Şimdi Ara

Ücretsiz SSPORT PLUS üyeliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
8
Favori
9.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben beceremedim aktivasyonu. Kilitli içeriklerden birinin üstüne tıkla diyor da rastgele mi basayım anlamadım. Premier Lig için bakacaktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Üyelik kısmına aktivite kodunu yazman yeter ben öyle yapıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt
    Üyelik bilgileri kısmından girdim ve kart istiyor şimdi. Gireyim mi kart bilgisini de? Uzatma yapmayacağım ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssport Plus parasını hak ettiğini düşündüğüm nadir servislerden bir tanesi. Yıllık üyeliğini aylığı 11 lira civarına gelecek şekilde almıştım, o günden bugüne içerikleri sömürdüm desem yeridir. Pek ürün veya hizmet öven birisi değilim ancak almak isteyen varsa öneririm.

• geçen hafta vodafone faturalıya geçince vodafone tv hediye ettiler ssport kanalları açık mi box s cihaza uygulamasını kurdum gayet güzel çalışıyor, ssportplus sitesine baktım vodafone tvde olan kanallar var sanırım fazlası yok, vodafone tv bu şekilde ;

Ücretsiz SSPORT PLUS üyeliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Sanal kart oluştur 1 TL limit ver hocam. Üye olurken 1 TL çekiyor ancak sonra iade ediyor idi en son yaptığımda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deneyeceğim, teşekkürler Ücretsiz SSPORT PLUS üyeliği 

• newrophat kullanıcısına yanıt

Faturali tarifen nasil usta? Dk, gb yani? Gecis icin teklif uygulamadan mi geldi?

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

turkcellden geçiş yaptım, 12 aralıkta vodafone sitesinden müracaat ettim ertesi gün kurye evrakları getirdi 15 aralıkta geçiş oldu.

9 gb + 750 dk + 10 sms + vodafone tv ve 2 gb data + durma özelliği + devretme özelliği + ilk ay 10 gb = ilk 3 ay 35 TL kalan 9 ay 42 TL (250 sms yaparsan ilave 2 TL ekliyor)

ayrıca 50 TL trendyol cüzdan kodu verdiler, sitesine baktım şimdi tarife devam ediyor trendyol çekide aktif görünüyor, vodafone sitesine girip tarifeni oluşturduktan sonra seç diyorsun, sonra başvuru ekranına atıyor seni, geri tuşuna basınca trendyol çeki olan sayfa çıkıyor başvuruya devam et diyorsun numaranı girip müşteri hizmetleri arıyor, seni aradıklarında trendyol çeki çıktı diyorsun hattına tanımlıyorlar çeki sonra vodafone yanımda uygulamasından fırsatlar kısmında çıkıyor.

• Teşekkürler kod geldi. Üyeliğim varmış ona geldi direk zaten.

• newrophat kullanıcısına yanıt

Sağol ayrıntılı cvp için. Benimki Vodafone faturasız. Yararlanamiyom baktigim kadarıyla

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

hülle yapacaksın o zaman, bimcell telekom vs.. birisine geçiş yap hat açılır açılmaz vodafone faturalıya başvur, başka türlü yolu yordamı var mı bilmiyorum bir araştır.

• Anketi konunun paylaşıldığı akşam doldurdum ama hala mail gelmedi.

Üyelik bulunan maillere mi geliyor? Anketin de yanlış cevabı olmaz sanırım :)

• Bende paket vardı uzatma olmadı. Kullanmak isteyen buyursun

KETAVTF904

• audioslave kullanıcısına yanıt

Ben kullandım hocam kodu. Teşekkür ederim.

• Yok mu yenisi?

• Beavis. kullanıcısına yanıt

Ben yeni kod aldım ama diğer kampanya devam ettiği için onun üzerine olmuyormuş.

• leblebi82 L kullanıcısına yanıt
    Yeni kodu nasıl aldınız

• düş hekimi D kullanıcısına yanıt

Anket geldi sanırım. Bu arada yeni kodu yani sonradan gelen ikinci kodu şimdi denedim kabul etti.

• leblebi82 L kullanıcısına yanıt
    Hocam anketin linki varsa verir misiniz ?
    Baktim emaile bana gelmemiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.