Şimdi Ara

Ucuza film satan site var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav bıktım sitelerden video indirmeye çalışmaktan. her site için ayrı bir program yazdım illalah etti. zaten hd de değil 480p genelde her şey. film satın almak istiyorum şöyle 1-2 dolara yok mu film satan siteler

• Netflix?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Netflix?
    oradan indirilme yapılabiliyor mu? bir de eski filmler de var mı? bir de fiyatlar ne kadar aşağı yukarı?

cevapla hemen
  • Hocam yandex, mega, drive da arşivler vardır onları neden indirmiyorsun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

oradan indirilme yapılabiliyor mu? bir de eski filmler de var mı? bir de fiyatlar ne kadar aşağı yukarı?

cevapla hemen

Alıntıları Göster
    İndirme yapılıyor fakat film sayısı bayağı kısıtlı. Fiyatlar da plana göre değişiyor, en pahalı olan 40 TL idi sanırım. Netflix alınacaksa bir kaç kişi bulup ortak kullanmak daha mantıklı, aylık 10 TL ye falan geliyor en pahalı plan ama dediğim gibi içerik genel olarak kısıtlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

Hocam yandex, mega, drive da arşivler vardır onları neden indirmiyorsun?
    boyum kısa eheh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis Bloom

İndirme yapılıyor fakat film sayısı bayağı kısıtlı. Fiyatlar da plana göre değişiyor, en pahalı olan 40 TL idi sanırım. Netflix alınacaksa bir kaç kişi bulup ortak kullanmak daha mantıklı, aylık 10 TL ye falan geliyor en pahalı plan ama dediğim gibi içerik genel olarak kısıtlı.

Alıntıları Göster
    kısıtlıysa beni sarmaz o zaman. ben genelde eski filmleri izliyorum zaten. gerçi eski filmleri de artık kim nerede satar da ulaşamıyorum yüksek kaltitelisine ya bıktım 480pden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • what
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    yuh fiyat 20 lira.
  • ChicoTravieso93 kullanıcısına yanıt
    Arşivleri indiremiyormuş boyu kısaymış... Biz de burada yardımcı olmaya çalışıyoruz ama aldığımız cevaba bak

• mubi'yi dene. edu uzantılı mail adresin varsa ücretsizdi en son. istanbul film festivali filmlerini yayınlıyorlar şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

mubi'yi dene. edu uzantılı mail adresin varsa ücretsizdi en son. istanbul film festivali filmlerini yayınlıyorlar şu an.
    Bu foruma hitap etmez mubi'deki filmler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Bu foruma hitap etmez mubi'deki filmler.

Alıntıları Göster
    bence de belki biri görüp merak eder bakar hoşuna gider. hem bedava ya forum sever böyle beleş şeyleri

• quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

bence de belki biri görüp merak eder bakar hoşuna gider. hem bedava ya forum sever böyle beleş şeyleri

Alıntıları Göster
    edu hesabım var da girek aylık plan yıllık plan sordu bana. ne tarz filmleri var? ben film izlemeyi severim

• quote:

Arşivleri indiremiyormuş boyu kısaymış... Biz de burada yardımcı olmaya çalışıyoruz ama aldığımız cevaba bak
    ya kanka yok ki arşiv falan, bulamıyorum. mesela bana ace ventura pet detective'i bulabilir misin HD 720p ingilizce.

• Birazdan korona testi yaptırıcam evde olsam bakardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

ya kanka yok ki arşiv falan, bulamıyorum. mesela bana ace ventura pet detective'i bulabilir misin HD 720p ingilizce.

Alıntıları Göster
    Buldum?

• quote:

Birazdan korona testi yaptırıcam evde olsam bakardım
    ıy koronalı çık konumdan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.