Şimdi Ara

Uçurtma Avcısı benzeri kitap önerisi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annem pek kitap okuyan birisi değil.son 5 yılda falan 2 kitap okumuştur yani öyle diyeyim ben size:D şu son günlerde ısrarıma dayanamayıp UÇURTMA AVCISI'na başladı ve 3-4 günde kitabı yarıladı.Daha yarısında bu bitince yeni kitap getir bana demeye başladı.Sizden ricam Uçurtma Avcısı tarzı duygusal,sürükleyici,dili çok ağır olmayan anlaması basit kitap önerileri.Güzel yalın bir aşk hikayesi falan olabilir.Anna Karenina'yı falan önermeyin arkadaşlar

• Yazarın diğer kitabı Bin Muhteşem Güneş'i okuyabilirsiniz.
  • Şeker Portakalı,Aşk ve Gurur,Jane Eyre,Kamelyalı Kadın
  • duygusal, surukleyici, dili agir olmayan anlasilabilir demissin. fareler ve insanlar 100kusur sayfa hemen bitirir. guzel kitaptir. tavsiyemdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fareler ve insanlar benimde aklıma gelmişti geçenlerde 2. kere okumuştum fakat annemi sarcağını düşünmüyorum pek.Cevap veren diğer arkadaşlara teşekkür ederim.Şu an için sanırım şeker portakalını vericem fakat en son yasaklanmıştı o,son durum nedir biliyor musunuz?
  • ziyaretci298 kullanıcısına yanıt
    Hocam yasaklanmamıştı. Sadece bir öğretmen öğrencilerine okuttuğu için soruşturma açılmıştı. Yani sorun olmaz.
  • tamamdır hocam teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Vikingler hakkında kitap önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Bin Muhteşem Güneş'i okusun.
    Aşk kitabı olarak Canan Tan - Yüreğim Seni Çok Sevdi kitabı olabilir.
  • teşekkürler hepinize.Bu kitaplarıda okuduktan sonra tekrar görüşmek üzere arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyaretci298

hocam fareler ve insanlar benimde aklıma gelmişti geçenlerde 2. kere okumuştum fakat annemi sarcağını düşünmüyorum pek.Cevap veren diğer arkadaşlara teşekkür ederim.Şu an için sanırım şeker portakalını vericem fakat en son yasaklanmıştı o,son durum nedir biliyor musunuz?

fareler ve insanları bence sever.
  • Kadınlar genelde sever benim annemde sevmişti :D Elif Şafak - Aşk ı önerebilirim.
  • hocam Aşk kitabını biraz çıtlattımda yok yani mevlanaydı şemsti falan sarmaz dedi
  • yüreğinin götürdüğü yere git - suzanne tomarrow

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kürk Mantolu Madonna
    Bin Muhteşem Güneş
    Sefiller
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.