Şimdi Ara

ücretsiz en iyi Spyware, keylogger,malware, reklam temizleyici proğram arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
13.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben sistemimde NOD32 smart security lisanslı proğram kullanıyorum, fakat bu spyware, malware, keyloggerları eset görüp temizleyemedi bir türlü, bunları sistemden tamamen temizleyecek güzel bir proğram varmı önerebileceğiniz?

• ThreatFire senin için iyi bir program .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı Jackson

ThreatFire senin için iyi bir program .

ThreatFire'mı kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal1982

Merhaba arkadaşlar, ben sistemimde NOD32 smart security lisanslı proğram kullanıyorum, fakat bu spyware, malware, keyloggerları eset görüp temizleyemedi bir türlü, bunları sistemden tamamen temizleyecek güzel bir proğram varmı önerebileceğiniz?

Emsisoft Antimalware ile tarat komple ,
    Panda İnternet Security 2013 6 aylik lisans kampanyasi var onu kullan , ben suan kullaniyorum tek kelimeyle muhtesem
    Comodo internet sec den 5 adim onde comodoyu 8 ay kullanmis biri olarak soyluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

quote:

Merhaba arkadaşlar, ben sistemimde NOD32 smart security lisanslı proğram kullanıyorum, fakat bu spyware, malware, keyloggerları eset görüp temizleyemedi bir türlü, bunları sistemden tamamen temizleyecek güzel bir proğram varmı önerebileceğiniz?

Panda İnternet Security 2013 6 aylik lisans kampanyasi var onu kullan , ben suan kullaniyorum tek kelimeyle muhtesem
    Comodo internet sec den 5 adim onde comodoyu 8 ay kullanmis biri olarak soyluyorum.

Teşekkürler dostum, comodo iyi geldi biraz kastı sildim, birde şu dediğin emsisoft u deniyelim bakalım nasıl olacak,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Créw

quote:

Teşekkürler dostum, comodo iyi geldi biraz kastı sildim, birde şu dediğin emsisoft u deniyelim bakalım nasıl olacak,

emsisoft antivirüs değil , sadece taratacağın zamanlar açıp tarıyorsun bilgisayarını. alanında en iyisidir.

antivirüs yerine internet securtiy kullan , panda internet security 2013 tavsiyemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

quote:

ThreatFire'mı kaldı.

neden oyle dedin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8C133B34 -- 9 Şubat 2013; 14:27:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bundan birkaç gün önce Comodo Int Security 2013 kurdum, aynı zamandan Eset Smart Sec.2013 lisanlı ve faturalı proğramımda var, video paylaşım sitelerinde video izlerken eset tarafından bulunan bir site sürekli bir pencerede uyarı veriyordu kırmızı bir uyarı bilgisi, ismi ise " api.yontoo.com gibi bişiler verip duruyordu, sistemi komple taratmama rağmen nod32 bulamadı bi türlü zararlıyı , fakat comodoyla sistem taramasında bütün trojen, spyware,malware, ne var ne yok galiba sildiki bir daha video falan izlerken o uyarıları almıyorum çok sinir bozucuydu şimdi o uyarılar yok artık sistem kararlı ve hızlı çalışmaya başladı, Yalnız iki tane internet Securıty aynı anda çalıştığı zaman sistem çok geç yanıt veriyor oda iyi olmuyor, bu yüzden comodoyu tamamen sildim, faturalı lisanslı Nod32 Int.Security proğramımn lisansı ölmesini istemedim...

• quote:

Bundan birkaç gün önce Comodo Int Security 2013 kurdum, aynı zamandan Eset Smart Sec.2013 lisanlı ve faturalı proğramımda var, video paylaşım sitelerinde video izlerken eset tarafından bulunan bir site sürekli bir pencerede uyarı veriyordu kırmızı bir uyarı bilgisi, ismi ise " api.yontoo.com gibi bişiler verip duruyordu, sistemi komple taratmama rağmen nod32 bulamadı bi türlü zararlıyı , fakat comodoyla sistem taramasında bütün trojen, spyware,malware, ne var ne yok galiba sildiki bir daha video falan izlerken o uyarıları almıyorum çok sinir bozucuydu şimdi o uyarılar yok artık sistem kararlı ve hızlı çalışmaya başladı, Yalnız iki tane internet Securıty aynı anda çalıştığı zaman sistem çok geç yanıt veriyor oda iyi olmuyor, bu yüzden comodoyu tamamen sildim, faturalı lisanslı Nod32 Int.Security proğramımn lisansı ölmesini istemedim...

2 tane internet security veya 2 tane antivirüs aynı anda kullanılmaz. Daha iyi koruduğu falan yok. 1 tane kullanın

• quote:

quote:

quote:

ThreatFire'mı kaldı.

neden oyle dedin?

ThreatFire yazılımı, üreticisi pctools firması tarafından tamamen kaldırıldı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ThreatFire'mı kaldı.

neden oyle dedin?

ThreatFire yazılımı, üreticisi pctools firması tarafından tamamen kaldırıldı.

sitesinde hala download ediliblilir yazıordu. neyse artık threatfire bittiğini göre IOBit yerini alır .

• Emsisoft Anti Malware ile tarat. Çok iyi yıllardır kullanıyorum
  • quote:

iobit malware fighter 1.7 kur kardeş çok güzel bir program ben kullanıyorum istersen biraz araştır emin olmak için öyle kur lisanını isteyene verebilirim 2013'ün 8. ayın 1.de bitiyo lisans
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

Emsisoft Anti Malware ile tarat. Çok iyi yıllardır kullanıyorum

diğer antivirüslerle emsisoft anti malware birlikte kullanılabilir mi? ücretsiz mi lisanslımı cracklimi sizdeki?
  • ücretsiz sürümü var bende
  • quote:

ücretsiz sürümü var bende

artık ücretsiz sürüm yok galiba, ben bulamadım sitesinde bilginiz varsa indirmemiz için link verebilirmisiniz? saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tataryan

quote:

artık ücretsiz sürüm yok galiba, ben bulamadım sitesinde bilginiz varsa indirmemiz için link verebilirmisiniz? saygılar

http://download4.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup.exe

kurarken free yi seçin

• quote:

quote:

quote:

kurarken free yi seçin

avg internet security ile beraber kullanılabilir mi? saygılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

kurarken free yi seçin

avg internet security ile beraber kullanılabilir mi? saygılar

kullanılır.

• Emsisoft şu sıralar en iyisi diyebilirim ancak kırılmış versiyonu yok :)

O yüzden satın almak daha mantıklı ve ücreti yüksek değil . Satın alma linki aşağıdadır.

https://shop.emsisoft.com/34/?affiliate=16213&scope=cart&cart=2414
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.