@chingachgook kardeş; verdiğin programlarda ntv spor varmıydı. Karıştırdım ama bir türlü bulamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: LionTech16
@chingachgook kardeş; verdiğin programlarda ntv spor varmıydı. Karıştırdım ama bir türlü bulamadım.
Tam bilmiyorum inanki,olmayabilir..
Teşekkürler, şuan deniyorum güzel programa benziyor.
quote:
Orjinalden alıntı: JacquelineЯ
Teşekkürler, şuan deniyorum güzel programa benziyor.
Rica ederim.
paylaşım ve emeğin için teşekkürler.. bu arada bu mesaj ile konuyu hortlatmış mı oluyorum gerçi çok eski sayılmaz.. uyandırmış olalım :) çalışma ilgimi çekti ama linke tıkladığımda aşağıda ki uyarıyı alıyorum ve site açılmıyor.. rapid gibi bir yere yüklemen mümkünse denemek isterdim..
The URI you submitted has disallowed characters.
guzelmıs
link ölmüş locked
quote:
Orjinalden alıntı: ercantaka53
link ölmüş locked
Link yenilenmiştir...........
quote:
Orjinalden alıntı: Batuist
paylaşım ve emeğin için teşekkürler.. bu arada bu mesaj ile konuyu hortlatmış mı oluyorum gerçi çok eski sayılmaz.. uyandırmış olalım :) çalışma ilgimi çekti ama linke tıkladığımda aşağıda ki uyarıyı alıyorum ve site açılmıyor.. rapid gibi bir yere yüklemen mümkünse denemek isterdim..
The URI you submitted has disallowed characters.
Link yenilendi kardeş.
arkadaşım emeğin için saolasın.. codinin resmide güzel olmuş.. :) ama cody yerine GUY olsaymış ceki cen le daha bi uyum sağlarmış ;)
sağol
bende 2 saatdir internetten tv izleme yazılımları arayıp indirmeye indirdiklerimi denemeye çalışıyordum, tam vaz geçtim buraya bakıp konuyu görünce tam aradıgım dedim ellerin dert görmesin sağol
Deneyelim bakalım, neymiş ne değilmiş...
Ya aslında ben TNT izlemek istiyorum online olarak ama varmıdır bu konuda bir bilgisi olan...nası izleriz???
quote:
Orjinalden alıntı: Batuist
arkadaşım emeğin için saolasın.. codinin resmide güzel olmuş.. :) ama cody yerine GUY olsaymış ceki cen le daha bi uyum sağlarmış ;)
Sende sağol kardeş.
@baranel
quote:
bende 2 saatdir internetten tv izleme yazılımları arayıp indirmeye indirdiklerimi denemeye çalışıyordum, tam vaz geçtim buraya bakıp konuyu görünce tam aradıgım dedim ellerin dert görmesin sağol
Rica ederim.
link kirik galiba biri upload edip linki verebilirmi? rapid olmasin mumkunse filefront olursa sevinirim cok istedim ama rapidden indiremiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: *_*battalgazi*_*
link kirik galiba biri upload edip linki verebilirmi? rapid olmasin mumkunse filefront olursa sevinirim cok istedim ama rapidden indiremiyorum
Link yenilenmiştir.Bilginize....
bunların içinde tamamen ücretsiz olanı varmı acaba?