mail adresin varsa ücretsizdi en son. istanbul film festivali filmlerini yayınlıyorlar şu an. -
Bu foruma hitap etmez mubi'deki filmler.quote:
Orijinalden alıntı: bamberg
mubi'yi dene. edu uzantılı mail adresin varsa ücretsizdi en son. istanbul film festivali filmlerini yayınlıyorlar şu an.
bence dequote:
Orijinalden alıntı: Booker DeWitt
Bu foruma hitap etmez mubi'deki filmler.
Alıntıları Gösterbelki biri görüp merak eder bakar hoşuna gider. hem bedava ya forum sever böyle beleş şeyleri
-
edu hesabım var da girek aylık plan yıllık plan sordu bana. ne tarz filmleri var? ben film izlemeyi severimquote:
Orijinalden alıntı: bamberg
bence debelki biri görüp merak eder bakar hoşuna gider. hem bedava ya forum sever böyle beleş şeyleri
Alıntıları Göster
-
ya kanka yok ki arşiv falan, bulamıyorum. mesela bana ace ventura pet detective'i bulabilir misin HD 720p ingilizce.quote:
Arşivleri indiremiyormuş boyu kısaymış... Biz de burada yardımcı olmaya çalışıyoruz ama aldığımız cevaba bak
-
Birazdan korona testi yaptırıcam evde olsam bakardım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Buldum?quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
ya kanka yok ki arşiv falan, bulamıyorum. mesela bana ace ventura pet detective'i bulabilir misin HD 720p ingilizce.
Alıntıları Göster
ıy koronalı çık konumdanquote:
Birazdan korona testi yaptırıcam evde olsam bakardım
Benzer içerikler
- ulan ne demek
- tuborg shot alkol oranı
- popeyes chipotle sos
- türkmenistan"da yaşam
- shift delete ile silinen dosyaları geri getirme
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- discord açıldı mı
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X