Şimdi Ara

Ucuz tatil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mersin kız kalesi veya susan oğlu tarafında 50 tl ye pansiyon bulmam mümkünmü 6 gün kalacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne diyorum -- 20 Haziran 2017; 23:23:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 70 e kadar bulabilsem tek gideceğim.

• Bilgisi olan arkadaşlar.

• Bulursun hocam internetten bak havuzlu apartlar oluyor indirimde bazen günlüğü 80 90 dan 40-50 ye düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba

Bulursun hocam internetten bak havuzlu apartlar oluyor indirimde bazen günlüğü 80 90 dan 40-50 ye düşüyor

Hocam baktım ya çok pahalı mersin bölgesi

• Adanada yaşadığım için mersin yakın susan oğlu ve kız kalesi trivagodan baktım uçmuş zaten trivago pansiyon göstermiyor pek ben şöyle ucuz yollu pansiyon bakıyorum.

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Ben geçen yıl bu dönemde kuş adasında kaldım indirim genelde sezon açılış zamanında falan oluyor. Pansiyonlarda hemen hemen aynı fiyatta oluyorlar ben baktığım da aralarında hiç bir fark yoktu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankarada ucuz otel tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben geçen yıl bu dönemde kuş adasında kaldım indirim genelde sezon açılış zamanında falan oluyor. Pansiyonlarda hemen hemen aynı fiyatta oluyorlar ben baktığım da aralarında hiç bir fark yoktu.

Hocam ben şuan diyorum cumartesi gidecem 6 gün kalsam yeter mersine gidebilirim yakın olduğu için adanaya tercihim. Acaba direk gitsem arasam pansiyon kendim arasam yani 70 e kadar bulma ihtimali varmı bütçe düşük çünkü daha yeme içme var.

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir tavsiye verebilirim devlet su işlerinde konaklayabilirsen orası çok uygun oluyor şartları varmış ama ne olduğunu hatırlamıyorum bir yerde çalışan yakının mı ne olmalıymış. Onun dışın da gitsen arasanda bulacağını sanmıyorum genelde o an ihtiyacın olduğu için fazla indirim yapmıyorlar seni mecbur birisi gibi gördüklerinden. Bir de hafta sonları fiyatlar artar diye biliyorum hafta içi kalmanı öneririm.

Bir de gideceğin yere yakın mı uzak mı bilmiyorum ama şöyle bir şey gördüm bir bak istersenhttps://www.jollytur.com/atlihan-hotel?&pID=2096#genel-bilgiler

• quote:

Şöyle bir tavsiye verebilirim devlet su işlerinde konaklayabilirsen orası çok uygun oluyor şartları varmış ama ne olduğunu hatırlamıyorum bir yerde çalışan yakının mı ne olmalıymış. Onun dışın da gitsen arasanda bulacağını sanmıyorum genelde o an ihtiyacın olduğu için fazla indirim yapmıyorlar seni mecbur birisi gibi gördüklerinden. Bir de hafta sonları fiyatlar artar diye biliyorum hafta içi kalmanı öneririm.

Bir de gideceğin yere yakın mı uzak mı bilmiyorum ama şöyle bir şey gördüm bir bak istersenhttps://www.jollytur.com/atlihan-hotel?&pID=2096#genel-bilgiler

Hocam.link mersin merkez maalesef. Dsi sıkıntı çünkü.hiç tanıdığım.yok orada çalışan. Direk gidip arayacam buldum buldum artık. Dediğin gibi cumartesiye bırakmamak lazım cuma olmazsa çıkmalı bayram üstü.olması sıkıntı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.