Şimdi Ara

Ücretsiz Oyun: Enderal: Forgotten Stories

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ücretsiz Oyun: Enderal: Forgotten Stories



    https://store.steampowered.com/app/976620/Enderal_Forgotten_Stories_Special_Edition




    Sistem Gereksinimleri:


    MİNİMUM:


    64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.

    İşletim Sistemi: Windows 7, Win 8, Windows 10 (64-bit Version)

    İşlemci: Intel i5-750/AMD Phenom II X4-945

    Bellek: 8 GB RAM.

    Ekran Kartı: NVIDIA GTX 470 1GB /AMD HD 7870 2 GB.

    Depolama: 22 GB kullanılabilir alan.

    Ses Kartı: DirectX compatible Sound Card.


    ÖNERİLEN:


    64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.

    İşletim Sistemi: Windows 7, Win 8, Windows 10 (64-bit Version)

    İşlemci: Intel i5-2400/AMD FX-8320

    Bellek: 12 GB RAM.

    Ekran Kartı: NVIDIA GTX 780 3GB /AMD R9 290 4 GB.

    Depolama: 22 GB kullanılabilir alan.

    Ses Kartı: DirectX compatible Sound Card.


    İlave Not: Çalışabilmesi için The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition gerekmektedir.


    Oyun Hakkında:​


    Enderal: Forgotten Stories (Special Edition) TES V: Skyrim Special Edition’ın 64 Bit sürümünde çalışan Skyrim SE için toplam bir dönüştürme modudur. Bu sürüm, yeni işleme motorundan büyük ölçüde yararlanır ve gelişmiş aydınlatma efektleri, daha yumuşak görüntü kalitesi ve mümkün olan en iyi performans ve kararlılık sunar.


    Enderal, kendi dünyasında, kendi manzarası, hikayesiyle geçen büyük bir oyun modifikasyonudur. Oyuncunun keşfetmesi için sürükleyici bir açık dünya, elden geçirilmiş beceri sistemleri ve oyun mekaniği ve inandırıcı karakterlerle karanlık, psikolojik bir hikaye sunuyor.


    Enderal ücretsizdir ve TES V: Skyrim Special Edition’ın yasal bir kopyasına sahip olan herkes tarafından oynanabilir. Ünlü Oblivion modu Nehrim: At Fate´s Edge’in (ve diğer çeşitli projelerin) arkasındaki ekip olan SureAI tarafından ticari olmayan bir şekilde geliştirilmiştir.



    Ücretsiz Oyun: Enderal: Forgotten StoriesMAZAVS - Games Channelyoutube
    Enderal: Forgotten Stories (Special Edition) is a total conversion mod for Skyrim SE, which is now running on the 64 bit version of the TES V: Skyrim Special Edition. This version benefits heavily from the new rendering engine and features improved lighting effects, smoother image quality and the best possible performance & stability. Enderal is a game modification that is set in its own world with its own landscape, lore and story. It offers an immersive open world, all for the player to explore, overhauled skill systems and gameplay mechanics and a dark, psychological storyline with believable characters. Enderal is free and can be played by anyone owning a legal copy of TES V: Skyrim Special Edition. It is developed non-commercially by SureAI, the team behind the renowned Oblivion mod Nehrim: At Fate´s Edge (and various other projects). Core i5-4690K (4400 Ghz) Asus Sabertooth Z97 Mark 2 16 Gb TEAM DDR3-2400 2x8GB ASUS DUAL-RTX2070-8G 27"AOC e2795Vh
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D3uCekcDYNEw&q=EgQuLZpEGJ38xo8GIhA4a3Hn1WxGqhvuNlgDkQMLMgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 21 Ocak 2022; 0:47:8 >







  • Hayatımda oynadığım EN underrated oyunlardan birisidir. Üstelik ücretsiz. Bu oyunu herkesin bilmesi gerekirdi. Ne yapın edin MUTLAKA ama MUTLAKA oynayın bu oyunu. Ben ikinci kez baştan bitirmeyi planlıyorum.

  • Kesinlikle katılıyorum. Skyrim motoruyla adamlar çok daha iyi bir oyun yapmayı başarmışlar hem de gönüllü bir ekip. Milyonlarca doları olan firma yapamadılar şu adamların oyunlarına ekledikleri detayı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.