Şimdi Ara

Ücretsiz Lisanslı Antivirüsler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
71
Favori
16.841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bitdefender'ı kullanıyorum ve bitmesine az kaldı. Memnun olduğum için tekrar lisans aldım, teşekkürler.
  • Aslında virüs Programları birbirlerine pek üstünlük saglamazlar 1 nokta hariç.
    Detectable/fud olayıdır. Virüsü tespit eden şirket yazılımına ekler ve sonraki sürümlerde Program virüsü bulabilir. Aynı şekilde diğer şirketlerde başka virüsleri bu sekilde işleyebilir. Yani konu hangisi en iyi değil hangisinin virüs veritabanı daha geniş. 2 3 senedir Program yuklemem virüslu dosyayıda tahmin edebilirim bilmediğim usb takmam. Çoğu virüs programını kullanmısımdır zamanında is/av. Ozamanlar kaspersky iyiydi.yani asıl soru hangisi daha çok virüs türü bulabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle malwarebytes ın ücretsiz sürümünü öneririm. Virüsle işim olmaz ama bu arada bulaşan saçma sapan toolbarları vs çok rahat bir şekilde kaldıriyor. Zaten günümüzün virüsleri bunlar diyebiliriz eski tarzdaki virüslere hiç denk gelmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Altıpatlar

    Hocam deneme sürümü almak yasa dışı bir şey değil :D
    Herkes alabiliyor deneme sürümünü
    Program virüs değil virustotal de aratabilirsin hiç bir antivirüs bir şey yok diyor :D

    Deneme sürümünü resetlemek yasal mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thunderstruck7 kullanıcısına yanıt
    Deneme sürümü almak yasal
    Deneme sürümü bitince yeni bir deneme sürümü alıyorsun
    Normalde de yapılır ama çok zahmetli. Program bunu kolaylaştırıyor
  • panda cloud tavsiye ederim. hem sistemi yormuyor, hem de bayagi etkili...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Norton Internet Security kullanıyorum ben şuanda. SSD yokken bilgisayarı bayağı yoruyordu, beni çıldırtıyordu. SSD'ye geçtikten sonra hiçbir problem kalmadı. Şuan da hızdan da korumadan da gayet memnunum. Fakat 50 gün sonra lisans bitecek yine bir kampanya olsa da alsak.
  • Comodo internet security muhakkak deneyin. Zaten ücretsiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevivaL

    Norton'dan daha iyisini tanımıyorum. 1 yıllık lisansı geçen yıl 3 kullanıcı 18 TL'ye almıştık. Bu yıl da öyle bir fırsat olsa keşke

    İşine gelmediği dosyalara bad reputation diyip siliyor. Virüs olmadığı halde ünü kötü diye siliyor mantığa bak!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thunderstruck7

    quote:

    Orijinalden alıntı: Altıpatlar

    Kaspersky Internet Security 2015 kullanıyorum. 30 Günlük deneme sürümü bittiğinde elimdeki aktivatör ile bir 30 günlük deneme sürümü daha aktifleştiriyorum.
    İsteyen arkadaşlar pm atsın. Virustotal vs. atarım. Kendi kullandığım şey

    Şu kaspersky ı kullanmamamın tek nedeni aktivatör dalgası. Tüm güvenimi parçalıyor, nasıl çözüm olmaz buna yahu. Daha kaçak kullandığımı farkedemeyen program virüsü mü farkedecek diye düşünmeden edemiyorum

    Kendini korumasıyla alakalı değil, sen bilgisayara format atıp tekrar yüklesen 30 gün daha deneme sürümün olacak, trial resetlerin mantığı da bu şekilde programın kayıt defterindeki verilerini siliyor böylece program daha önce bu windowsa yüklendiğini anlamıyor.




  • @expektrummatalafus Teşekkürler nasıl çalıştığını biliyorum anlatmana gerek yok. Beni rahatsız eden bu kadar büyük bir firmanın buna çözüm bulamaması. McAfee de böyle bir durum görmedim ben mesela.
    @Altıpatlar Güzel kılıf böyle devam et dostum Klasik Türk zihniyeti...
  • Hepsini kullandım en iyisi Norton
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thunderstruck7

    @expektrummatalafus Teşekkürler nasıl çalıştığını biliyorum anlatmana gerek yok. Beni rahatsız eden bu kadar büyük bir firmanın buna çözüm bulamaması. McAfee de böyle bir durum görmedim ben mesela.
    @Altıpatlar Güzel kılıf böyle devam et dostum Klasik Türk zihniyeti...

    Bilerek yapılıyor olabilir programın popüleritesini arttırmak için.
  • eset lisans geldi kullanılmıiş diyor.
  • forumda zaten çok ucuza satılıyor bunların 1-2-5 yıllık lisansları. sürekli deneme sürümüne uğraşmaya değmez. Ama denemek için uygun tabi ki.
    Teşekkürler
  • haber verdiğiniz için teşekkürler, Bitdefender'i laptop'a kuruyorum şu an.
  • Hepsini kullandım en iyisi bitdefender. Hızlıalda Bitdefender Total Security şu an 1 yıllık 9.9 TL, hiç uğraşmayın alın derim, Türkçe olarak kullanın.
  • Panda cloud indirin , surekli koruma yapmiyor ama tarattigin zaman 3 milyonluk veri tabani ve sureklo guncellenmesiyle daha iyisi olamaz vede ucretsiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle saçma sapan 360 total security vb. gibi programları kullanmayın kullandırtmayın niye mi?

    Bu program size gizlilik hakkında bir şey diyor mu hayır kullandığınız her dosyayı fotoğrafı çalıp pazarlayabilirler ve bazı ücretsiz programlarla eklenti olarak kurulması da bir antivirüsün özelliği değildir. Gidin adam gibi bir av programlı kullanın. Boşuna mı o firmalar para istiyor bu istemiyor ayrıca çin malı güvenilirliği 0 lütfen kullanmayın şu programı ya Eset kullanın daha karlısınız. Tabi Eseti de son çare olarak kullanın yani makro virüsleri tanımıyor trojan kaçırıyor kendini bile koruyamayan program oldu artık Eset inanmayan Av-Test 2015 sonuçlarına baksın yani performansı da iyice geriledi.

    Önerim: Norton (ki şu aralar çok güzel işler çıkarıyor eskiden kötüydü fakat şu an cidden muhteşem oldu özellikle gelen güncellemelerle kusursuz bir av programı inanmayan olabilir tabi ama sadece kullanımı ayarlar menüsünde bir zor o da yarım yıldız kaybettirmiş problem yok koruması ve performansı tam puan aldı kesinlikle öneriyorum pişman olmazsınız) , Kaspersky (Hepimiz biliyoruz çok iyi fakat sisteminizi sömürüyor en iyi sistemde bile kasmalara yol açıyor), Bitdefender (Şu aralar çok güzel işler çıkartıyor fakat kullanmadım), Avira (Kullanımı biraz zor o kadar koruması güzel), Trend Micro ( Bunlardan sonra önereceğim son av programı bunlardan sonra gelen piyasadaki en iyi av lerden biri)




  • Yıllardır, Avira Antivir kullanırım. Hem ücretsiz hem de kendi sitesinden rahatça inidirip pc de kasma olmadan rahatça kullandığım bir antivirüs programıdır. Başka bir programa gerek duymadım..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.