Şimdi Ara

Ucuz BUS ve master itemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı slot içine birden fazla (9999 kere gibi) giren itemler, niye bu kadar ucuzladı?

BUS lar, Shaula, Lesath, Bakirra ve diğerleri? 1-2 Gün önce roguenin master itemlerini 30M e aldım, tamamladım. Eskiden tanesi 999M koyuyorlardı, bu kadar ucuz olmasının sebebi dupe mi? :D Tanesi 5M den shaulalar, lesathlar gördüm daha sonra, hepsini çekesim geldi ama çekmedim. Lasım olan arkadaşlara da zorluk olmasın dedim :D

• arkadaşım rougenin master itemlerini yazarmısn yazarsan sewinirim
  • Fang Of Bakirra, Tail of Lesath, Tail of Shaula,
    bunları tamamla gerisi kolay, çünkü sadece bunlar bossdan düşüyor.

Gerisini Asga'daki Secret Ageance Clearance den öğrenebilirsin, 60 olunca oraya gidip I want to choose my speciality diyeceksin, itemleri anlatacak sana. Bunlardan başka 10 saphire, 10 opal, falan fisman bi de 10 blood of glypdont gerekiyor.
  • dupe kocum dupe ...... ler yıne bır yolunu bulup oyunun ... unu cıkarıyolar walla ben dupeden kurtuldum ama japko da da kohack var nasıl ıstır anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

Aynı slot içine birden fazla (9999 kere gibi) giren itemler, niye bu kadar ucuzladı?

BUS lar, Shaula, Lesath, Bakirra ve diğerleri? 1-2 Gün önce roguenin master itemlerini 30M e aldım, tamamladım. Eskiden tanesi 999M koyuyorlardı, bu kadar ucuz olmasının sebebi dupe mi? :D Tanesi 5M den shaulalar, lesathlar gördüm daha sonra, hepsini çekesim geldi ama çekmedim. Lasım olan arkadaşlara da zorluk olmasın dedim :D

Dupe ama nedense sadece priest ve rogue master itemleri dupelendi bakirra,lesath,shaula dan 100 tane satan gördüm Bunları unq item olmadığı için dupelediler ör: ben warirorum ve lobo,lycaonu tamamladım lupus eksik kaldı lvl 60 bana lupus vericek varsa pm den ulaşsın server=Cyper!! :D ...
    Unq itemleri dupeleyemediler ve sonucunda 1.wariror,,2.mage,,3.rogue,,4.priest master eşyası pahalılğı sıralaması çıkdı ( server=CYPER)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.