Şimdi Ara

Ucuz Oyun Laptopu Aion-Lol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bana ucuz oyun laptopu lazım oynadığım tek oyun league of legends , bide aion var .

nekadar ucuz olursa okadar iyidir grafik önemli değil bu 2 oyunu kasmadan oynayabilirsem yeterli olacak :D

bide 4k video destekli bulursak güzel olur laptoplardan pek birşey anlamıyorum :D

• Bugun 2gb ramli intelhd grafik karti bi acer marka leptola 30fpsnin altina dusmeden lol oynadiysam alicagin herhangi bi leptopta lolu her turlu oynarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersinizEMRE -- 11 Ocak 2015; 3:35:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim evdeki laptop 7 yılık kalvye dışında bir hasar yok aldığımızda piyasanın en iyi laptopu idi lole girsem pc patlar şuan her laptop lolü açmaz bana fps 60 sabit lazım kasma riski 0
  • arkadaşı kimse iplememiş ama yazıyorum laptop öneririm ancak ucuz oyun notebook'u bulamasısn o yüzden istersen sana toplama pc
    söylerim
  • TRGamerHEL T kullanıcısına yanıt
    Fiyat soyle karsimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRGamerHEL

Merhaba Direkt konuya giricem.

bana ucuz oyun laptopu lazım oynadığım tek oyun league of legends , bide aion var .

nekadar ucuz olursa okadar iyidir grafik önemli değil bu 2 oyunu kasmadan oynayabilirsem yeterli olacak :D

bide 4k video destekli bulursak güzel olur laptoplardan pek birşey anlamıyorum :D

http://www.sadecenotebook.com/acer-e5-521g-nx-ms5ey-003-pmu400315
  • limit yazmamıssın ama bu modelede bakabilirsin kardeşim

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-3542-b21f45c-notebook?keyword=b21f45
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 LAPTOP önerisi
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.