Geçen sene bunlardan satıyordum yurt dışından getirtip Bir tane de kendime almıştım. Hala sorunsuz çalışıyor. Görüntü kalitesi gerçekten de çok iyi. Ses kalitesi ise beni idare ediyor. Öyle müzik delisi bir insan değilimdir. Yolda giderken canım sıkılmıcak kadar çalsın yetiyor bana.
arkadaşım tipe göremi karar veriosun mp3/4 bu kulağa hitap edio sen sonyden şaşma! kesinlikle almazsanda 1 kere sony mp3ten müzik dinle hayatında çok şey değişir
Geçen sene bunlardan satıyordum yurt dışından getirtip Bir tane de kendime almıştım. Hala sorunsuz çalışıyor. Görüntü kalitesi gerçekten de çok iyi. Ses kalitesi ise beni idare ediyor. Öyle müzik delisi bir insan değilimdir. Yolda giderken canım sıkılmıcak kadar çalsın yetiyor bana.
arkadaşım tipe göremi karar veriosun mp3/4 bu kulağa hitap edio sen sonyden şaşma! kesinlikle almazsanda 1 kere sony mp3ten müzik dinle hayatında çok şey değişir
dalgamı geçiyorsun teknosada denedım o mp3 ve phılıps sa2645ı denedım sonuc olarak phılıpsı aldım
quote:
Orjinalden alıntı: InstICH
quote:
Orjinalden alıntı: TheGu4rdian
sanırım buldum ya en iisi bu sony nwz a815
evet kesinlikle al bunu hatta memnun kalmazsan paranı ben iade etcem ses kalitesi öle ipodmş philipsmiş fln öle saçma sapan markalarınkine benzemez hayran kalcn güle güle kullan
clear streo clear bass ekolayzır fln ayarlarını tam yaptınmı denerken? onlar kapalı olarak geliyor ayarları kurcalamadıysan yazık etmişin
ekransız ama ipod shuffle alabilirsin. yada bekle Philips GoGear serisinden bişiler al(sesi kısık falan demeyin ben gayet memnunum otobüste rahatça film izliyor, müzik idnliyorum :) )
quote:
Orjinalden alıntı: C-Note
ekransız ama ipod shuffle alabilirsin. yada bekle Philips GoGear serisinden bişiler al(sesi kısık falan demeyin ben gayet memnunum otobüste rahatça film izliyor, müzik idnliyorum :) )
Philips Go Gear 4gb Vardı İşte Otobuste Kaybettim Ses Kalitesi Pek İyi diildi ipod shufflelar cok cabuk bozuluor bide ufacık şeye o kadar para veremem sony yada sansa alıcam sanırsam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme