< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ücretsiz SSPORT PLUS üyeliği (2. sayfa)

-
-
Üyelik kısmına aktivite kodunu yazman yeter ben öyle yapıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üyelik bilgileri kısmından girdim ve kart istiyor şimdi. Gireyim mi kart bilgisini de? Uzatma yapmayacağım ama.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ssport Plus parasını hak ettiğini düşündüğüm nadir servislerden bir tanesi. Yıllık üyeliğini aylığı 11 lira civarına gelecek şekilde almıştım, o günden bugüne içerikleri sömürdüm desem yeridir. Pek ürün veya hizmet öven birisi değilim ancak almak isteyen varsa öneririm.
-
-
Sanal kart oluştur 1 TL limit ver hocam. Üye olurken 1 TL çekiyor ancak sonra iade ediyor idi en son yaptığımda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Deneyeceğim, teşekkürler
-
Faturali tarifen nasil usta? Dk, gb yani? Gecis icin teklif uygulamadan mi geldi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler kod geldi. Üyeliğim varmış ona geldi direk zaten.
Sağol ayrıntılı cvp için. Benimki Vodafone faturasız. Yararlanamiyom baktigim kadarıyla
hülle yapacaksın o zaman, bimcell telekom vs.. birisine geçiş yap hat açılır açılmaz vodafone faturalıya başvur, başka türlü yolu yordamı var mı bilmiyorum bir araştır.
Anketi konunun paylaşıldığı akşam doldurdum ama hala mail gelmedi.
Üyelik bulunan maillere mi geliyor? Anketin de yanlış cevabı olmaz sanırım :)
-
Bende paket vardı uzatma olmadı. Kullanmak isteyen buyursun
KETAVTF904
-
Ben kullandım hocam kodu. Teşekkür ederim.
Yok mu yenisi?
Ben yeni kod aldım ama diğer kampanya devam ettiği için onun üzerine olmuyormuş.
-
Yeni kodu nasıl aldınız
Anket geldi sanırım. Bu arada yeni kodu yani sonradan gelen ikinci kodu şimdi denedim kabul etti.
-
Hocam anketin linki varsa verir misiniz ?
Baktim emaile bana gelmemiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X