Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1263. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.345
Cevap
1.326
Favori
1.570.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
42 oy
Giriş
  • Parafly travel fiyati uzerinden ucak biletlerinize %20 indirim yaparım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaptiye05 -- 12 Ocak 2026; 11:29:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dostum yani senin yazınin aynısı senmisin belli değil yani ilginç bir durum başkası olsa zaten senn yazıyı niye kopyalasin sonuçta oda garip enteresan:))

-HİTEX- ALİ ŞEKER-MARİFUGEL-TURKER-BEMAN-DOKTORHAN-DANNY1977-KARAEFE-FARUKABİT-GUNDOGDU-SIYAHBALIK-KENDİNİBİL-asilkurt_33-B@YMEN-yaman156 -emrah_tr-MuratBayrakçı-tick1988-zerogs-tolgaabi-öztin-tahir40-Kaltuntas -KARA90-baracus-gossipmusty -addnone-isimsizx -gronyar-Evrekas-elektro35-Elmoor-Dr.Saruhan-josekutinyo
  • elinde THY elit statu verebilecek olan varsa yazabilir.

Hadi ben eski üyeyim verebiliyo musun bana? Şu grubu 1 senedir çok sıkı takip ederim dolandırılmaya çalışıldığım bile oldu bi tane de mutlu alışveriş yapan adam görmedim. Asıl siz hangi akılla parayı alıp sonra bilet keseceğinize inanıyosunuz. En eski repim var diyen adamın bile göya hesabı çalındı oluyor şu gruptan alışveriş yapmaya uğraşmayın 2 haftada bir millet dolandırıldım yazıp duruyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Suvari11. S kullanıcısına yanıt

Ya bilader boş yapma bi sen ne anlatiorsun hayırdır adam dün üyelik açmış önce bilet istiyor ben ona veririm buna vermem diye birşey demedim ki amma boş yapmışsın dün üyelik acana kim guvenipte 60 bin bilet kesecek

-HİTEX- ALİ ŞEKER-MARİFUGEL-TURKER-BEMAN-DOKTORHAN-DANNY1977-KARAEFE-FARUKABİT-GUNDOGDU-SIYAHBALIK-KENDİNİBİL-asilkurt_33-B@YMEN-yaman156 -emrah_tr-MuratBayrakçı-tick1988-zerogs-tolgaabi-öztin-tahir40-Kaltuntas -KARA90-baracus-gossipmusty -addnone-isimsizx -gronyar-Evrekas-elektro35-Elmoor-Dr.Saruhan-josekutinyo
  • yasarbinbası Y kullanıcısına yanıt
    Olum sen deli misin kim sana güvenip önce 60 ı verir kimsin sen kafan alıyo mu dün üyelik açmış diyosun ben eski açtım al bana bileti göndereceğim parasını diyorum alıyo musun alamıyo musun sizin gibi kaptıkaçtılar yüzünden grup dolandırıcı sayfası oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Schrödinger Kedisi

Bu hafta için thy munih>istanbul bileti alacağım. ortalama 100-150 euro civarında. Herhangi bir indirim teklifi olan varsa ulaşabilir.

Yalnız şunu belirtmek isterim ödemeyi uçağa bindiğim an yaparım. tarih çok yakın zaten en geç perşembe olacak.

Daha önce referanslı üyeler tarafından çok defa dolandırılmaya çalışıldım. o yüzden bu konuda netim.

ilgilenen varsa mesaja alıntı girebilir mesaj kutumda bir sorun var.

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) Yönetim devreye bu kişi tam bir dolandırıcı eski referanslarim var diyor bana özelden hakaret ediyor!

Kaç yaşında insanım böyle rezil bir üslup görmedim duymadım!

İstanbul Zeytinburnu diyor ama iş satışa gelince İzmir'deyim ben diyor. İşyeri bilgisi iletir misin diyorum, kartvizit iletir misin diyorum ama bana ne kartviziti falan diye resmen hırt gibi davranıyor.

Ben yeni üye olabilirim ama kimseyi kandırma peşinde değilim, önce transferi yaparım ödemeyi sonra alırım dedim, her şey tamam, ama kimsiniz kendinizi tanıtın sizi tanıyayım diyince işler çığrından çıktı !!!

Resmen çıldırdı, neymiş ben onun kim olduğunu ne yapacakmışım :)

İyi misin sen kardeşim, kendini benim yerime koy bakalım karşında kim olduğunu bilmediğin birine ürünü transfer edeceksin, eeee sonra ? Geri iadesi de yok! 2-3 gün araştırdın ettin, alıcı da buldun, benden alıyormuş gibi yapıp başkasına satacaksın, sen kendini kurnaz zannediyorsun ama sen sümüklü şortunla gezerken ben işe gidiyordum!

40 yaşındaymış Yaşar Çalık mış göreceğiz bakalım gerçekten Yaşar Çalık mısın!!!

Modlar göreve lütfen bu hesaba dikkat edin !!!

Bence forumda referanslı hesabı resmen ele geçirmiş!

10 yıllık üye böyle üslupsuz lakayit ve fevri olamaz!!!

• yasarbinbası Y kullanıcısına yanıt

Sen de benden önce üyelik istedin sonra para dedin !!!

E kimsin tanıt lütfen kendini diyorum ama saçma sapan cevap veriyorsun, iş yeri bilgisi ilet aynı şehirde değiliz sonuçta kartvizit ilet, e o da yok, bana kalkmış ne kartviziti yok kartvizit diyorsun, 40 yaşında konuşmayı bilmeyen alışveriş nasıl yapılır bilmeyen, üslup sorunlu bir insansın.

Bence dolandırıcı ve kendini kurnaz zanneden bir ergen gibi konuşma üslubu ile kimse alışveriş yapmaz ama rüyanızda ne yaşıyorsunuz bilmiyorum tabi, 2 gün boyunca ne düşündün de ben bu adamı nasıl tokatlarım diye mi düşündün sabahın erken saatinde yakalarım mı dedin Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu)  Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) 

Beni panelle tehdit ediyor özelden !!!

Sabah sabah boşluğumdan faydalanıp transferi yaptıracak ve ödemeyi yapmayacaktı !

2 gün bunu düşünmüş resmen veled-i zina @yasarbinbasi Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) 

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu)

• Bu @yasarbinbasi adlı üye hesabı çalıntıdır!

Şuan kullanan kişi beni tehdit etmiş hakaret etmiş ve panelle

Korkutmuştur, kendisi alıcı ya da satıcı değil tam aksine bir ürünü buradan

alıp başka birisine satan bir zavallı veleddir veled-i zinadır.

Çalıntı bir hesap kullanıyor telefonda ses tonu gençtir,

10 küsür yıllık hesabın sahibi bırakın olmayı üslubu ses tonu

Konuşması bile at hırsızı gibidir.

Arayın kendiniz ses tonu ve şivesinden nasıl bir cahil olduğunu öğrenin 05015446117

Gereğini yapınız araştırınız teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suvari11. -- 13 Ocak 2026; 11:32:55 >
  • Suvari11. S kullanıcısına yanıt

Zeytinburnu'nda değilmiş güya, benimle alışveriş moduna geçince bir anda İzmir'in dağlarında çiçek açar moduna ışınlandı, o Zeytinburnu eskiden kalmış yıllar öncesinden Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) halbuki ses tonundan bile belli şivesi ne diyor biliyor musunuz, babamdan harçlık alamadım bugün kimi tokatlasam 🥹 bana Ergen diyor çocuk diyor yaşın kaç heleğ de banağ biii diyor, inanılmaz seviye inanılmaz bir üslup eğitimsiz cahil hırtttt

Modlar göreveee alooooo

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162756239

• Bu iti bulana 500 USD ödül vereceğim !!!
    Admin olur yönetici olur kim olursa bu sitenin forumuna kim bakıyorsa ona ödül veriyorum.

Dışarıdan biri bulurum diyorsa 1000 USD ödül veriyorum yeter ki yerini söyleyin ip adresini verin ayaklarına sıkacağım bu veledin babası kimse onu da dövücem ibreti alem için

Enes serici
    Yaşar Çalık
    Kaan ???

Kullanılan ibanlardan ve çaldığı 2-3 üyelikler var bulacağım bu iti ve bikini giydirip videosunu çekeceğim ağzında patlıcan yedireceğim patlıcan yemeğini çok seviyormuş bakalım

Yeşiltaş ve gümüştaş soyadlarından bakalım bu iti bilen duyan çıkacak mı

• Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu)

• -paraflytravel.com 'da 27000 liraya kadar olan uçak biletlerinize %15 indirim yapılır.
    -paraflytravel.com 'da 39000 liraya kadar olan araç kiralama işlemlerinize %30 indirim ile yapılır.
    not: Bu tutarların üstündeki bilet taleplerinde kalan tutarlara indirim uygulanmaz. indirim tutarı sabittir.
    Uçuş araması yapamıyorum. işleminizin kaç lira tuttuğuna paraflytravel' da veya turna.com'da baktıktan sonra biletleme için mesaj atınız.

-Turna.com 'daki 2800 liraya kadar olan uçak bileti alımlarında %10 indirim yapılır.
    not: Kupon kullanabilirsiniz.

-1000 Pegasus Bolbol puan: 100tl, 2000 pegasus puan: 185tl (uçuş kazanımlı ve süreli puanlar karışıktır. skt yakın olabilir. bilgi alınız)
    -1000tl Pegasus Hediye Kart
    Fiyat: 850tl (Stok: 1) (Hesabınızdaki indirim kodlarını kullanabilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 20 Ocak 2026; 19:25:7 >

• elazığ -> ankara 14 şubat için uçak bileti arıyorum. pm rica ediyorum.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.