Aynı slot içine birden fazla (9999 kere gibi) giren itemler, niye bu kadar ucuzladı?
BUS lar, Shaula, Lesath, Bakirra ve diğerleri? 1-2 Gün önce roguenin master itemlerini 30M e aldım, tamamladım. Eskiden tanesi 999M koyuyorlardı, bu kadar ucuz olmasının sebebi dupe mi? :D Tanesi 5M den shaulalar, lesathlar gördüm daha sonra, hepsini çekesim geldi ama çekmedim. Lasım olan arkadaşlara da zorluk olmasın dedim :D
Fang Of Bakirra, Tail of Lesath, Tail of Shaula, bunları tamamla gerisi kolay, çünkü sadece bunlar bossdan düşüyor.
Gerisini Asga'daki Secret Ageance Clearance den öğrenebilirsin, 60 olunca oraya gidip I want to choose my speciality diyeceksin, itemleri anlatacak sana. Bunlardan başka 10 saphire, 10 opal, falan fisman bi de 10 blood of glypdont gerekiyor.
dupe kocum dupe ...... ler yıne bır yolunu bulup oyunun ... unu cıkarıyolar walla ben dupeden kurtuldum ama japko da da kohack var nasıl ıstır anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: saidakkas
Aynı slot içine birden fazla (9999 kere gibi) giren itemler, niye bu kadar ucuzladı?
BUS lar, Shaula, Lesath, Bakirra ve diğerleri? 1-2 Gün önce roguenin master itemlerini 30M e aldım, tamamladım. Eskiden tanesi 999M koyuyorlardı, bu kadar ucuz olmasının sebebi dupe mi? :D Tanesi 5M den shaulalar, lesathlar gördüm daha sonra, hepsini çekesim geldi ama çekmedim. Lasım olan arkadaşlara da zorluk olmasın dedim :D
Dupe ama nedense sadece priest ve rogue master itemleri dupelendi bakirra,lesath,shaula dan 100 tane satan gördüm Bunları unq item olmadığı için dupelediler ör: ben warirorum ve lobo,lycaonu tamamladım lupus eksik kaldı lvl 60 bana lupus vericek varsa pm den ulaşsın server=Cyper!! :D ... Unq itemleri dupeleyemediler ve sonucunda 1.wariror,,2.mage,,3.rogue,,4.priest master eşyası pahalılğı sıralaması çıkdı ( server=CYPER)