Şimdi Ara

Ucuz Eski Basım KPSS-ALES-DGS Kitapları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: soyken

Kpss de müfredat değişti biliyorsunuz değil mi? Soru dağılımları ve çıktığı konular güncellendi. Tek işinize yarayacak coğrafya ve vatandaşlık diyeceğim ama vatandaşlığın sorusu arttı ve yeni kanunlar ekleyip, bazı iç tüzükler değişti. Vatandaşlıkta Güncel hariç epi topu 10-11 soru çıkıyor, size 2-3 yanlış soru yaptırırsa kıymeti kalmaz.

Tek önereceğim deneme alın ve bol bol çözün.

Vatandaşlık için değişen pek birşey yok. Zaten o dediklerin 2013 sınavında uygulandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KPSS ön lisans kitabi yokmu arkadaşlar burada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sismanim24

kargo ne kadar acaba sadece deneme için kargo parası vermeye değer mi?

Hocam 6 Lira tuttu 30 Liralık kitap almıştım. Deneme için pek vermeye değmez bana göre, fakat yanında birkaç kitap daha alırsanız değer.

@soyken

Hocam zaten yardımcı kaynak olarak mantıklı. Yoksa Misal Tarih'te konu değişmedi ki, sadece Çağdaş Türk tarihi eklendi yeni konu olarak. O konuyu da başka bir yerden bir şekilde temin ederseniz sorun yok Bende sadece yardımcı kaynak olsun diye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 8 Mart 2014; 14:44:44 >

• arkadaşım kitapları inceledim. hepsi yeni müfredata göre hazırlanmış. bilginiz olsun.

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orijinalden alıntı: sismanim24

kargo ne kadar acaba sadece deneme için kargo parası vermeye değer mi?

Hocam 6 Lira tuttu 30 Liralık kitap almıştım. Deneme için pek vermeye değmez bana göre, fakat yanında birkaç kitap daha alırsanız değer.

@soyken

Hocam zaten yardımcı kaynak olarak mantıklı. Yoksa Misal Tarih'te konu değişmedi ki, sadece Çağdaş Türk tarihi eklendi yeni konu olarak. O konuyu da başka bir yerden bir şekilde temin ederseniz sorun yok Bende sadece yardımcı kaynak olsun diye aldım

ilgin için sağol dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LahmacuN38

arkadaşım kitapları inceledim. hepsi yeni müfredata göre hazırlanmış. bilginiz olsun.

2013 diyor.muhtemelen 2012 sonuna doğru basılmıştır.ayırca kpss soruları mantıksal sorular artık.eskisi gibi değil.
    Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports Duo
    Logitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One &amp; 360 Controller \\\ AOC 24G2U
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

quote:

Orijinalden alıntı: LahmacuN38

arkadaşım kitapları inceledim. hepsi yeni müfredata göre hazırlanmış. bilginiz olsun.

2013 diyor.muhtemelen 2012 sonuna doğru basılmıştır.ayırca kpss soruları mantıksal sorular artık.eskisi gibi değil.

Yahu bende anlatamadım. Ama herkesin kendi tercihi. Alacaksaniz deneme alin derim onuda yazicidan cikarmak en mantiklisi.
    Genel Kültür Son Taktik Setini bana 21 Şubat 2014 basımlı olarak yollamışlar. Diğer Kitaplar Eylül 2012 basımlı. Geometri, Türkçe ve Deneme seti Eylül 2012 basımlı. Bu derslerde de çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • Rica ederim arkadaşlar ihtiyacı olanlara yardım edebildiysem ne mutlu. Bu kitapların 2013 basım olduğu bir gerçek fakat bazı arkadaşlar 1999 basımmış gibi davranmışlar, Kpss-b grubu kitapları için konuşuyorum kpss-b 2 senede bir yapılan bir sınavdır ve 2013 basımı kitaplarda 2014 kpss'sini baz alarak basılmışlardır. Ancak kpss yeni konuları eklemeleri daha sonra yayınlandığı için tekrardan duyuruları baz alarak 2014 yayımını basarlar. Yukarıdaki bazı arkadaşlarında dediği gibi bu kitapları yardımcı kaynak olarak kullanırsanız sorun olacağını düşünmüyorum zira bende öyle yapacağım.
  • 2012 de basılan 2013 diye satılan kitaplar çuvallamıştır.çünkü sınav mantığı değişti ve bu kitaplar elde kaldı.sadece genel kültür kısmı için alabilirsiniz ama genel yetenek şu anki sisteme hitap etmiyor.

edit: zaten 3kuruşlarmış dikkat etmemişim.

Anayasa ders notları
    Anayasa 30 deneme
    Anayasa soru bankası

bunları alıcam ben de, alana kadar stokta kalırsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 8 Mart 2014; 16:16:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avenged

Rica ederim arkadaşlar ihtiyacı olanlara yardım edebildiysem ne mutlu. Bu kitapların 2013 basım olduğu bir gerçek fakat bazı arkadaşlar 1999 basımmış gibi davranmışlar, Kpss-b grubu kitapları için konuşuyorum kpss-b 2 senede bir yapılan bir sınavdır ve 2013 basımı kitaplarda 2014 kpss'sini baz alarak basılmışlardır. Ancak kpss yeni konuları eklemeleri daha sonra yayınlandığı için tekrardan duyuruları baz alarak 2014 yayımını basarlar. Yukarıdaki bazı arkadaşlarında dediği gibi bu kitapları yardımcı kaynak olarak kullanırsanız sorun olacağını düşünmüyorum zira bende öyle yapacağım.

Değerli kardeşim idrak edemiyorsunuz sanırım ve buradaki tutumunuzla yanlış yol gösteriyorsunuz. Bir arkadaş basım tarihlerinin biri hariç eylül 2012 yılı olduğunu bahsetmiş.

Bildiğimi umarak söylüyorum, sınav müfredatı 2012 sonu 2013 başı gibi değişti. Elbette bende biliyorum tarih değişmedi hala aynı tarih, 82 anayasasını sil baştan da yapmadık. Demek istediğim eskiden üzerinde durulmayan 2 satırla anlatılan yerlerden artık soru çıkıyor. Bu özet kaynaklar sınava az süre kala çalışılır ve soru çıkabilecek yerler yoksa hiçbir halta yaramaz. Çünkü üzerinde durulmamış anlatılmamıştır.

Ben kpss ye 2004 senesinden beri 2 yılda bir olmak üzere giriyorum ve hala atanamadım. Konu dışı olacak ama başarı adam akıllı ders çalışıp ardından bol bol deneme çözmekten geçer. Güncel yayınların pdf dosyaları internette mevcut. Çıktısını alıp ucuza ucuza çözün.

Ha bilsem ki 2012 kpss kitaplarına rağbet var inanın çöpe atmazdım. Size daha iyi kaynağı daha ucuza satardım.

Konu açan arkadaşta yanlış anlamasın, fakat 2-3 soru eksik çözmenizin verdiği boşluk sıralamada binlerle ifade ediliyor. Doğal olarak buda atanamamamıza sebep oluyor. İşin ucunda memurluk varken tüm samimiyetimle önermiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.