Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.008
Cevap
1.308
Favori
1.501.692
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de birşey merak ediyorum. Böyle yerlerden bilet bulup, bulduğumuz havayolunun kendi sitesinden alsak daha ucuza gelmez mi?

Ya da ucuzluğu bir yana, başka bir avantajımı oluyor böyle sitelerden almanın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afd92 -- 10 Ağustos 2011; 18:58:39 >
  • @afd92

Bu tarz sitelerde en azından bütün opsiyonları görebiliyorsunuz istediğiniz yere gitmek için. Bir de kendi sitelerinden alırsanız havayollarının taksit seçenekleri olmuyor bazen. Tek çekim veya dar bir taksit seçeneği oluyor. Ama diğer türlü siteler yardımıyla alısanız, seyehat sigotası, uçuş sigortası, sağlık sigortası, araba kiralama, taksit seçenekleri gibi çeşitli avantajlar sunuyorlar o yüzden kendi adıma konuşayım ben siteler yardımıyla biletlerimi temin ediyorum
  • En sagliklisi havayolunun sitesinden bulunan fiyati kontrol etmekten geciyor. Belli basli sitelerde havayolunun sitesinden daha ucuza bilet almak mumkun olabiliyor. Mesela Mart ayinda THY ile Paris gidis- Madrid donus ucak biletini Expedia uzerinden aldim. THY'nin sitesinde internet uzerinden alinmasina ragmen ekstra biletleme ucreti alindigi icin biletler daha pahaliya geliyordu.
  • Teşekkür ederim cevaplar için, ben öyle olduğunu sandığım için bu tür sitelere bakmazdım bile, artık bakarım
  • Arkadaslar 22 eylul persembe hannoverdeyim cuma aksami isim bitiyor pazar gecesi donmek istiyorum ordan suzce nereye gitmeliym amsterdam mi yoksa onericeginiz baska yer varmi. Onemli olan oraya ulasimim vede turkiye ye donusumun ucuz olmasi. Ayrica yapilacak seylerle ilgili onerisi olan varsa sevinirim
  • ispanya'ya ucuz uçan şirket var mı acaba şu anda? daha önceleri vueling uçuyordu şu an iberia ve thy dışında bir seçenek bulamadım ve ikisi de çok pahalı
  • Merhaba,

Bende kasımda kısmetse uzakdoguya gıdıyorum. Singapur - Bangkok-phuket. Tüm Biletleri aldım mille ve kartla.

Uzakdogu için Airasia ve Tigerairways e bakmanızı öneririm. çok uygun fiyatlar.. TigerAirways singapur airways ve thai airwaysin ortak olduğu indirimli uçuş sunan havayolu şirketi. bagaj için para alınıyor , sanırım 15 TL gibi.

www.tigerairways.com

www.airasia.com

• quote:

Orijinalden alıntı: s1n

ispanya'ya ucuz uçan şirket var mı acaba şu anda? daha önceleri vueling uçuyordu şu an iberia ve thy dışında bir seçenek bulamadım ve ikisi de çok pahalı

İspanyaya Spanair ile THY ortak uçuş ama Spanair'in sitesinden alınca fiyatlar baya ucuz. THY çok uyanık!
  • easyjet Londra'ya 30 euro ya uçuyor. bi de İngiltere Yeşil Pasaporta vize istemese çok güzel olacak
  • bu tip fiyatları (30 € Londra) ben pek göremiyorum. cok ileri bir tarihe mi bakmak gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicjoe

bu tip fiyatları (30 € Londra) ben pek göremiyorum. cok ileri bir tarihe mi bakmak gerekiyor ?

şu an 42,99 € gidiş 60,78 € dönüş ama temmuz 2012 fiyatlarına baktım ben
  • faydalı topik
  • Kasım ayında Brüksel için takip,
    Şu an Pegasus 18-28 Kasım toplam 300 liraya geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA006

quote:

bu tip fiyatları (30 € Londra) ben pek göremiyorum. cok ileri bir tarihe mi bakmak gerekiyor ?

Ocak-Şubat 2012 de var 29,90 Euro ya İstanbul-Londra
  • Mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

quote:

quote:

şubat tatiline denk geliyosa bi kaçamak yapılır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

şubat tatiline denk geliyosa bi kaçamak yapılır.

yalnız ödemeyi Visa Electron kartla yapmak lazım.

İngiltere vizesi hakkında bilginiz var mı ? tatil için kolay veriyorlar mı?

• quote:

yalnız ödemeyi Visa Electron kartla yapmak lazım.

İngiltere vizesi hakkında bilginiz var mı ? tatil için kolay veriyorlar mı?

bende world card var visa yazıyo üstünde onlar olmuyo mu?

vizeyi bilmiyorum, isteriz verirlerse gideriz, vermezlerse de gidecek yer mi yok
  • arkadaslar pegasusun soyle bı kampanyası var bı bakın derim
  • 2011 yılı içersinde danimarka - kopenhaga gidiş dönüş bilet almayı düşünüyorum. yarın da olsa olur 3 ay sonra da olsa olur o konuda sorun yok da 250-300 lira altı gidiş dönüş bulmaya çalışıyorum. gören duyan varsa haber verirse sevinirim

pegasusun mevcut kampanyasına en aşağı 450-470 liraya gidilip dönülüyor, o bütçeyi aşıyor malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 21 Eylül 2011; 2:56:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.