Şimdi Ara

Ucuz Bir Sistem Satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart :http://www.motherboard.cz/mb/ecs/P4IBASD.htm
    Ekran Kartı : Palit nVidia FX5200 AGP 8x 128 MB
    Ram : 512 MB PC-133 SDRam
    CPU : Intel P4 1,7 GHz üstünde fanı var Socket 478
    Monitör : Samsung SyncMaster 551v

Oyun amaçlı değil. İnternete takılan veya Office vb. uygulamalar kullanan biriyseniz işinize yarar. 200 TL'ye satıyorum.

Not : Monitörün görüntüsünde hafif pembelik var. Ama isterseniz monitörü almasanız da olur. Yani sadece kasaiçi parçaları alabilirsiniz. Satıştan sonra bu monitörün rengi pembe diye gelmeyin bana lütfen. :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dalgakiran14 -- 15 Şubat 2009; 22:59:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bugün 3. kez bu uyarıyı yapıyorum arkadaşlar kurallara bakarsanız ilan vermeden önce fiyatı siz belirtmek zorundasınız. kafamda bir fiyat yok ne demek anlamıyorum ki şimdi ben burda sana çok düşük bir rakam söylesem senin kafanda o mu olacak. hayır olmayacak. o kadar azmı diyeceksin. bir kıyasın varki kafanda az diyeceksin. bu da demek oluyo ki kafanda bir fiyat var. burası acık arttırma sitesi değildir. bir fikriniz yoksa bile emsallere bakıp fiyat belirtiniz. emsal istiyosan ben forumda aynı özellikte kasayı 90 tl den sattım sende 100 yaz kısa sürede satılacaktır diye tahmin ediyorum. kolay gelsin.
  • ne kadar gariptir ki cevap yazmak yerine ilk mesajınızı düzeltiyosunuz. amacım size yardımcı olup kuralları hatırlatmaktı. teşekkür etmek yerine oraya dolar 2.5 liraya çıksa satamayacağınız fiyat veriyosunuz. kafamda fiyat yok dediniz emsal bir fiyat verdim ve sitede sizin bakmanızı önerdim. madem burada ki insanlara güvenmüyosunuz. neden burada ilan veriyosunuz anlamış değilim. verdiğiniz fiyatla forumu ve insanları meşgul edip vakitlerini çalmaktan başka yaptığınız bişey olduğunu düşünmüyorum. 200 tl ye sisteminiz satılmayacağını hatırlatıyorum. kolay gelsin hayırlı işler.
  • sefaklc doğru demiş. Bence ya başlığınızı değiştiriniz ya da fiyatınızı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.