Şimdi Ara

ucuz oyun satış siteleri hakkında kafama takılanlar var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar ucuz oyun siteleri hakkında kafama pek çok takılan durum var.

600 liralık oyunu adam 100 liraya satıyor ömür boyu garantili ve offline oynanabilir diyor.

şimdi bu adamlar oyunu steam üzerinden 600 liraya alıyorlar

x alıcıya 100 liraya satıyorlar ve offline mod üzerinden 100 liraya alan ömür boyu oynuyor ancak online a geçemiyor.

bu şekilde herkese satış yapıyorlar peki kaç farklı hesapta bu indirmeye izin verilebilir ? ana hesap kapanmıyor mu.

illegal bir durum gözükmüyor . hatta şöyle bir deneme yaptım arkadaşa ait steam hesabına girdim oyunu indirdim offline oldum.

arkadaş şifreyi değiştirdi ben bir daha online olamadım ama oyunu oynamaya devam edebiliyorum.

bu şekilde oyun satışı mümkün olabilir mi ? fikir ve tecrübeleriniz nelerdir ?

• Almayın böyle yerlerden, alınca başınız ağrır sonra. Burada çoğu kez konusu açıldı ve yaşananlar hiç iyi değil. 2 kuruş verip geçerim diyorsunuz, o 2 kuruştan da oluyorsunuz sonra.

• Ruslar bu işin duayeni. Football manager serisini 1-2 dolara her sene aynı rus'dan alıyorum. Satış sonrasındaki destek çok önemli. oplata diğer adıyla digiseller ödeme platformu üzerinden yazıyorum. oyun updute için satıcıdan online erişim isteyince 24 saat içinde geri dönüş yapıyor. hesaba online giriş yapıp updute yaptıktan sonra tekrar offline moduna geri dönüyorum. Tek eksiği bu hesaplarda atölye'yi kullanamıyorsun.

Bunun dışında msfs için 1 yıllık gamepass almıştım 8 tl civarına, satıcı abonelik bitmeden 6 aylık hediye yollamıştı. Toplamda 1.5 yıl msfs için kullanmıştım hesabı. Tabi indirime girince 540 tl ye steamden aldım msfs yi. Gamepass'ın tek sıkıntısı muhtemelen aynı oyuna bir başkası girdiği için uçuş ortasında oyundan atıyordu.

Netflix'i aylık 18 tl ye kadar her ay kendi hesabımdan alarak kullanıyordum. Netflix aylık aboneliklere zam yapınca rus sitesinden en son 1 sene önce 1,24 USD ye netflix hesabı almışım, hala aynı hesabı kullanıyorum. Temmuzda 0,80 USD ye disney aldım, aynı hesabı kullanmaya devam ediyorum. Verdikleri garanti süresi içerisinde patlarsa satıcıya yazıp yeni hesap istiyorum. Cevap vermeyen 1 satıcı oldu,olumsuz yorum bırakınca para iadesi yapmış. Para iadesi olunca olumsuz yorumumda silinmiş. Ben genel olarak memnunum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.