Şimdi Ara

Ücretsize Düşen Kalıcı Oyun Fırsatları ve Key Paylaşımı [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: TurkeyStar
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.210
Cevap
2.119
Favori
2.527.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne demek
  • Ne beleşçi dolmuş ya bu forum 1$ lık oyunları isteseler hiç bir şey demicem ama herifler gidiyor 5 dolarlığı istiyor.
  • dead space 3 orijin key için steam tekliflerini pm yolu ile değerlendirebilirim.
  • beyler humble bundle dan alıp işine yaramayan veya hesabında boşda olup vermek istediği oyun olanlar bana steam için özelden kod yollarsa çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolStoryWriter -- 16 Ağustos 2013; 16:44:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wegothepower

Hayrina oyun farkeymeZ origin olsun kod ariyorum iste en son parayi bagis yapmistim alamadim 1-2 kod yeterr

Sen o olmayan ufacik beyninle kimi kandırıyon dostum ? Hadi milleti kandırcanda bukadar berbat bir photoshop la sen git kendini kandır . Birde kendini bağış yapmış gibi gösterip kazançmı sağlıcan keyi deil işlediğin günahı düşün . salak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sellgar

quote:

Hayrina oyun farkeymeZ origin olsun kod ariyorum iste en son parayi bagis yapmistim alamadim 1-2 kod yeterr

Sen o olmayan ufacik beyninle kimi kandırıyon dostum ? Hadi milleti kandırcanda bukadar berbat bir photoshop la sen git kendini kandır . Birde kendini bağış yapmış gibi gösterip kazançmı sağlıcan keyi deil işlediğin günahı düşün . salak.

Sen kimsin o. Fotoshop demekle sen gunaha gir senin yas seviyene dusurme bebek bebek cevaplar veriyosun gozukme gozume

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sellgar

quote:

Sen kimsin o. Fotoshop demekle sen gunaha gir senin yas seviyene dusurme bebek bebek cevaplar veriyosun gozukme gozume

Aynen aynen senin dediğinden öyle .. Hihi .

• arkadaslar isteyene Dota 2 hesap verebilirim sıra bekleyenler icin
  • Strike suit zero indirim kodum var arkadaşlar. 9. ayın birine öğleden sonraya kadar geçerli. isteyen mesaj atsın, steamdan ekleyelim birbirimizi
  • Arkaslar lutfen bana ne oyun olursa olsun kod verin mesajdan lutfen
  • Lutfen beyler nw oyun olursa olsun bana meaajdan key verin
  • Degil sadece istiyorum
  • Vereceginiz 1 tane key abartmayın
  • arkadaslar banada fazla bf3 veya moh kodunuz varsa verırmısınız ?
  • Terkedin lan bu konuyu vitaminsizler.

• Merhaba dostlar, steam'e üye oldum fakat arkadaş ekleyemiyorum key gerekliymiş, oyunun bi önemi yok elinizde varmıdır key? sonra grid 2'de online kapışırız
  • Bedava oyunlar var onları da indirebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: logges

Bedava oyunlar var onları da indirebilirsin

Poxnora diye bir oyun indirdim fakat yine arkadaş ekleyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavibardak -- 20 Ağustos 2013; 23:58:28 >
  • Tf2 veya dota 2 yi indirip deneyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: logges

Tf2 veya dota 2 yi indirip deneyebilirsin

Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.