Şimdi Ara

Ücretsiz HD paketi kampanya, (HD+Giriş+2 keyif paketi, 19.99 TL. ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
7.110
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizde bu uydu alıcı var:http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/uydu_receiver/819/110240347/nextstar_ye_18000_hdmi_fta_uydu_alici

Bununla dsmart kartı falan alıp hd izleyebiliyor muyuz? Ya da bunu satıp digiturk'e mi geçsek. Tek başına bu uyduda görüntü rezalet oluyor hdmi kablosuyla da bağlansa, hd yayın olmayınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

quote:

quote:

An itibariyle Digitğrk'den HD paketi almış durumdayım. Standart aboneliğimde zaten giriş paketi ve müzik ve belgesel kanalları da vardı, şimdi aylık 4 TL fazla ödeyerek HD kanalları da eklettim, HD alıcı göndereceklermiş onun için 20 TL kurulum ücreti alacaklarmış bir de. Yukarıdaki kampanya ile fazla bir fark yok, kabul ettim o yüzden. Yeni led TV alacaktım zaten bahanesi oldu, belgeselleri HD izlerim artık.

hd alıcıyı aylık 4 tle mi gönderiyorlar sonra sizden 300tl istemesinler .

Özellikle tekrar tekrar sordum başka bir ücreti var mı diye yok dedi. 7 yıllık üyeyim belki ondandır. Ama şimdi içime kurt düşürdün, yeniden özellikle bu yazdığını soracağım.

ben uydu alıcıyı veriyorlar sandım vermiyorlarmış ondan öyle yazdım geri alıyorlarmış üyeliğini uzatmazsan.

Evet, yazdıklarım aynen geçerli ama dediğin gibi, HD alıcı abonelik süresince bende kalıyormuş, bitince veya iptal edilirse geri alıyorlarmış. İşin garibi, bu HD alıcıyı kurunca benim eski kutuyu da alıyorlarmış (depozito amaçlı gibi bişey sanırım), teknik serviste kalıyormuş, HD aboneliği bitince veya iptal edilince iade ediyorlarmış. Her iki şartın da bence hiçbir mahsuru yok, benim için önemli olan kullanım, işim kalmadıktan sonra ne yapacamki zaten. İyi oldu benim için, Allah pişman etmesin.

• ben de hediyesiyle digi + kutuya geçtim. muazzam birşeymiş. eski digitürkü unutun bunun görüntüleri, kaydı vb çok güzel.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

An itibariyle Digitğrk'den HD paketi almış durumdayım. Standart aboneliğimde zaten giriş paketi ve müzik ve belgesel kanalları da vardı, şimdi aylık 4 TL fazla ödeyerek HD kanalları da eklettim, HD alıcı göndereceklermiş onun için 20 TL kurulum ücreti alacaklarmış bir de. Yukarıdaki kampanya ile fazla bir fark yok, kabul ettim o yüzden. Yeni led TV alacaktım zaten bahanesi oldu, belgeselleri HD izlerim artık.

Özellikle tekrar tekrar sordum başka bir ücreti var mı diye yok dedi. 7 yıllık üyeyim belki ondandır. Ama şimdi içime kurt düşürdün, yeniden özellikle bu yazdığını soracağım.

ben uydu alıcıyı veriyorlar sandım vermiyorlarmış ondan öyle yazdım geri alıyorlarmış üyeliğini uzatmazsan.

Evet, yazdıklarım aynen geçerli ama dediğin gibi, HD alıcı abonelik süresince bende kalıyormuş, bitince veya iptal edilirse geri alıyorlarmış. İşin garibi, bu HD alıcıyı kurunca benim eski kutuyu da alıyorlarmış (depozito amaçlı gibi bişey sanırım), teknik serviste kalıyormuş, HD aboneliği bitince veya iptal edilince iade ediyorlarmış. Her iki şartın da bence hiçbir mahsuru yok, benim için önemli olan kullanım, işim kalmadıktan sonra ne yapacamki zaten. İyi oldu benim için, Allah pişman etmesin.

dexia verilen receiver lar zaten Digi izleme dışında çok işe yarayacak cihazlar değildir bence hani kalkıpta Atlanta HD Box vermeyecekler, kendilerine tanımlı bir cihaz verecekler. Biz Digi keyfimize bakalım. Ha olurda yüksek fiyat olursa 2. yıl , iptal ettiriyoruz deriz :) hemen yarı fiyat çekerler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dexia verilen receiver lar zaten Digi izleme dışında çok işe yarayacak cihazlar değildir bence hani kalkıpta Atlanta HD Box vermeyecekler, kendilerine tanımlı bir cihaz verecekler. Biz Digi keyfimize bakalım. Ha olurda yüksek fiyat olursa 2. yıl , iptal ettiriyoruz deriz :) hemen yarı fiyat çekerler :D

• arkadaşlar,ben yaklaşık 10 gün önce mediamarkt ten lig tv şampiyonlar paketini(5 büyük) satın aldım.giriş paketi kanalları+2 keyif paketi+5 büyük şampiyonun maçlar+bu paketteki kanalları hd yayınlarını(lig tv hd,ngc hd...gibi)biliyorsunuz dur kampanya 755 tl idi,üstüne 355 tl hediye çeki veriyordu.(bazı mağazalarda istanbul da ankara da çeki nakit düşüp 400 tl de alanlar olmuştu ancak ben bir türlü düşürtemedim.zaten çekle alacağım şeyler olduğundan fazla ısrar da etmedim.zaten çek 5 yıl geçerli imiş.mutlaka gerçek %30-40 lık bir indirim yaptıklarında çekle onu alırım diye düşündüm.) Öncelikle şunu söyleyeyim bana oranın yetkilisi(kayseri media markt) kampanya 15 ocak a kadar uzattıldı dedi.yani tekrar uzatılmadı ise bu gün itibariyle son kullananlar biri olmuş olanlardanım. görüntü kalitesine gelirsek ben de samsung c650 var.anten balkon da,yani merkezi değil.uydu alıcısı şu herkesin kötülediği vestel dt9102 hd modeli.daha önce teledünya sd kullanıyorduk.ben sd yayın da teledünya yı yeterli buluyordum.digitürk bu kutu da bence kendini aşmış.bence sd yayınlarda bile daha iyi diye bilirim.ama üstüne basarak söylüyorum,anten hemen yayınımızdaki balkonda,çoğu akrabam merkezi çanak kullanıyor dolayısıyla sinyal kalitesi eve gelene kadar baya düştüğü fikrindeyim.yanlışsam büyük ustalar beni düzeltsin fakat bence kendi çanağnızla izleyin.zaten bize apartmanda olmadığından ücretsiz verdiler.uzun lafın kısası 10 gündür kullanıyoruz.inanın teledünya dan sonra ilaç gibi geldi,hd yayın zaten olaganüstü net,özellikle lig tv hd (kanal 377) çok iyi.böyle devam ederse seneye de media markt ten yine lig tv paketi satın alırım.(tabiki yine böyle kampanya yaparlarsa).şunu da söyleyeyim,lig tv satcısı veya satış temsilcisi değilim,sadece yigidi öldürüyorsam hakkını da vereyip diyorum.

• Hd için 4 lira iyi fiyat şu anda 2 üyeliğim olmasına rağmen 7 lira ödüyorum,tahahütlü fiyat olarak!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocularis

Bahsi geçen digiturk paketini pahalıya almışsınız.Şuan tüm mediamarkt ve saturnlerde 199 TL'e satılıyor.İsteyen taksitlede alabilir.Bilginize

Şimdi Saturn e gittim geldim. 280 TL fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usa2006

arkadaşlar,ben yaklaşık 10 gün önce mediamarkt ten lig tv şampiyonlar paketini(5 büyük) satın aldım.giriş paketi kanalları+2 keyif paketi+5 büyük şampiyonun maçlar+bu paketteki kanalları hd yayınlarını(lig tv hd,ngc hd...gibi)biliyorsunuz dur kampanya 755 tl idi,üstüne 355 tl hediye çeki veriyordu.(bazı mağazalarda istanbul da ankara da çeki nakit düşüp 400 tl de alanlar olmuştu ancak ben bir türlü düşürtemedim.zaten çekle alacağım şeyler olduğundan fazla ısrar da etmedim.zaten çek 5 yıl geçerli imiş.mutlaka gerçek %30-40 lık bir indirim yaptıklarında çekle onu alırım diye düşündüm.) Öncelikle şunu söyleyeyim bana oranın yetkilisi(kayseri media markt) kampanya 15 ocak a kadar uzattıldı dedi.yani tekrar uzatılmadı ise bu gün itibariyle son kullananlar biri olmuş olanlardanım. görüntü kalitesine gelirsek ben de samsung c650 var.anten balkon da,yani merkezi değil.uydu alıcısı şu herkesin kötülediği vestel dt9102 hd modeli.daha önce teledünya sd kullanıyorduk.ben sd yayın da teledünya yı yeterli buluyordum.digitürk bu kutu da bence kendini aşmış.bence sd yayınlarda bile daha iyi diye bilirim.ama üstüne basarak söylüyorum,anten hemen yayınımızdaki balkonda,çoğu akrabam merkezi çanak kullanıyor dolayısıyla sinyal kalitesi eve gelene kadar baya düştüğü fikrindeyim.yanlışsam büyük ustalar beni düzeltsin fakat bence kendi çanağnızla izleyin.zaten bize apartmanda olmadığından ücretsiz verdiler.uzun lafın kısası 10 gündür kullanıyoruz.inanın teledünya dan sonra ilaç gibi geldi,hd yayın zaten olaganüstü net,özellikle lig tv hd (kanal 377) çok iyi.böyle devam ederse seneye de media markt ten yine lig tv paketi satın alırım.(tabiki yine böyle kampanya yaparlarsa).şunu da söyleyeyim,lig tv satcısı veya satış temsilcisi değilim,sadece yigidi öldürüyorsam hakkını da vereyip diyorum.

Anladığım kadarıyla taahhüt de yok? Sanırım çeki olduğu gibi sayarsak aylık 34 TL gibi bir fiyata geliyor ki bütün HD'ler (Lig TV'ler dahil) açık ise çok iyi fiyat...

• quote:

Orijinalden alıntı: usa2006

arkadaşlar,ben yaklaşık 10 gün önce mediamarkt ten lig tv şampiyonlar paketini(5 büyük) satın aldım.giriş paketi kanalları+2 keyif paketi+5 büyük şampiyonun maçlar+bu paketteki kanalları hd yayınlarını(lig tv hd,ngc hd...gibi)biliyorsunuz dur kampanya 755 tl idi,üstüne 355 tl hediye çeki veriyordu.(bazı mağazalarda istanbul da ankara da çeki nakit düşüp 400 tl de alanlar olmuştu ancak ben bir türlü düşürtemedim.zaten çekle alacağım şeyler olduğundan fazla ısrar da etmedim.zaten çek 5 yıl geçerli imiş.mutlaka gerçek %30-40 lık bir indirim yaptıklarında çekle onu alırım diye düşündüm.) Öncelikle şunu söyleyeyim bana oranın yetkilisi(kayseri media markt) kampanya 15 ocak a kadar uzattıldı dedi.yani tekrar uzatılmadı ise bu gün itibariyle son kullananlar biri olmuş olanlardanım. görüntü kalitesine gelirsek ben de samsung c650 var.anten balkon da,yani merkezi değil.uydu alıcısı şu herkesin kötülediği vestel dt9102 hd modeli.daha önce teledünya sd kullanıyorduk.ben sd yayın da teledünya yı yeterli buluyordum.digitürk bu kutu da bence kendini aşmış.bence sd yayınlarda bile daha iyi diye bilirim.ama üstüne basarak söylüyorum,anten hemen yayınımızdaki balkonda,çoğu akrabam merkezi çanak kullanıyor dolayısıyla sinyal kalitesi eve gelene kadar baya düştüğü fikrindeyim.yanlışsam büyük ustalar beni düzeltsin fakat bence kendi çanağnızla izleyin.zaten bize apartmanda olmadığından ücretsiz verdiler.uzun lafın kısası 10 gündür kullanıyoruz.inanın teledünya dan sonra ilaç gibi geldi,hd yayın zaten olaganüstü net,özellikle lig tv hd (kanal 377) çok iyi.böyle devam ederse seneye de media markt ten yine lig tv paketi satın alırım.(tabiki yine böyle kampanya yaparlarsa).şunu da söyleyeyim,lig tv satcısı veya satış temsilcisi değilim,sadece yigidi öldürüyorsam hakkını da vereyip diyorum.

Dostum çanakla görüntü kalitesinin ne alakası var. Millete çanağını değiştirecen şimdi:) Sinyal ya vardır ya yoktur. Yeterli değilse sinyal, zaten "sinyal seviyesinde sorun var" yazar yada takılma yapar. Görüntü kalitesi kullandığın cihaza,HDMI kabloya yada TV'ye göre değişen bir durumdur.

• Arkadaşlar benim anladığım, Tekno marketlerdeki digital platform fiyatları, bu platformların bayii fiyatlarından daha ucuza gelebiliyor bazen, doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar benim anladığım, Tekno marketlerdeki digital platform fiyatları, bu platformların bayii fiyatlarından daha ucuza gelebiliyor bazen, doğru mudur?

Anladığım kadarıyla, kampanyalısına (ve de peşinen ödemeye razıysan ama peşin fiyatına taksitle alırsan yine iyi) denk gelirsen öyle gibi. Ben de öğrendim iyi oldu, artık o kampanyaları da takibe almak lazım.
  • Ben pendik mediamarkt'ta çalışıyorum.Bizede ilk geldiğinde 288'TL'e satıp,yanında 89TL değerinde hediye çeki veriyorduk.Biz satışı hızlandırmak için 89TL'i kaldırdık ve 199'a hala satmaya devam ediyoruz.Saturn veya herhangi mediamarkt'ta fiyat 288 TL ise ısrar edin hallederler.

Bu arada 755 TL değerinde ki Lig Tv paketleri Ocak ayının başından itibaren bitmiş bulunmakta.
  • Şimdi bu linkteki (http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/hdkampanya/) paket + bu linkteki (http://www.digiturk.com.tr/digiturk-paketleri/paketler/) paketlerden;
    Sporsever Paketi ve Belgesel Paketi alacak olsam hepsine aylık 19,99 TL mi vermiş oluyorum ?
    Aynı zamanda Lig TV ve Lig TV HD dahil mi ?Lig TV'de tüm maçlar açık oluyor mu yoksa takım tercihi falan mı yapıyorsun ?
    Son olarak Lig TV daima açık mı yoksa sadece maç saatlerinde mi açılıyor ?

Dijital platformlara uzak olduğum için biraz fazla sordum. Senelerdir uydu kullanınca böyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 16 Ocak 2012; 16:49:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ocularis

Ben pendik mediamarkt'ta çalışıyorum.Bizede ilk geldiğinde 288'TL'e satıp,yanında 89TL değerinde hediye çeki veriyorduk.Biz satışı hızlandırmak için 89TL'i kaldırdık ve 199'a hala satmaya devam ediyoruz.Saturn veya herhangi mediamarkt'ta fiyat 288 TL ise ısrar edin hallederler.

Bu arada 755 TL değerinde ki Lig Tv paketleri Ocak ayının başından itibaren bitmiş bulunmakta.

Israr etmeme gerek yok, çokta ilgili değillerdi bu konuda, hangi mediamarkt bildirirsen bakabilirim iş çıkışı

Hatta Şirinevler de ki Mediamarkt a bakayım akşam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 16 Ocak 2012; 17:05:14 >
  • Ben de bu paketi satın almak istiyorum. Ama site yönetimi ile digiturk bayii anlaşma yapmış, bayi sitenin hatlarını döşemiş. Şimdi eve kablo çektirmek isteyen herkesin para ödemek zorunda olduğunu söylüyor. Digiturkun bu kampanyasından yararlansam bile 125 lira kablo parası vermeliymişim. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnumara

Ben de bu paketi satın almak istiyorum. Ama site yönetimi ile digiturk bayii anlaşma yapmış, bayi sitenin hatlarını döşemiş. Şimdi eve kablo çektirmek isteyen herkesin para ödemek zorunda olduğunu söylüyor. Digiturkun bu kampanyasından yararlansam bile 125 lira kablo parası vermeliymişim. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Aynı mevzu bizim sitede de mevcut. 2 sene önce ilk taşındığımda, digiturk olsun olmasın, eve uydu bağlantısı yaptırmak için 110 TL civarı ödemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Orijinalden alıntı: onnumara

Ben de bu paketi satın almak istiyorum. Ama site yönetimi ile digiturk bayii anlaşma yapmış, bayi sitenin hatlarını döşemiş. Şimdi eve kablo çektirmek isteyen herkesin para ödemek zorunda olduğunu söylüyor. Digiturkun bu kampanyasından yararlansam bile 125 lira kablo parası vermeliymişim. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Aynı mevzu bizim sitede de mevcut. 2 sene önce ilk taşındığımda, digiturk olsun olmasın, eve uydu bağlantısı yaptırmak için 110 TL civarı ödemiştim.

Bu para cepten cikacak diyorsunuz yani.
  • arkadaşlar,media markt ten aldıysanız bu fiyata sadece paket değil,20 mt kablo kullanımı+iç ve dış kurulum+merkezi çanak yoksa balkona veya müsait yere çanak kurulumu+ücretsiz aktivasyon(normal kurulumda bildiğim kadarı ile 30 tl aktivasyon alıyorlar şu an).yani sakın ha kuruum için para ödemeyin.isterlerse 473 73 73 lü numarayı arayın.bende 755 tlik lig tv hd paketin(355 tl hediye çeki var) için başka hiçbir ücret ödemedim.yalnız eviniz şehir merkezi olarak geçmiyorsa belki ulaşım bedeli istenebilir.o da büyük şehirlerde(istanbul, ankara gibi) olabilir.başka bir problem varsa bana sorabilrsiniz.ben bu ayın 6.sında aldım.daha yeni yani.
  • Arkadaşlar elimde atlanta Hd box var digitürkün ccami gibi biseyi var mıdır? Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.