Bildirim
Ücretsiz Photoshop programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
photoshop programı diye bir şey yok ayrıca adobe un ücretiz bir fotoğraf düzenleme programı yok -
Hem adobe hem ps hem de beleş. Oldu bari şu çalılıkta töbe töbe.. Alternatif arıyorsan, küçük efektler manipülasyonlar için tavsiye edebileceğim Photo Filtre var. Küçük boyutlu bir program ve portable çalışabiliyor..
-
@ParaBende adobeyi 40 gün ücretsiz kullandım bunu devamlı sürdürebilmenin bir imkanı yok mu ? 40 günde bir yeniden yüklemek gibi mesela ? -
quote:
Orijinalden alıntı: GökPerisi
@ParaBende adobeyi 40 gün ücretsiz kullandım bunu devamlı sürdürebilmenin bir imkanı yok mu ? 40 günde bir yeniden yüklemek gibi mesela ?
yoktur hocam ya alıcaksınız yada illegal yollara başvurucaksınız -
ilaçlı kullan -
Gimp programini deneyebilirsin. -
ben yasal olmayan şekilde cs4 kullanıyorum ama cs5'i hala kullanamıyorum
sana şunu tavsiye edebilirim:
http://prntscr.com/test/edit -
gimp gerçekten güzel bir prgoram. çizim içinde paint tool sai kullanabilirsiniz. ancak tabiki çakma photoshop orjinali gibi olmaz. yinede en iyi iki alternatif paint tool sai ve gimp.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X