Şimdi Ara

Ücretsiz Web Hosting Scripti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

merhabalar Ben Coder Ozan Bektas Dogan web tasarim benim bir hobimdir Kendi Firmama Bir Scprit yazayım istedim baya uzun surdugu için en iyisi html sablon bulup php hazir bir panel baglayayım istedim yonetim paneli MUSTERI DESTEK TALEBI TICKET SIPARIS SATIS ODEME BILDIRIMI VS VS BIRCOK EKLENMIS OZELLIKLLERI 12 ADET MUSTERI ICIN 18 ADMIN ICIN OZELLESTIRILMIS HOSTING WEB TASARIM SATISI ICIN KODLANDI
    TAMAMEN ACIK KAYNAK KODLU VERIYORUM NORMALDE BU TASARIMI SATISA KOYUP COK PARA KAZANABILIRDIM YANLIZ DAHA ONCE BASKA WEBMASTERLERIN EMEKLERI OLDUGU ICIN HAKSIZLIK ETMEK ISTEMEDIM

indir.html
    bu scprıtı tum webmaster arkadaslarıma hedıye edıyorum umarım ıyı yerlere gelırsınız bol kazanclar dılerım scprıte gozden kacan bolumler olursa lutfen [email]ozanbektasdogan@hotmail.com[/email] bılgı verınız kesınlıkle ucretsız kurulum destek verılmemektedır odemelerı Turcell & telsim uzerinden vermekteyim Aklınızdaki siteleri cok uygun fiyata kurariz Wordpress Vbulletin Mybb VS VS Kurulumları sadece 15tl hosting kampanyamız mevcut kisisel hosting aylık 10tl yıllık 100tl sınırsız alt ozellık Reseller Bayii alana 1 domaın hedıye ve org uzantılı domaın 8tl digre domaınler pıyasadan %15 ındırımlıdır SUNUCU VDS VPS KIRALAMA LOKASYONLARIMIZ ALMANYA HOLLANDA FRANSA TURKIYE/izmir/BURSA olup YER SAGLAYICI BELGEMIZ MEVCUTTUR BIZIMLE CALISIP GUVENLI FIREWALL KURULU ANA SERVERLERIMIZDE YER ALMAK ISTEYENLER WEB SİTEM [url]www.ucuzaweb.org[/url]
    Site tasarimi indir
    http://www.ucuzaweb.org[/link]"]DEMO
    www.dosya.tc/server27/TikzF3/bedavahostingtasarimi.rar.htmlINDIR[/url]SITESINDEN http://www.ucuzaweb.org/ucuzaweb.org-tasarimi-indir.rar[/link]"]INDIR

Ek Olarak: Demo musterı gırısı
    msn : demo@demo.com
    k.adi: demo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uci41 -- 4 Şubat 2013; 18:27:50 >

• bunu belırteyım pıyasadakı scprıtler bırlestırrılerek getırılmıstır YENİSİ cok yakında gelıyor beta surumkomple kodlanmıs php gelıyor yakında siz değerli webmaster arkadaşlarıma tamamlayıp wereceğim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.