Şimdi Ara

Ücretsiz Bulut Depolamanın Yolları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
4.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    YouTube'u video bulut depolama alanı niyetine kulanırken telif sorunundan başka ihlal yok. Çoğunlukla Dizi - Film arşivi için yapıyorum. Benim için düne kadar 10 GB'lik Yandex ile 15 GB'lik GDrive okyanus kadarken şimdi ufak koliden farksız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YouTube'daki alt kanallarımdan birini video bulut depolama olarak kullandığımın kanıtıdır. Kilit simgesinden gayet net anlaşılıyor. Bu arada dünya geneli engellenen videoya sadece kanala yükleyen bakar (yükleyici olarak ben de bakıyorum 😊😊)

    Ücretsiz Bulut Depolamanın Yolları

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Bulut depolamayı Nisan 2017'de Yandex ile keşfetmiş olarak eğer Facebook, YouTube gibi servislerde başka hesap açıp GİZLİ ayarda resim & video depolamayı daha önce kavrasaydım şuan taş çatlasa Türkiye'nin yarısı benim yöntemimi uygulayacaktı. Geniş alan için bulut depolama servislerine bir kişinin ekonomik açısına göre ücret vereceklerine benim yöntemimi uygulasalar daha iyi. Bu yöntemi depolama kapasitesini büyütme amaçlı para ödemek istemeyenler için keşfettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostaljidunyasi -- 10 Ocak 2022; 19:19:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SMS onayı yapmayı red ettiğimden dolayı özel mesajları göremiyorum.

  • poko001 P kullanıcısına yanıt

    Konuya yazmayayim diye kendimi tutarken, suan cok gec kaldigimi fark ettim. Poko001 hocam, bakin size hoca diyorum cünkü hdd ile ilgili bir problemim yahut kafama takilan birsey olsa ilk sordugum ve de soracagim kisi sizsiniz. Zaten beni belki yorumlarimdan, arada size sordugum sorulardan hatirsiniz. En son 8tb wd elements almistim, icinden ultrastar cikmisti vs...


    Konuya dönecek olursam, ben atese körükle gitmeyecegim. Kimseyi yakmak gibi bir niyetim yahut kimseye garezim yok. Sizin yorumlarinizi 1-2 yildan beri gördügüm kadariyla bilirim, yani asinayim... _Anarsist_ i de son zamanlar yani eylül civari sanirim yazmaya baslasmasindan itibaren bilirim. Kötü niyetli, bir arkadas degildir. Size karsida direk bir saygisizligi o baslatmamistir, tüm yorumlarinizi okumadim lakin direk bir saygisizlik degilde, "senin dedigin degil, sen bilmezsin ben yasadiklarimi kendim bilirim" durumu var, gibi algiliyorum. Siz de isin kitabina gore konusuyorsunuz, her zaman ki gibi.. tartismaya dönüsme durumuda, arkadasin kendi yasadigi tecrübeyi buraya aktarmasiyla basliyor; " Youtube ban atıyor, youtube'a güvenmeyin en önemli anılarınızı kaybedersiniz. Şimdi atmıyorsa bunun nedeni yüklenen videonun kapladığı alanın az olmasıdır, bilginiz olsun." Naçizane görüsün burda, arkadas bizleri kendi yasadiklarindan cikardigi ders ile uyarmak istiyor. Siz de bunun imkansiz oldugunu söylüyorsunuz. Burda bir gercegin karsiti bir yanlis olmama durumu sezinliyorum, yani bir gercegin karsiti baska bir gercek olabilir mi? Daha önce yazsaydim keske diyorum cünkü ikinizide severim. Emin olun _Anarsist_ de sizin kadar insanlara yardimci olmaya calisan bir arkadasimiz. Verdigi pratik bilgilerde faydali...


    Ikinizin de birbirinizin yorumlarini empati yaparak tekrar okumanizi tavsiye ederim. Cünkü suan son durum bir tarafin psikolojik olarak zarar görmesi ile neticelenmis, tabi ki bu atesi kivilcimlayan ve daha once yorumlarini okumadigim, ilk defa denk geldigim konu sahibi sayesinde olmus. Ortami yumusatamamis ki... Cunku iki tarafinda hakli oldugu taraflar olabilir, kimse kimsenin hayatini burda tanimiyor, bilmiyor.


    Niye yazdim diyorum, simdi kendi kendime... Belki de basima is aldim, lakin ikinizde degerlisiniz be... Yazmasam icimde kalirdi...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim kişilerle problemim yok yani konu kişisel değil, cevap yazarken genelde nick'lere bile bakmıyorum, birgün tartıştığıma birgün yardım bile etmiş olabilirim. Konu doğru bilgiyi vermek, doğru bilgi ise kaynağı olan veya ispatlanabilen bilgidir.

  • poko001 P kullanıcısına yanıt

    Söyledigim gibi siz kitabina göre, yönetmelikte ne varsa onu söylüyorsunuz. Arkadas "bir" sebepten youtube dan ban yemis, anladigim kadariyla... Ve eski video ve icerigine ulasamadigindan bahsediyor, eger tabi yanlis anlamadiysam. Arkadas bu "bir" sebebi burda söylememis lakin banladiginin ve icerige ulasamama durumunu ispat edebileceginden bahsetmis, ortaya da hatta para koymus. Bende bu nokta da sunu söylüyorum, bir gercegin (youtube'un sözlesmesinin bir maddesi) karsiti baska bir gercek(yine yt nin baska maddesi geregince ban vs) olabilir. Kaynak ayni kaynak? Dogru, iki dogru lakin, "durum" karara baglayici hüküm niteliginde olabilir. Bu noktada kisiler kendi yasadiklari tecrübeleri anlatabilirler. He su olabilirmis, bu yasanan durum belki biraz daha aciklanabilir, ne yaparsak youtube bizi banlar seklinde bir konu icin faydali bir yorum olurmus. Ve bu konuyu da pekistirirmis.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt

    Ben sizin tabirinizle sadece kitabına göre yazmıyorum, Google ve Youtube'un saman altından neler yaptığını veya yapabileceğini bilen biri olarak yazıyorum. Bu kişinin başına gelenlerin doğru olduğunu varsaysak bile disk alanı yüzünden hesap silinmesi için terrabyte'larca spam videonun olması gerekir. Kişinin iddiasını yanlış anlamışsınız, kendisi delil göstermesi durumunda özür dilememi istedi ve kabul ettim fakat kendisi delil gösteremedi ve konuyu saptırarak sözleşmede açıkça yer alan "zarar eden kanalların kapanabileceği" maddesini kimse bilmiyormuş gibi iddia konusu yaptı. Youtube sözleşmesindeki "zarar" tabiri Youtube'un veya iş ortaklarının prestiji ve yasalar karşısındaki pozisyonuyla alakalıdır bunu da anlayamamış.

  • _Anarsist_ _ kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, konuyu tekrar alevlendirmek gibi olmasin ama su senin banlanan kanal ile ilgili, bize birsey gösterebilecek misin? Ispati mümkün mü? Ya da burada aciklamak senin icin uygun olmaz mi? Isim kismini kapatabilirsin. Ve hafifce nedenini yazarsan, bizde ögrenmis olurduk. Daha önce benimde bilmedigim bir olay bu. Umarim yanlis anlasilmamisimdir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.