Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
24.999
Cevap
1.307
Favori
1.500.305
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinize sağlık, teşekkür ederiz.
  • @ bilgisayars

ilk firsatim oldugunda yapacagim, tesekkurler emegin icin.
  • sabah radyo reklamını duydum, ilgilenen olabilir
    advantage özellikle pegasus kart (kredi kartı) alıp temmuz ayı içerisinde 1.000 TL harcarsanız
    Pegasusun tarifeli herhangi bir yurtdışı uçağına gidiş geliş bilet hediyesi varmış
    Zaten yapılan harcamanın bir ay tek karttan yapılması durumunda olabilir
    Tabi alttaki minik minik yazıları okumakta da fayda var
    Bir sürprizle karşılaşmamak açısından
  • merhabalar.ben ve arkadaşım temmuzun 20sinde hırvatistana gitmeyi düşünüyoruz.millerle nasıl faydalanabiliriz ne kadara gelir uçak biletleri gidiş dönüş alcaz bi de acil yardımcı olursanız sevinirim. e-mail :fatihgokgs@gmail.com
  • Merhaba Arkadaşlar,

uygun bilet fiyatlarını bulabileceğim bir site ararken internetten bu siteyi buldum bir çok kategoride seçtiğiniz özeliklere en uygun olanı bulamaya çalışıyor belki arkadaşlarımda yararlanabilirler diye paylaşıyorum.bana uçak bileti lazımdı.

www.enuygun.com/ucak-bileti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volsan -- 19 Temmuz 2010; 17:42:39 >
  • Arkadaşlar konu temmuz ayında kalmış ama ben genede sormak istedim
    Ben ocak ayında Zagreb yada belgrada gitmeyi düünüyorum
    ucuz bilet olarak Lufthansa 320 TL gibi fiyat veriyor ancak benim kafamı karıştıran buraya gitmek için transit vize almak şartmı
    sonuçta ben 2 saat aktarma iin bekleyecem
    bu amerika kanada için netleşmiş
    ancak avrupadaki shengen üyesi olmayan ülkeler için bir açıklama yok
    bu konuda detaylı bilgi nereden nasıl ulaşırım
    yada bilgisi olan paylaşabilirmi
    şimdiden teşekkürler
  • Almanya için sorun olacağını düşünüyorum. Geçen yıl vizesiz bir şekilde transit yolcusu olarak Budapeşte aktarmalı Zagreb'e gittim. Transit yolcular için her ülkenin belirli olan kuralları mevcut değil. Tavsiyem Sırbistan'a Jat'la uçman yönünde. 350 TL civarına bilet bulabilirsin.
  • teşekkürler ancak
    JAT ile dediğiniz ucuş cıkmıyor
    daha farklı bir alternatif bulmazsam zaten Turk hava yolları ile Direkt uçmayı düşünüyorum

Bu arada Almanya illaki transit vize istiyormuş
    diğer vize prosedürü ile aynı prosedür de
  • arkadaşlar yurtdışı uçak biletlerinizi 1200liraya kadar olması koşuluyla herhangi bir havayolu şirketinden yaklaşık %20 indirimli alabilirim. ben mil puanlarımı nakite çevirmiş olurum siz de ucuza bilet almış olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_

arkadaşlar yurtdışı uçak biletlerinizi 1200liraya kadar olması koşuluyla herhangi bir havayolu şirketinden yaklaşık %20 indirimli alabilirim. ben mil puanlarımı nakite çevirmiş olurum siz de ucuza bilet almış olursunuz

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: TA7AI

teşekkürler ancak
    daha farklı bir alternatif bulmazsam zaten Turk hava yolları ile Direkt uçmayı düşünüyorum

Avrupada hava şartları bu şekildeyken direkt uçuş varken aktarmalı uçuş riski göze alınmaz diye düşünüyorum. 14.01.2011 tarihinde
    istanbul-malaga(ispanya)-istanbul uçuşum var, THY. den istanbul-madrid spanair'den madrid-malaga biletlerini tolam 840 tl olarak aldım. Aynı uçuşu lufthansa ile 212 € olarak almak varken riski göze alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 27 Aralık 2010; 11:24:16 >
  • JAT gidis-dönüs 20142 RSD = 249 USD yaklaşık 385 TL yapıyor...
  • adana-düsseldorf-adana biletini 237 liraya aldım .Insallah ocak ayında bir sorun çıkmaz.Şu anda sunexpress'te fiyatlar düşük isteyen arkadaşar oradan bakabilirler almanya için.
  • ul'yanovsk -rusya En ucuz hangi firma gider ki. Toplam 10 lük bir tatil düüşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TA7AI

teşekkürler ancak

schengen varsa sorun olmaz
  • Yorumdan ziyade bilgisi yada kendi başından geçmiş arkadaş var mı acaba şu duruma:
    İtalya vizesi(yani SHENGEN) aldım 6 aylık-multi. İtalyaya gittim-geldim.
    Şimdi diyelim ki Atina'ya gideceğim,direkt gidebiliyor muyum? Mantık olarak bunlar bir birlikse gidebiliyor olmam lazım ama
    Gümrük kapısındaki polislerin genel beklentisi haliyle o "ülkenin vizesinin" olması imiş.
    Şimdi bunda kesin bir tanım yok anladığım kadarıyla,çeşitli tecrübeler var.Ve diyelim ki gittim Yunan Kon. na ,dedim ki
    Pasaportum burada Shengenim de var sizin ülkenize girebilir miyim?Deseler ki yok kardeş gel de biz vize verek,bu bir kez daha
    Vize parasının ödenmesi mi demek?(herhalde öyle)
  • Gidersin hiç sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 27 Aralık 2010; 21:17:46 >
  • mesajım bulunsun
  • Schengen olayı vizeyi aldiktan sonra ilk üç ay geçerli 3 ay sonunda sadece vizeyi veren ülke için geçerli oluyor o vize. Üç ay dolmadıysa gidebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.