Şimdi Ara

Ücretsiz Mobil Barkodlu Satış Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bakkal, market, bujiteri, büfe, çanta mağazası, takı mağazası, ayakkabı mağazası, ve barkodla satış yapan bir çok işletmenin rahatlıkla kullanabileceği hem android hemde ios işletim sistemlerinde çalışan bir uygulama yazdım. Arkadaşlar bu uygulama tamamen ofline çalışabilen bir uygulamadır. Günlük periyod işlemleri, satış ekranı, yazıcı ayarları, kullanıcı yetkilendirme, günlük aylık haftalık veya belirli gün aralıklarında yapılan ürün satış ve genel satış raporu, veresiye defteri gibi bir çok özelliği barındırıyor. basit bir arayüze sahip. herkesin kullanabileceği bir uygulama. içerisinde yaklaşık 50000 adet barkod var. uyglumayı tabletlerde yatay ekranda kullanırsanız çok rahat kullanabilirsiniz. yada eski bir bilgisayarınız var ise ona android işletim sistemi yükleyip kullanabilirsiniz. kullanımı oldukca basit ve rahattır. isterseniz günlk haftalık veya aylık olarak db ( Database) yedeklemsi yapabilirsiniz. uygulama tüm 80mm termal yazıcıları desteklemektedir. Yazıcılarınızı Bluetooth, wifi, ip, yada usb olarak kullanabilirsiniz.

bu yugulama tamamen ücretsizdir. hiç bir özellik için ücret istenmeyecek ve her gün güncellenecektir. yakında e-fatura ve yazarkasa pos entegrasyonu da ekleyeceğim.

Peki neden ücretsiz dağıtıyorum.

Küçük esnafın, marketlerin, bakkalların, büfelerin ve benzeri işletmelerin teknolojiden faydalanmasını kolaylaştırmak için

Amacım, işletme sahiplerinin pahalı yazılım lisanslarına para ödemeden, satışlarını hızlı ve düzenli bir şekilde takip edebilmesini sağlamak

Birçok küçük işletme, yüksek maliyetli satış sistemleri nedeniyle dijital çözümlere geçemiyor. RemixPos bu noktada devreye giriyor.

Tamamen ücretsiz, offline ve kullanımı kolay yapısıyla her işletmeye uygun bir satış otomasyonu herkesin ulaşabileceği bir durum yaratmak istiyorum.

Küçük işletmelere destek olmak. Teknolojiyi herkes için erişilebilir kılmak. Yerel esnafların dijitalleşme sürecine katkıda bulunmak. Kullanıcı verilerini güvende tutan, bağımsız bir sistem sunmak.

Biz, kullanıcılarımızdan hiçbir kişisel bilgi toplamıyoruz, hiçbir veriyi dışa aktarmıyoruz. Tüm bilgiler cihazınızda, tamamen sizin kontrolünüzdedir.

RemixPos, kazanç amacıyla değil, katma değer oluşturmak amacıyla geliştirilmiş bir projedir.

Geri bildirimleriniz ve desteğiniz, bu yazılımı daha da geliştirmemiz için en büyük motivasyon kaynağım olacaktır.

Uygulamamızın Android Versiyonu Linki

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.satisapp.satisapp&hl=tr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.