Şimdi Ara

UCUZ CONVERSE ALINABİLCEK YERLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gereksz yorum yapmaında aman hoşlanmıorm

varmı ucuza alan 60 70 milyon verebilirm anca nrd bulurm

• converse yi bırak da adidas kullanmaya başla

hazır indirim kampanyası başlatmışlar zaten outletlerde %70 e varan indirimler diyorlar ama doğru ama gerçek bir bak son iki gün...
  • abi teravih veya cuma çıkışları derim. dikkatli olursan ve yakalanmazsan belese kapatırsın olayı. kameralara dikkat et ama
  • Converse ayakkaplara sinir oluyorum.Hele okul pantolonunun altına giyerler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuscobar

abi teravih veya cuma çıkışları derim. dikkatli olursan ve yakalanmazsan belese kapatırsın olayı. kameralara dikkat et ama

ya abi ayağıma göre bulamıorm numaralarına bakarken çok dikkat çekio hem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tsss_SnaKe

quote:

abi teravih veya cuma çıkışları derim. dikkatli olursan ve yakalanmazsan belese kapatırsın olayı. kameralara dikkat et ama

Abi numarasını bos ver sen kapabildiklerini kap. sonra müsait bir yerde ayıklarsın. bakarsın belki bir kaç renk denk gelir numaralarıda uyuyorsa dadından yinmez yaf. hem de beles.
  • mahmutpaşlıya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz kıyafet satan yer
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 75 milyona Nike al (eski sezon olur ama) karizmanın ve kalitenin tadını çıkar + farklı ol... Çok çıkıntılık oldu sorunun cevabıyla ilgili, şahsen Ankara'da bilmiyorum o kdr ucuza satan bi yer.. En son okula giymelik günlük ayakkabı bakıyodum bende (üniverste yannış anlamayın) 150 milyona converse, 110'a da yeni sezon taze çıkmış nike buldum onu aldım direk.. Kimse de benzerini görmedim şu ana kadar son derece mutluyum, yıpranma yok su geçirme yok, siyah günlük kullanım için ideal tavsiyemdir bence bırak converselenmeyi... Ankarada isen ama Eryaman civarında(converse diyorum) varsa ucuz bulunabilir orda bi bakıver..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 30 Eylül 2006; 23:11:54 >
  • bos verin abi sallamayın markaları. yiyin için keyfinize bakın ha convers ha adidas ayagın rahat etsinde salla gitsin gerisini
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tsss_SnaKe

quote:

Abi numarasını bos ver sen kapabildiklerini kap. sonra müsait bir yerde ayıklarsın. bakarsın belki bir kaç renk denk gelir numaralarıda uyuyorsa dadından yinmez yaf. hem de beles.

• Nerden oldugunu bılmıyorum ama kadikoyde...Meydan camii sinin hemen az ılersınde converse satan yer var 67 ytl ama duzleri tabi git bi bak derim
  • orayı biliyom abi, onlar camici değil mağazacı. gece toptan goturuyo onlar dolayısı ile sürümden kazanıyorlar. biz camiciler cumadan cumaya bir iki cift anca denk getiriyoz Allaha sukur ramazanlar var teravihte bayagı isler acılıyor. convers adidas ne olursa artık. Elhamdülillah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.