Beni ilgilendirmiyor ama seven arkadaşlar vardır diye ekledim. 17 Eylül Cuma akşamı saat 18.00 da Maçka küçükçitlikparkta düzenlenecek olan konsere ücretsiz bileti aşağıdaki siteden alabileceğiniz söyleniyor. Site turkcell'in yapmış olduğu bir sitedir, güvenilir yani.
Gezenzi’den herkese ücretsiz Murat Boz konser bileti Türkiye’nin ilk lokasyon tabanlı sosyal paylaşım sitesi Gezenzi’ye üye olan herkes, 17 Eylül Cuma akşamı düzenlenecek Murat Boz konserine bilet kazanıyor ve mobil biletleriniwww.gezenzi.com üzerinden alabiliyorlar
Turkcell’in geliştirdiği ücretsiz sosyal paylaşım sitesi Gezenzi’ye üye olarak hayata iz bırakanları yeni bir sürpriz bekliyor. gezenzi.com’aüye olan herkes 17 Eylül saat 18:00’de Maçka Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek Murat Boz konserine ücretsiz bilet kazanıyor.
Murat Boz hayranı Gezenzi üyelerinin 17 Eylül’deki eğlenceye ortak olabilmek için siteye giriş yaptıktan sonra karşılarına çıkan “tıkla Murat Boz biletini al” linkine tıklamaları gerekiyor. Gezenzi üyeleri, cep telefonlarına gönderilecek mobil biletin numarasını konser günü kapıda göstererek hayata bu kez de Küçükçiftlik Park’tan iz bırakacak.
Gezenzi dünyasına kısa bir süre önce katılan Murat Boz, sayfasında hayata dair her türlü izini hayranlarıyla paylaşıyor. Bu sayede sevenleri Murat Boz’un konser öncesi fotoğraflarına Gezenzi farkıyla kolayca ulaşabiliyor, genç yıldızla ilgili gelişmeleri herkesten önce öğrenebiliyor.
Kullanıcıların her an her yerden resim, yazı, video, müzik gibi içerikleri tek bir mesaj kolaylığıyla, harita üzerinde ve gerçek zamanlı olarak paylaşabildiği Gezenzi, sanal dünyanın yeni fenomeni… Genç kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği Gezenzi’ye üye olmak için KAYIT AD SOYAD yazıp 6060'a SMS atmak yeterli. İsteyenlerhttp://www.gezenzi.com üzerinden de kayıt yaptırabiliyor. Gezenzi’ye Facebook hesabıyla da giriş yapmak mümkün. Türkiye’deki tüm kullanıcılara açık olan Gezenzi’ye üye olmak tamamen ücretsiz.
Gezenzi üyeleri, internet sitesi üzerinden ya da cep telefonlarından 6060’a SMS ya da MMS atarak hayata iz bırakabiliyor. İnternet sitesini tercih edenler, ister “harita” modu üzerinden lokasyon bilgisiyle, ister “liste” modunda lokasyon bilgisi vermeksizin izlerini paylaşabiliyorlar.
ben üye oldum ama sms ile biletim gelmedi
üzerine para verirlerse sıcak fırsat olur.
Ben üyeydim burada görünce girdim ve talep ettim. Hemen geldi bilet. Tek kişilikmiş işe yaramaz.
quote:
Orijinalden alıntı: numeruscl
Ben üyeydim burada görünce girdim ve talep ettim. Hemen geldi bilet. Tek kişilikmiş işe yaramaz.
nasıl talep ettiniz hocam
Talep ettim derken siteye giriş yaptım ve konser linkine tıkladım, geldi. Bu arada hattım turkcell farkeder mi bilmiyorum.