Şimdi Ara

Ücretsiz tercih danışmanlığı yapıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marmara üniversitesi PDR bölümünden bu yıl mezun oldum. Liseyi meslek lisesinde okudum. Bu yıl ingilizce hazırlık okumak için öylesine girip bu sonucu aldım. Sizlere tercih yaparken yardımcı olmak istiyorum. Bu gönderi altına merak ettiklerinizi sorabilirsin. 5 ağustosta kpss var o bittikten sonra tek tek sorularınızı cevaplayacagim. Bunu neden yapıyorum derseniz bircogunuz henüz çok gençsiniz ve yanlis kararlar vermeniz yillarinizi kaybettirebilir. Bu yüzden merak ettiklerinizi sorarsanız yardımcı olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademaydin -- 31 Temmuz 2018; 3:47:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sözel 300k sıralamam var sence ne kadar sıralamaya kadar tercih yapabilirim ?
  • BoraBabaTR B kullanıcısına yanıt
    Tercih yapmak zorunda değilsin öncelikle. Bu yıl üniversiteye girmek istiyor musun? Bir yıl çalışıp daha iyi yapabileceğini düşünüyor musun? Yetenegini kullanabilecegini düşündüğün bölümler nelerdir?

• EA 188K İzmir

Dokuz Eylül ve Ege İşletme tutar mı yada hangi biri tutar/tutmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikuru Asahina -- 31 Temmuz 2018; 3:48:52 >
  • hocqm tm ilk 10k için yorumunuz nedir
  • ademaydin A kullanıcısına yanıt
    Hocam tm 55k yapmışım hiç böyle bir sonuç beklemiyordum tercih yapmaya kaç binle başlayayım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademaydin

Tercih yapmak zorunda değilsin öncelikle. Bu yıl üniversiteye girmek istiyor musun? Bir yıl çalışıp daha iyi yapabileceğini düşünüyor musun? Yetenegini kullanabilecegini düşündüğün bölümler nelerdir?
    Hocam bu sene tercih yapmak zorundayım bu yıl kesinlikle girmek istiyorum bir yıl daha çalışsam daha iyi yapabileceğimi düşünmüyorum bu sene gastronomi ve mutfak sanatlarını istiyordum manavgat fakültesinde ikinci öğretim olarak geçen sene 83k ile kapatmışlar acaba araya kaynayan MF ve sözelden seçmeyen TM bölümü öğrencileri sayesinde ileriye atlama gibi bir şansım varmı sizce yoksa hayal mi kuruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bir bakar mısınız bu ek puanlı sıralama benim ne işime yarar 4 yıllık gelir mi? Ne tercih edebilirim? Bir bilgi bulamadım internetten
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt

İngilizce istiyorsaniz ilk dokuz Eylül İngilizce olanı tercih edersiniz. Sonra Ege. Diğerleri tutar. Önceki yıllara göre de bir değişim göstermemis bu yıl da sayısal öğrencileri saymayinca rahatlıkla tutar diye düşünüyorum

• Hocam 38k geldi 30k ile kapatan erzurum hukuk gelme ihtimal nedir?

• Hocam gecen sene mf4 2700 ile kapatan odtu bilgisayar, bu sene 2800’e gelir mi

• endersgame0120 kullanıcısına yanıt
    Net bir şey söyleyemem araştırma yapip sonuçları iyi analiz etmek lazım. Kpss sonrası detaylı inceleme yaparım

• Hocam merhaba 11700 geldi Tıp istiyorum Kou gelir mi veya bana tercih edebileceğim üniversiteleri onerebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ademaydin

İngilizce istiyorsaniz ilk dokuz Eylül İngilizce olanı tercih edersiniz. Sonra Ege. Diğerleri tutar. Önceki yıllara göre de bir değişim göstermemis bu yıl da sayısal öğrencileri saymayinca rahatlıkla tutar diye düşünüyorum
    Bende öyle düşünüyorum gerek puan türlerinin birleşmesi gerek birçok sayısalcının aralara girmesi falan asıl sıralamam 188k dan daha güçlü gibi görünüyor ve bende orayı istiyorum, ancak 96k nerede 188k nerede hocam, neredeyse 2 katı, elbet tercih ederimde cidden tutabilir mi ?

EDIT: kontenjanlardada azalma olmuş 241den 200e mi ne inmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikuru Asahina -- 31 Temmuz 2018; 3:57:42 >

• Hocam 161 bindeyim önümde kaç tm vardır.Sizce kaç binden kaç bine kadar yazayım

• ea 60k sence kaçtan başlayayım tercih yapmaya? iü marmara siyaset ve kamu falan gelir mi

• _mey_ _ kullanıcısına yanıt
    Daha iyi yapabileceginizi düşünüyorsanız 1 yıl bekleyebilirsiniz ve daha iyi bir yer tutturabilirsiniz. Yeteneklerine ve ilgilerine yönelik meslekleri belirle. Başarılı olma ihtimalinin yüksek olduğu mesleklere yonelmen mesleki açıdan senin için daha sağlıklı olur. İstediğin bölüm ve il/illere göre karar verebilirsin tercih sayısını çok istediğin 1-2 tanesini en üste yazip 25k dan başlatarak şansını deneyebilirsin 70k 80k ya kadar. Siralama önemli ancak kendine uygun meslek olmasına da dikkat etmelisin

• Sayısal 17520 tıp yazacağım. Nasıl bir tercih listesi yapmalıyım. Yazacağım en yüksek tıp kaç k olmalı

• Gazi mi sakarua universitesi mi insaat muhendisligi icin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.