Şimdi Ara

Ücretsiz Photoshop programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce adobe cs2 kullanıyordum.Uzun zaman oldu açmamıştım programı.Az önce açtım ve gördüm ki aktivasyon kodu istiyor.İnternetten bulduğum bikaç kodu denedim olmadı.Bölüm gereği bu programda lazım.Siz ne tavsiye edersiniz ? Yine adobe serisinden olursa sevinirim

• photoshop programı diye bir şey yok ayrıca adobe un ücretiz bir fotoğraf düzenleme programı yok
  • Hem adobe hem ps hem de beleş. Oldu bari şu çalılıkta töbe töbe.. Alternatif arıyorsan, küçük efektler manipülasyonlar için tavsiye edebileceğim Photo Filtre var. Küçük boyutlu bir program ve portable çalışabiliyor..
  • @ParaBende adobeyi 40 gün ücretsiz kullandım bunu devamlı sürdürebilmenin bir imkanı yok mu ? 40 günde bir yeniden yüklemek gibi mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökPerisi

@ParaBende adobeyi 40 gün ücretsiz kullandım bunu devamlı sürdürebilmenin bir imkanı yok mu ? 40 günde bir yeniden yüklemek gibi mesela ?

yoktur hocam ya alıcaksınız yada illegal yollara başvurucaksınız
  • ilaçlı kullan
  • Gimp programini deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ücretsiz Kartvizit Programı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben yasal olmayan şekilde cs4 kullanıyorum ama cs5'i hala kullanamıyorum

sana şunu tavsiye edebilirim:
    http://prntscr.com/test/edit
  • gimp gerçekten güzel bir prgoram. çizim içinde paint tool sai kullanabilirsiniz. ancak tabiki çakma photoshop orjinali gibi olmaz. yinede en iyi iki alternatif paint tool sai ve gimp.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.