Bildirim
Ucuz Game-time satan yerler?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
g2a.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler, göz attım biraz, gerçekten normalden 5-10 liraya kadar ucuza bulabiliyormuşuz g2a.com sitesinden. Fakat sürekli ucuz pre paid cardlar bulunmuyormuş sanırım orada, eğer başka siteler varsa yazabilirsiniz, hem benim gibi game time alacak diğer arkadaşlar için de yarar sağlamış oluruz :) -
Büyük ihtimalle öğrencisin yaz tatilinde oynayacaksın. 5 10₺ kin hesabını yapma al be olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet öğrenciyim 5-10TL nin hesabını yapıyorum çünkü 2 sene önce wow oynarken 2 aylık game kartı 44tlye alıyordum şimdi 60tlnin altında değil ve bu beni çok mutsuz ediyor. Dolayısıyla 50 tl civarında bir yer varsa oradan temin etmek istiyorum.
-
adam hakli bende karttan bayildim bu ay sadece 30lira.
bide gbp olunca ayri koyuyor yahu
takipteyim bende hem game kart hem panda + dreanor almam lazım malum en son catada kaldım :) -
Genel olarak fiyatlar aynı arada kampanyalar oluyor o kadar onları iyi takip etmeniz lazım. Açıkçası sürekli aldığım yerden alırım diğer yerler ucuzsa da. 5-10 tl için tüm paradan olmak da var... -
istanbul içi elden almak için bildiğiniz biyer var mı? dr bimeks vatan media markt vs gezdim hiçbirinde bulamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: jaymon
istanbul içi elden almak için bildiğiniz biyer var mı? dr bimeks vatan media markt vs gezdim hiçbirinde bulamadım.
D&R de var diye biliyorum fakat 89 ya da 79 lira olması lazım, parana yazık. Aynısı aradığın diğer marketlerde de geçerli. -
daha uygun fiyata elden alabiliceğim bi yer var mı peki bildiğiniz -
blizzarda toptan mail atsak dolar yüzünden çektiğimiz var diyelim -
quote:
Orijinalden alıntı: jaymon
daha uygun fiyata elden alabiliceğim bi yer var mı peki bildiğiniz
Kadıköyde bir internet cafeden almıştım 2 sene önce, adı Adeks. Gerçi şimdi Zocco's İnternet Cafe oldu. 2 senedir ordan pre paid almadım. İstersen facebook sayfalarından falan irtibata geçip sorabilirsin pre paid satıyolar mı diye. Onun haricinde teknosada falan görmüştüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: psikozg
blizzarda toptan mail atsak dolar yüzünden çektiğimiz var diyelim
KesinlikleAklıma yattı bu iş
-
Yaş kaç acaba? Herkesmi çok küçüldü bizmi çok büyüdük bu forumda anlamıyorum.
avro oldu neredeyse 3 lira. öyle düşünün :)
ben sürekli durmaplay.com adresinden alıyorum. çok ucuz değil normal -
quote:
Orijinalden alıntı: Mareşal_T®
Yaş 18 fakat wow oynamanın yaşla bir alakası var mı? Yaş sınırı falan mı var, saçmalık. Bu konu 18 yaşından küçük olup kredi kartı kullanamayan arkadaşlar için veya kredi kartını alışverişde kullanmak istemeyenler ve ucuz olan bir site bulmak adına açılmış faydalı bir konu. Fakat işin içine yaş karıştırman gerçekten çok saçma çünkü 15 yaşında tanıdığım bir insan 3 senedir wow oynuyor ayrıca şu anda avrupanın en iyi warriorlarından birisine kafa tutan bir insan. Senin alay içeren bu tavrın saçmalıktan öte birşey değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: yusal2010
quote:
Yaş 18 fakat wow oynamanın yaşla bir alakası var mı? Yaş sınırı falan mı var, saçmalık. Bu konu 18 yaşından küçük olup kredi kartı kullanamayan arkadaşlar için veya kredi kartını alışverişde kullanmak istemeyenler ve ucuz olan bir site bulmak adına açılmış faydalı bir konu. Fakat işin içine yaş karıştırman gerçekten çok saçma çünkü 15 yaşında tanıdığım bir insan 3 senedir wow oynuyor ayrıca şu anda avrupanın en iyi warriorlarından birisine kafa tutan bir insan. Senin alay içeren bu tavrın saçmalıktan öte birşey değil.
Evet yaşla alakası var oyun zaten 12+ ki bana kalsa 20+ olsaydı keşke ama dua etki bana kalmamış :)
Şimdi konudaki eleştirdiğimiz nokta 2 aylık oyun oynayacaksın 10 eylülde okullardaki süt programına dahil olacaksın, genelde bu karneden karneye gelen oyunculardan eskiler tiksinir. Çünkü genelde raidde öğrenme sürecinde bir çoğuna engel olur. İtemleri toplar rbg akar fakat tecrübesi random bg olur.
Senin şu 15 yaşındaki tanıdığın avrupanın en iyisine kafa tutması güzel birşey, benim dayı oğullarıda mermiye kafa atıyor ne olacak şimdi? Ayrıca aramızda 12 yıl fark var, yaş sorduk diye alay eden olduysak iyi yapmışız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yusal2010
quote:
Yaş 18 fakat wow oynamanın yaşla bir alakası var mı? Yaş sınırı falan mı var, saçmalık. Bu konu 18 yaşından küçük olup kredi kartı kullanamayan arkadaşlar için veya kredi kartını alışverişde kullanmak istemeyenler ve ucuz olan bir site bulmak adına açılmış faydalı bir konu. Fakat işin içine yaş karıştırman gerçekten çok saçma çünkü 15 yaşında tanıdığım bir insan 3 senedir wow oynuyor ayrıca şu anda avrupanın en iyi warriorlarından birisine kafa tutan bir insan. Senin alay içeren bu tavrın saçmalıktan öte birşey değil.
Evet yaşla alakası var oyun zaten 12+ ki bana kalsa 20+ olsaydı keşke ama dua etki bana kalmamış :)
Şimdi konudaki eleştirdiğimiz nokta 2 aylık oyun oynayacaksın 10 eylülde okullardaki süt programına dahil olacaksın, genelde bu karneden karneye gelen oyunculardan eskiler tiksinir. Çünkü genelde raidde öğrenme sürecinde bir çoğuna engel olur. İtemleri toplar rbg akar fakat tecrübesi random bg olur.
Senin şu 15 yaşındaki tanıdığın avrupanın en iyisine kafa tutması güzel birşey, benim dayı oğullarıda mermiye kafa atıyor ne olacak şimdi? Ayrıca aramızda 12 yıl fark var, yaş sorduk diye alay eden olduysak iyi yapmışız.
Senden küçük kişilere küçük oldukları için alay etmen nasıl bir zihniyettir anlayamadım. Bu kafayla mezun olmuş ve hayata atılmış olmanı senin tabirinle türkiyenin "süt" programına dahil olmana bağlıyorum. İleride bu durumun etkisinde kalmanın zararlarını yaşamamak adına yurt dışında okumak için cv hazırlayıp göndereceğim. İnşallah kabul görürüm ki yaşı kendisinden küçük diye dalga geçmek için bir yerlerini yırtan zihniyet içerisine mensup olmam. Hani gerçekten yaşını yazdıkların ile belli eden birisi olsan eyvallah! Fakat böyle bir durum söz konusu değil. Maalesef ki bu durumu yansıtamaman alay konusu olarak aramızdaki yaş farkını göstermenden kaynaklanıyor.
Şu forumda güzel bir şey açalım dedik, o dalga geçtiğin senden küçük arkadaşlar için de game-time alabilmenin kolaylıklarını gösterelim, paylaşımlarda bulunalım dedik, saçma sapan bir eğitim sisteminin getirdiği senin gibi zihniyetteki insanların alay konusuna uğrar olduk, ne için, yaşımız ondan küçük olduğu için!
Yaşını kastederek kendini her alanda yüksek, baba yiğit, reis falan sananların ortamına dönmüş forum. Artistlik taslayacaksan aklınla taslamalısın, yaşın ile değil. Çünkü aramızda yaş farkının olması ne senin ne de benim çabamla gerçekleşmiş bir şey, bu bir Takdir-i İlahi. Bunu sebep göstererek burnunun havalarda gezmesi yukarıda belirttiğin sebeplerin getirdiği kini adam akıllı bir sebebe bağlayamamandan kaynaklanıyor. Demem o ki öncelikle yaşının getirdiği olgunluğu hissettirmek istiyorsan "saygı"lı olmalısın. Ardından içindeki kini burada yansıtacaksan da (bir oyun uğruna oluşmuş olan bir kin olsa da) gerçekten düzgün bir sebebe bağlayarak yansıtmalısın. Ayrıca eğer ki konuyu açan kişi haksız bir durum içerisinde ise eleştirini o zaman yaparsın. Saçma sapan bir yaş konusu adına değil.
-
Bölüm iyice saçmaladı. En son post kastığınızı düşünücem ayıp olur diye yazmiyorum.
Her konu altinda tartisma her konu altinda polemik. Konularda işe yarar 2 post anca oluyor. Yönetici yok mu acaba buralarda ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X