Şimdi Ara

ücretsiz cryengine 3oyun motoru!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun geliştirme ile ilgilenen kişilerin sevinçten havaya uçacağı bir yazılım yayınlandı. Crytek, Crysis 2′i geliştirirken kullandığı motoru vearaçları içeren ücretsiz bir oyun geliştirme programı yayınladı.CryENGINE 3 Free SDK adındaki bu yazılım, piyasadaki en güçlü ve en kolay kullanıma sahip Sandbox seviye düzenleyicisine sahip. Crytek, SDK’yı belirli aralıklarla güncellemesiyle birlikte tam dökümantasyonuCrydev web sitesinden sağlıyor. Oyun geliştiricileri, geliştirdikleri oyunlar için Crytek’e hiçbir ücret ödemek zorunda olmayacak.Ticari amaç içinse Crytek oyunun kazandığı %20'sini alıyor.
    indirhttp://adf.ly/79hGu

• Oyun yapma motorunu ücretsiz mi yayınlanıyor. Daha sonradan telif hakları felan istemesin şimdi bu dostum.. Güzel bir haber gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burukan

Oyun yapma motorunu ücretsiz mi yayınlanıyor. Daha sonradan telif hakları felan istemesin şimdi bu dostum.. Güzel bir haber gerçekten..

Oyundan ne kadar para kazanırsan %20 sini alıyorlar
  • Mağara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliisot

Mağara

• quote:

Oyun yapma motorunu ücretsiz mi yayınlanıyor. Daha sonradan telif hakları felan istemesin şimdi bu dostum.. Güzel bir haber gerçekten..

sadece kendin için oyun yaparsan telif hakkıyla uğraşmazsın
  • Oyun yapmak için motoru indiririz o sorun değil ama gerçekten sonrası zorlamayacak mı? Yani bir sürü bilgisayarı birbirine bağlayıp yapmıyorlarmı? Ayrıca programlama dilinden anlamak gerekiyor mu?.. Sanırım çok soru sordum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Oyun yapmak için motoru indiririz o sorun değil ama gerçekten sonrası zorlamayacak mı? Yani bir sürü bilgisayarı birbirine bağlayıp yapmıyorlarmı? Ayrıca programlama dilinden anlamak gerekiyor mu?.. Sanırım çok soru sordum..

hiç bilmiyorum
  • düzgün bir link vereydin iyiydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok now

düzgün bir link vereydin iyiydi..

http://mycryengine.com/
  • Takım kurarak çalışmalar yapsak olmaz mı?
  • aranızda hiç oyun yapma tecrübesi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

Takım kurarak çalışmalar yapsak olmaz mı?

sistemim şuan ölü gömen yok yeni sistem alınca olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliisot

Mağara

+1
  • Bu tür yaklaşımlar piyasada oyun geliştiricilerin artmasına neden olabilir. Çünkü bir çok kişi bu tür şeylere heveslense de gerekli bilgi ve yazılım desteği bulamıyor ve işin sonunu getiremiyor. bu iyi bir başlangıç olabilir.
  • Oyunu dışarıya aktarmak paralı oyun gelirlerinin %20sinden fazlasını alıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.