Şimdi Ara

Ucretsiz dersane mi iyi bir dersane mi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Izmirde iyi bir anadolu lisesine gidiyorum . Bu sene son senem . Izmirde küçük 2 say sınıfı olan dersaneye ücretsiz gidiyorum . Hızlandırma başladı . Ama kafam karışık , rekabet yok gibi bir kaç öğrenci var seviyemde. Sizce iyi bir dersaneye geçmeli miyim (KÖRFEZ FINAL , UĞUR ) ? Yoksa onların sınavlarına mi yazılayim ?

ACIL LÜTFEN .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_general -- 3 Eylül 2011; 11:47:45 >

• Upppp
  • İyi de , biz nereden bilelim senin gittiğin dershane de , dersler nasıl anlatılıyor , nasıl işleniyor.
    Hocalar sürekli ilgili mi...
    Müfredat konusunda nerelerdesiniz..
    Senin derslerde durumun nedir ..
    v.s..
    ???

Ücretsiz dershanenin yanında bir de ücretliye gir... masrafa girince rahatlar , daha önem verir (!) daha iyi öğrenirsin (!)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 3 Eylül 2011; 12:03:08 >
  • izmirde hangi okuldasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: babun31

izmirde hangi okuldasın

ial ING

Körfezi düşünüyorum .
  • potansiyeli yüksek çok arkadaşlarımın küçük dersanelerde harcandığını gördüm. garip saçma vs. gelebilir nasıl gelirse gelsin, büyük dersanede olmayanların hedefleri de büyük olmuyor.
  • Final dershanesine git derece yapan en az 10-15 tane arkadaşın olsun. Rekabet iyidir motivasyonunu arttırır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    12 ay önce açıldı
    Özel Ders mi Dershane mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok aşırı fiyat çektiler. Durumumuz kötü .burslarla falan ödeyeceğim .

Körfeze yazilcam . Inş. Hayırlısı olur. Inş 1sene sonra bu konuya tebessüm ederek bakarım. Sağlıcakla kalın.
  • bence dershanene git vereceğin paraya birsürü özel ders alırsın zaten alacağın dersler türev integral olur en fazla onada 200 300 tl gider ama sen bilirsin yinede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.