Şimdi Ara

ucuz ve güzenli host, domain arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle sitenin içeriğini belirteyim;
    wordpress üzerinde film sitesi kurucam. filmler farklı sitelerden link alınarak yayınlanıcak. Yani çok fazla alana ihtiyacım yok. Fakat daha önce ücretsiz host kullandım wordpressde alan sorunu çıktı. böyle bişey olmasını istemiyorum tekrardan. Ve ucuz aynı zaman da güvenli bilinen firmalar söylerseniz sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaantalha

S.a

öncelikle sitenin içeriğini belirteyim;
    wordpress üzerinde film sitesi kurucam. filmler farklı sitelerden link alınarak yayınlanıcak. Yani çok fazla alana ihtiyacım yok. Fakat daha önce ücretsiz host kullandım wordpressde alan sorunu çıktı. böyle bişey olmasını istemiyorum tekrardan. Ve ucuz aynı zaman da güvenli bilinen firmalar söylerseniz sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba;

Tarafınıza ihtiyacınız olan hizmeti sunmaktan mutluluk duyarız. Web sitemizden Linux tabanlı hosting hizmetlerimizi veya WordPress'e özel paketlerimizi inceleyebilirsiniz. Online olarak siparişinizi verebilir ve Kredi Kartı, Paypal, Banka Havalesi/EFT ile ödemenizi yaparak hizmetinizi aktive edebilirsiniz.

Sorularınız için 7 gün 24 saat tarafımızla iletişime geçebilirsiniz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    Web/Ticket:http://www.proirc.net/
    destek@proirc.net / 0 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN

• quote:

Orijinalden alıntı: hasslich

Film işi sakat.

neden ki kardeşim
  • Natro hosting değişmez 1 numara ! Dün gece müşterime saat 2:37 de site kurmak için hosting+alan adı aldım 2:38 de sunucu aktifti :)

Orijinalden alıntı: Bityavrisi

Natro hosting değişmez 1 numara ! Dün gece müşterime saat 2:37 de site kurmak için hosting+alan adı aldım 2:38 de sunucu aktifti :)

Sağolun hocam bende natro'yu gözüme kestirdim alternatif arıyodum hosting alana domain bedava veriyo büyük ihtimal oradan alıcam.

quote:

Natro hosting değişmez 1 numara ! Dün gece müşterime saat 2:37 de site kurmak için hosting+alan adı aldım 2:38 de sunucu aktifti :)

Sağolun hocam bende natro'yu gözüme kestirdim alternatif arıyodum hosting alana domain bedava veriyo büyük ihtimal oradan alıcam.

bende natro hosting kullanıyordum alternatif arama yoluna gittim fiyatı ucuz olusun diye tabiki bir halta yarar birşiy bulamadım. Natro ya geri dönmek zorunda kalacak gibiyim. müşteri hizmetlerini hizmetlerini pek de beğenmiyordum diğer host firmalarıyla mesajlaşana kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: imperium

quote:

quote:

bende natro hosting kullanıyordum alternatif arama yoluna gittim fiyatı ucuz olusun diye tabiki bir halta yarar birşiy bulamadım. Natro ya geri dönmek zorunda kalacak gibiyim. müşteri hizmetlerini hizmetlerini pek de beğenmiyordum diğer host firmalarıyla mesajlaşana kadar.

ben natro'nun müşteri desteğinden memnun değildim, başka arayışlara girdim ve webmaster sitesinden bir arkadaş netticaret.net.tr'yi önerdi. Sunucu hızlı ve sorun olmuyor, destek de gayet güzel.

Konuyu açan arkadaş film sitesi kurmak istiyor ama bence sakıncalı film işi. Filmler başka bir sunucuda bile olsa sizin başınızı ağrıtırlar telif hakkı diye, bunu bir araştırın bence.

• kaantalha K kullanıcısına yanıt
    Sayın kaantalha,

Bilişimist ailesi olarak 5 yıldır hizmet sunmaktayız.

Size özel kampanyaları ve tekliflerimizi incelemek için sitemizi incelemenizi tavsiye ederiz.

https://www.bilisimist.net/aff.php?aff=008

cevaplar cok basit ve kısa

ucuz etin yahnisi bu olsa gerek
    şahsımında tek alakası 3 senedir çalışmam.
    TC dışı hızlı ve her zaman sorunsuz destek alınabilecek ,
    en önemlisi epey EKONOMİK hizmet alacağınız bir yer arıyorıyorsanız (ingilizce çatpat bilseniz veya google trans. kullansanız konuya hakimseniz sorun yaşamazsınız)

GHESİ

tavsiye ederim.

web hostig, reseller hosting ,vps sunucuları Romanyada (neden Romanya ? Türkiyeye yakın ping (erişim) süresi düşük alt yapısıda iyi) Romanya sunuculu hosating
    dedicated-server USA da

ucuz ve güzenli host, domain arıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.