Şimdi Ara

Ücretsiz Enhant \ JC yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar nilllet,

Belki biraz noob bir soru olucak ama GENELDEN (chat) ücretsiz Ench \ Jc yapılır gibi şeyler duyuyorum. Aslında skill kasmak için mantıklıda. Benim sorum şu.

Atıyorum birine istediğimiz enchant'ı yapsın diye gerekli matları verdik (yada gem) bu kişiyi tanımıyorsak matları (yada gem)i alıp, kaçmıyacağına nasıl emin olabiliriz ?

Trade'te öyle bir özellik göremedim, mektuptada sadece para isteyerek yolla gibi bir seçenek var.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RehgarEarthfury -- 18 Nisan 2012; 10:04:30 >

• O durumda senin de o kişiyi bütün trade chatte afişe etme seçeneğin var. Ondan sonra kaç kişi güvenip matları verir bilinmez.
  • yanlış hatırlamıyorsam trade ekranında onay vermeden kilitli kutular açtıriliyor veya enc basılıyor ama matları vererek enc basma olayında dediğiniz adamın kaçma olayını engelleyecek bir sistem yok bildiğim kadarıyla. güven olayı sanırım =)
  • Bu oyunda o üçkağıtçılığı yaparsan karşındaki senin hesabını geçici olarak bloke dahi ettirebilir. Bu oyun Silkroad veya KnightOnline da tecrübe edildiği gibi yönetilmiyor.
    Ayrıca o adamı akabinde afişe edip saygınlığını yokedebilirsin.

Şu oyun kurulduğundan bu yana bazen ara vermiş olsamda oynarım, WoW da Türkü'ydü Almanıydı İngiliziydi Sırpıydı (yani milliyet farketmeksizine getirmeye çalışıyorum) onca değerli matı paylaşmışımdır. Daha bi kere böyle bir üçkağıtçılık yapana da rastlamadım.

Sözün özü; olsa bile Çekirge 1 Çekirge 2 Çekirge 3üncüde tosss.
  • guildine bak , bilindik bir guildse yaptır. guildsiz yada ilkkez gordugun bir guildden biri ise güvenme.
  • blizzardın en iyi yaptığı şeylerden birisidir hızlı feedback ve kullanıcıları korumak.ee millet her ay para veriyor korusunlar o kadarda.yani adam seni dolandırsa bile bildirirsin olur biter.ayrıca adamı rezil rüsva edersin kimse işe girişmez o adamla bir daha.
  • Trade de zaten nontradable itemleri koymak için bir bölme var enchant yaptıracak kişi oraya itemi koyuyor matlarıda koyuyor daha sonra enchanter enchantı basıyor ( üstünde gerekli matlar olmasa bile senin tradeye koyduklarını kullanarak da basabilir ) daha sonra sen doğru enchantmı baktıktan sonra onay veriyorsun olay bu kadar. (Enchantı yeni kastım bir arkadaşlar denediğimiz kadarıyla olay böyle yanlış yönlendirmekte istemem )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen knight online ile karıştırdın galiba. Adamların çoğu dürüst oynuyor. Oynadığım zaman kadar alış veriş ettiğim insanlaran hiçbiri malzemelerimi alıp kaçmamıştır. Bir keresinde adam malzemeleri verdim, o da yanlışlıkla gidip başkasına vermişti. Sonra aynılarını ah'dan almıştı.
  • WoW da item yada material bulmak kolay böyle işler yapmaya kimse kalkışmaz. en azından 6 senede bir kez dahi rastlamadım. son olarak WoW oynuyorsun rahat ol.
  • şuana kadar hiç bi sorun olmadı matları alıpda kaçma felan değmez yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.