Şimdi Ara

ucuz trafo nereden alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en ucuz trafoyu ıstanbul ıcınde neren alabılırız benım alacagım trafo 2x18V 250W veya 350W

• elektrikçilere sor sardıradabilirsin.
  • ucuz mu yoksa temiz mi? temiz olması daha önemli bence.
  • ucuz trafo hurdacıdan alınır
  • quote:

Orjinalden alıntı: cundali11

ucuz trafo hurdacıdan alınır

ÇOH ESPİRİLİSİN KARDES BU ZEKAYI FAZLA HARCAMA BENCE
  • espiri değil abicim böyle davranarak espiri yapmaya çalışan sensin her neyse istnbullu değilim fakat senin yerinde olsam ilk olarak bütün hurdacıları gezerim ve böylece başka türlü malzemeleri bile çok ucuza temin edebilirsin keşke benim bulundugum yerdede hurdacı olsada bende hurdacı hurdacı gezsem
  • quote:

espiri değil abicim böyle davranarak espiri yapmaya çalışan sensin her neyse istnbullu değilim fakat senin yerinde olsam ilk olarak bütün hurdacıları gezerim ve böylece başka türlü malzemeleri bile çok ucuza temin edebilirsin keşke benim bulundugum yerdede hurdacı olsada bende hurdacı hurdacı gezsem

iste senın bu hurdacı fıkrın bana komık geldı o acıdan bende espırı yaptın zannettım hurdacıdan alacagın trafodan ne fayda bulabılırsınkı....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Euro nereden alınır?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bazı tanıdıklarım var evlerine oto müzik teşkilatı kurarlardı evlenenler askere gidenler bu işten sıkılanlar vs bu şeyleri satıyolar trafolarda ellerinde kaldıklarında hurdacıya verdim diyenleri biliyorum ve müzik seti cami amplisi ve buna benzer amplilerin hurdacılarda oldugunu duyuyorum bu cihazlarda senin aradıgın ölçülerde trafo bulman büyük ihtimal ve ucuz mal bu kadar olur ama o kadar berbat olabileceğini sanmıyorum çünkü bu tür yüksek güçlü sayabileceğimiz trf lar kısa devreye mağruz kalmadıkça hayatına kaliteli sayabileceğimiz bi şekilde devam eder

ayrıca sardırdıgını düşünelim sardırdıgın yer çok önemli çünkü saranlar genelde küp şeklinde yapmaz eelerinde daha yüksek güçlü trafoların saçları bulundugu için senin eline geçecek trf küp şeklinde olması gerekirken (bence en ideali bu) dikdörtgen bişey olur saçlar belki kalitesiz olur sende daha buna yük bağlamadan nüvelerin ısındıgını görürsün ama az önce saydıgım devrelerden kaliteli trfo çıkabileceğini düşünüyorum

• quote:

bazı tanıdıklarım var evlerine oto müzik teşkilatı kurarlardı evlenenler askere gidenler bu işten sıkılanlar vs bu şeyleri satıyolar trafolarda ellerinde kaldıklarında hurdacıya verdim diyenleri biliyorum ve müzik seti cami amplisi ve buna benzer amplilerin hurdacılarda oldugunu duyuyorum bu cihazlarda senin aradıgın ölçülerde trafo bulman büyük ihtimal ve ucuz mal bu kadar olur ama o kadar berbat olabileceğini sanmıyorum çünkü bu tür yüksek güçlü sayabileceğimiz trf lar kısa devreye mağruz kalmadıkça hayatına kaliteli sayabileceğimiz bi şekilde devam eder

ayrıca sardırdıgını düşünelim sardırdıgın yer çok önemli çünkü saranlar genelde küp şeklinde yapmaz eelerinde daha yüksek güçlü trafoların saçları bulundugu için senin eline geçecek trf küp şeklinde olması gerekirken (bence en ideali bu) dikdörtgen bişey olur saçlar belki kalitesiz olur sende daha buna yük bağlamadan nüvelerin ısındıgını görürsün ama az önce saydıgım devrelerden kaliteli trfo çıkabileceğini düşünüyorum

hımm ok buda bır fıkırdır aslında haklıda olabılırsın fakat bıraz sans ısı gıbıme gelıyor bu olay genede degerlendırılır bır fıkır..

• http://forum.donanimhaber.com/m_14333016/tm.htm

batan geminin malları bunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.