< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraHisar_03 -- 12 Eylül 2024; 19:29:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1235. sayfa)
-
-
4000₺ ye kadar olan uçak bileti işlemlerinizde %20 indirim yapabilirim.
Referans site: turna.com
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turna.com üzerinden Uçak ve Otobüs biletlerinize %25 olarak maksimum 500 lira olacak şekilde indirim sağlanır.
(Bazı otobüs firmalarında geçerli değil.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turna 2000tl yüklü hesap 1450 tl den verilir, turna kodlarınız varsa hesapda kullanabilirsiniz..(hesap işlem sonrası geri alınır.) stok:4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promil06 -- 27 Ağustos 2024; 9:16:55 > -
Turna.com üzerinden Uçak ve Otobüs biletlerinize %25 olarak maksimum 500 lira olacak şekilde indirim sağlanır.
-
2000 TL yüklü turna.com hesabı 1500 TL'ye kullandırılır.
Turna sitesinden biletleriniz %20 indirim ile alınır. Max 4.000-TL. PM.
-
turna 2000tl yüklü hesap 1450 tl den verilir, turna kodlarınız varsa hesapda kullanabilirsiniz..(hesap işlem sonrası geri alınır.) stok:4
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2000 TL yüklü turna.com hesabı 1400 tl'den kullandırılır.stok 2
-
Arkadaşlar tek kişi tek yön LIGHT pakette geçerlidir. Stoklar sınırlıdır.
Referans topiğim, satın alanların yorumları da mevcuttur.
Sorunsuz bir şekilde alışveriş yapabilirisiniz.
-
-
hocam whatsapp numaramı paylaştım ona yazar mısın
-
alındı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sak0575 -- 1 Eylül 2024; 22:19:31 > -
turna 2000tl yüklü hesap 1450 tl den verilir, turna kodlarınız varsa hesapda kullanabilirsiniz..(hesap işlem sonrası geri alınır.) stok:3
-
- Turna.com'da gidiş dönüş uçak biletlerinde 500 TL indirim, 2000 TL üstü diğer uçak otobüs (metro turizm hariç) feribot ve otel işlemlerinde 400 TL indirim. Pazarlık yok. Biletleme için ilk mesajda net bilet bilgilerini yazın. Şu tarihler arası en ucuz ne kadar, ben burda bu kadara buldum daha ucuzu var mı, şu firmada geçerli mi vs vs gibi mesajlara dönüş yapılmayacaktır.
İşlemleri kişisel hesabımdan kendi kartımla yapıyorum. İndirimli ücreti bana ödüyorsunuz ben sizin adınıza alım yapıyorum. Bol bol referansım mevcuttur.
-
turna 2000 tl yüklü hesap 1450 TL'den kullandırılır stok 2
-
-
Paraflytravel üzerinden %35 ğndirimli araç kiralama yardımcı olabilirim
Otel ve Uçak rezervasyonlarında %20-30 arası indirim sağlayabilirim. Detaylar için konuma bakınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X