Şimdi Ara

..::ÜCRETSİZ PLC VE SERVO KURSU::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kurs kapsamında SERVO EĞİTİMİ,S7 300 ,temel ve ileri sevye olarak SIEMENS S7200 plc eğitimi , sıemens logo , telemecanic plc , delta plc `yi kapsamaktadır.

Ayrıca altivar sürücü, eskon sürücü, Pnömatik ve elektropnömatik anlatılacak plc ile kumanda edileciktir.delta dokunmatik panel, ve telemecanic tex panel anlatılacaktır.
    Kursumuz tamamen ücretsizdir.Kursun dayanağı İl Özel İdaresi, İstanbul il Milli eğitim ve İstanbul Ticaret odası (İTO) arasında imzalanan üçlü protokolla gerçekleşmektedir.

Kurs sonunda TÜM AB ÜLKELERİNDE GEÇERLİ SERTİFİKA VERİLECEKTİR.

Mesleki olarak kendini geliştirmek isteyenler bizi mutlaka arayın

ücretsiz pic eğitimi verilecektir.

ücretsiz plc eğitimi verilecektir.

Yer:Bahçelievler Erkan Avcı EML

(METROPORT ARKASI BAHÇELİEVLER)

müracat :ÖZAY TUNCEL(elektrik elektronik öğretmeni)

tel:0532 566 95 31

• benim işime yaramaz ama durumu uygun olan arkadaşlar için iyi bir fırsat esas sıcak fırsat öyle olaylar bence haber veren öğretmen arkadaşa duyarlı hareketinde dolayı teşekkür ederim kendi adıma memur mantığıyla hareket edip adet yerini bulsun şeklinde hareket etmediği için bende meslek lisesi mezunu olarak(her ne kadar türkiyedeki çoğu meslek lisesi meznu gibi mezun olduğum alanda çalışmasamda) işini severek yapan öğretmenlere daha fazla saygı duymuşumdur diğer öğretmenler alınmasın meslek liseleri daha hayatın içinde okullar oldukları için oradaki öğretmenler öğrencileri ile daha iç içe oluyor konuyla alakasız oldu biraz ama içimden geldi birden yanlış anlaşmalara sebeb verecek sözler söyledimse şimdiden özür dilerim
  • hocam şükranlarımı sunarım ..bu saatte telefonla rahatsız etmiyeyim dedim .. haftanın hangi günleri ve saatleri olacak acaba
  • yokki bursada kıymet veren hoca her kurs içinn para istiyorlar
    bilgi satılmaz ama ülkemizde bu çok güzel yapılıyor..
  • bu kurslar istanbuldaki ito veya işkur destekli olduğu için ücretsiz oluyorlar

aslında güzel uygulama

ama bu destekler yüzünden dışarda bu kurslardan para kazanan biçok kursunda işini baltalıyor açıkçası

adamlar birilerini iş sahibi yapalım derken başkalarını işlerişnden ediyorlar

bence devlet bu işleri bırakmalı

zaten yapan kişiler var niye bu adamların işini baltalıyorsunki reklam yapacam diye

eğer bi iş yapmak istiyorsan önce işsizliğe çare bulmalısın

kurs versen ne olacak adam ordan mezun olup iş bulamadıktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

bu kurslar istanbuldaki ito veya işkur destekli olduğu için ücretsiz oluyorlar

aslında güzel uygulama

ama bu destekler yüzünden dışarda bu kurslardan para kazanan biçok kursunda işini baltalıyor açıkçası

zaten yapan kişiler var niye bu adamların işini baltalıyorsunki reklam yapacam diye

piyasayı ne kadar biliyorsunuz açıkçası bilmiyorum ama şu an en güzel iş imkanları otomasyon sektöründe ve oldukça fazla eleman açığı var. eğer kursu sadece teorik olarak verirlerse çok yararı olmaz.ancak güzel birkaç örnek uygulama üzerinde gösterirlerse çok verimli olur. özellikle makine ve elektrik üzerine eğitim almış ve alacak olan arkadaşlar için bence bulunmaz fırsat. ayrıca otomasyon üzerine eğitim almak çok da ucuz değil genelde şirketler kendi elemanlarına aldırıyor parasını da şirket ödüyor.

• Ücretsiz eğitim veriliyor yine sorun çıkıyor pes yani. Bu ülkede insanların gelir durumları belli zaten o kurslara verecekleri parayı belki bir arada bile göremeyenler var. Bu tür etkinlikleri desteklemek yerine baltalamaya çalışmayalım. Keşke her ilde olsa bu kurslar ülkeye katma değer sağlansa. Kendi fabrikalarımız açılsa kendi teknolojimizi üretsek insanlar daha rahat bir yaşam sürseler. Kursun içeriğine gelirsek bende kayıt olmak için gittiğimde dersi verecek hoca uygulamalı eğitim olacağını söyledi ve hatta uygulamalı olacağını vurgulayarak öneminden bahsetti. Hocaların oldukça iyi olduklarından şüphem yok benim. Sadece uzun bir eğitim olacağını söylediler ve devamlılık konusunda çok özenli davranacaklarını bahsettiler. Katılacak arkadaşlara sonuna kadar devam etmiceklerse hiç başkalarının yerini işgal etmemeleri tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aslında güzel uygulama

sırf birileri daha fazla para kazansın diye, bu tür ücretsiz kursların reklam olarak algılanıp baltalanmasını kınıyorum...

şunuda belirtmek isterim, eğer kurs hafta sonu tatil günlerinde verilirse istanbul dışından olmama rağmen gider katılırım.

sayın Özay Tuncel hocama´da verdiği, emek için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarantinox -- 10 Ekim 2009; 12:21:59 >

• Özay hocanın öğrencisiydim.Plc konusunda çok iyi bir eğitmen gitmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

aslında güzel uygulama

OKS'yi kaldırdılar SBS çıkardılar öğrenciler daha fazla dershaneye gitsinler diye.(dershaneler parayı kırsın)
    ÖSS'yi kaldırdılar YGS-LYS sınavını yaptıklar daha fazla dershaneye gitsinler diye.
    Siz gelmiş burada insanlara iş imkanı sunmak için bir takım ücretsiz ders veriliyor onu eleştiriyorsunuz.
    Türk insanını anlamak gerçekten acayip.
    ve burdan hocama emeğinden dolayı sonsuz saygılarımı sunuyorum

Edit : ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LawlietRyuzaki -- 10 Ekim 2009; 22:36:37 >

• bu sistemi bilmiyor değilim

hocalar bu işi zevkine veya birileri yararlansın diye değil saati 20 lira olduğu için kovalıyorlar

haftada 20 saattir bu kurslar ve haftada 400 lira gelir demek bir öğretmen için ayda 1600 lira yani

bu 400 lirada yine vatandaşın cebindne çıkıyor

işkur veya ito babasının hayrına yapmıyor bu işleri

ama bana göre bu tür kurslar yine özel sektörü baltalıyor

reklam için benim paramı kullanıyor ismek vs

belediye nerden buluyorki paraları ismete ordada kurslar bedava

belediye gelirlerinden tabiiki

belediye geliri nedir

benden aldığı su faturası çöp vergisi vs

yani yine benim param

benim paramla kahyalık yapma hakkını kim veriyor onlara acaba

• yönetimler senden aldıkları parayla toplumun aksiyonlarına kaynak sağlayabilirler

seninki de babana sen benim hayatıma ne karısırsın yaa demek gibi sacma oldu anarsist kactı biraz
    ama sen yinede ses tellerine kasti davranmaya devam et kısıılırlarsa bende rahat ederim herkez gibi

dusuncelerine saygı duyuyorum ... halbuki bilgi satılmaz diyen diğer arkadasa bekimle guluyorum ve dunyaya
    davet ediyorum.birde hoca olsan demek bedavaya ogretecektin e sana ihtiyacı vardı ulkenin nerdeydin neden
    öğretmen olmadın sen ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CMteria -- 11 Ekim 2009; 11:31:50 >
  • bunu burda artık tartışmak istemiyorum

isteyen arkadaşla yüzyüze tartışabiliriz

sonuçta mesajı açan arkadaş para kazanmak için açtı bu mesajı onada ayıp olmasın

ama yine diyorum devlet benim vergimle yada özel kurumlar devlete vermesi gereken vergiyle hovardalık yapma hakkına sahip değil bana göre

sağlığa ayırsın gerçekten eğitime ayırsın

okullar sefil haldeyken böyle masraflar abes

yıllardır hiçbi okula tek bir çivi çakılmazken

üstelik bu meslek leri edinmek için 4 senesini lise sıralarında harcayan çocuklara yazık değilmi

adamın biri gesin 1-2 ay gördüğü kursla hoop hemen lise sıralarında meslek edinmeye çalışna çocukların mesleğini elinden alsın

sonrada millet işsiz

tabiiki işsisz kalır

herşeyi kısaoldan yapmaya çalışırsak böyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 11 Ekim 2009; 13:53:38 >

• KURSLARLA İLGİLİ YORUMLARNIZI OKUDUM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDER, SAYGILARIMI SUNARIM.
    KURS VAR KURS VAR HAKKINI ALAMADIĞINIZ KURSLARA GİTMEYİN.
  • kurs saatleri: pazartesi,salı,cuma 19:00-21:00
    cumartesi 14:00-19:00
    kurs 17 ekim 2009 ctesi başladı kayıtlarımız devam ediyor.
  • hocam ankarada niye yok..
  • 1)S7-200 TEMEL SEVİYE:(3 GÜN )
    PLC TEKNİĞİ HAKKINDA TEMEL BİLGİLER
    SAYI VE KODLAMA SİSTEMLERİ
    BİT,BYTE,WORD,DWORD KAVRAMI
    S7 200 MİCRO WİN PROGRAMININ TANITIMI
    S7 200 DONANIM YAPISI
    ÖZEL HAFIZA ALANLARI
    ANA PROGRAM ALT PROGRAM OLUŞTURMA
    MANTIK ELEMANLARI
    SAYICILAR
    TIMER
    MOVE KOMUTU
    DÖNÜŞTÜRME KOMUTLARI
    KELİME MANTIK KOMUTLARI
    2)S7 200 İLERİ SEVİYE :(3GÜN )
    PTO VE PWM FONKSİYONLARI
    OPARATÖR PANELİ KULLANIMI
    HIZLI SAYICILAR
    KESME VE ALT PROGRAM İŞLEMLERİ
    ANALOG SİNYAL İŞLEME
    ENCODER UYGULAMALARI
    GERÇEK ZAMAN SAATİ
    3) S7 300 TEMEL SEVİYE:(3 GÜN )
    PLC SİSTEM ELEMANLARI VE KONFİGÜRASYONU
    S7 300 SIMATIC MANEGER PLC PROGRAMLAMA PROGRAMININ TANITILMASI
    S7 300 DONANIM YAPISI
    PLC MODÜLLERİNİN ADRESLENMESİ
    SEMBOL LİSTESİ OLUŞTURMA
    OB ,FC,FB OLUŞTURMA
    VAT TABLOSU KULLANIMI
    SAYICI, ZAMANLAYICI ,HAFIZA ELEMANI KULLANIMI
    MATEMATİKSEL İŞLEMLER
    KARŞILAŞTIRMA İŞLEMLERİ
    DÖNÜŞTÜRME ,KELİME MANTIK, KAYDIRMA KOMUTLARI
    4)S7 300 İLERİ SEVİYE:(3 GÜN )
    ANALOG İŞLEMLER
    SFC,SFB UYGULAMALARI
    KESME VE HATA OB LERİ
    HIZLI SAYICI VE ENCODER UYGULAMALARI
    5)WİNCC FLEXİBLE PROGRAMININ TANITILMASI:(3 GÜN )
    PROJE OLUŞTURMA ,ETİKET(TAG ) KAVRAMI
    GRAFİK RESİM SAYFALARI YAPMA
    FONKSİYON TUŞLARI
    WİNCC FLEXİBLE İLE S7 300 İLİŞKİLENDİRİLMESİ VE PROGRAM OLUŞTURULMASI
    ALARM SAYFALARI
    6)S7 1200 PROGRAMI TEMEL VE İLERİ SEVYE(5 GÜN )
    BİT LOGİC,MOVE,SAYICI ,TIMER,KARŞILAŞTIRMA KOMUTLARI
    DÖNÜŞTÜRME KOMUTLARI,KELİME MANTIK ,MATEMETİKSEL KOMUTLAR
    HIZLI SAYICILAR ,PULS ÜRETME KOMUTLARI
    PANEL PROGRAMIYLA ,S7 1200 İLŞKİLENDİRİLMESİ VE DEĞİŞİK UYGULAMALAR
    7)DELTA PLC TEMEL VE İLERİ SEVİYE:(3 GÜN )
    BİT LOGİC,MOVE,SAYICI ,TIMER,KARŞILAŞTI koOMUTLARI
    DÖNÜŞTÜRME KOMUTLARI,KELİME MANTIK ,MATEMETİKSEL KOMUTLAR
    HIZLI SAYICILAR ,PULS ÜRETME KOMUTLARI
    PANEL PROGRAMIYLA ,WPL SOFT İLŞKİLENDİRİLMESİ VE DEĞİŞİK UYGULAMALAR
    8)DELTA SERVO UYGULAMALARI(2 GÜN )
    9)TWİDO PLC TEMEL İLERİ SEVİYE (3 GÜN )
    10)LG PLC TEMEL İLERİ SEVİYE
    11)NAİSE PLC TEMEL İLERİ SEVİYE
    12)LOGO PROGRAMLANMASI
    NOT:AÇIKLAMASI YAPILAMAYAN PLC PROGRAMLARI İÇİN DİĞER PLC LERDE ANLATILAN KONULAR GEÇERLİDİR

www.ozaytuncel@hotmail.com (0532 566 95 31)
    www.otomasyonkursu.com

• Ücretsiz Meslek Eğitim Kursları - ÖZİMEK (İstanbul)
    http://forum.donanimhaber.com/m_38182253/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.