Şimdi Ara

ücretsiz arama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar, yurtdışını veya yurtiçini nereyi isterseniz bedava 1 dakika konuşabiliyorsunuz, hem de cep telefonunuzdan, her numara icin bir dakika, deneyenler yazsın, 1 dakika için ne kadar değer bilmiyorum ama, ben denedim hoşumaq gitti, şimdi size detaylı bilgi vereyim, mail ile geldi, kısaltıyorum
    1. Oncellikle Kaydet islemini yapmaniz gerekiyor. Eger bu islemi daha once
    yapmadiysaniz, lutfen KAYDET yazip 0019492327675 e kisa mesaj olarak
    yollayin.Size kayit isleminiz tamamlanmistir mesaji gelecek ve ucretsiz bir
    test hesabi acilacaktir. Bu islem, TurkOnline kalitesini test etmeniz icin
    sunulmaktadir.

    2. Test hesabiniz acildiktan sonra, artik TurkOnline ile ucretsiz arama
    yapabilirsiniz. Bunun icin, yukaridaki SMS numaramiza (0019492327675), bu sefer asagidaki
    mesaji gonderin...

    ARA numara... Numara yerine aramak istediginiz numarayi yazin.. Ornegin
    Almanya da 00495551212 numarasi ile gorusmek istoyorsunuz.. O zaman mesaj
    kismina:

    ARA 00495551212

    yazarak bu mesaji bizim sistemimize gondereceksiniz. Bir kac dakika icinde
    telefonunuz calacak ve gorusmek istediginiz numarayi baglayacak... Lutfen
    unutmayiniz... ARAmak istediginiz numarayi, ulke kodu ile belirteceksiniz..
    Yani Almanya icin 0049, ABD icin 001, Turkiye aramak icin ise 0090 diye
    baslayacak numaralar







  • sistem sizin mi?
  • sistem benim değil, zaten pek üye olmanızı tavsiye etmiyorum, sadece ücretsiz 1 dakika faydalanın istedim, ben go2call üye olmmuştum zamanında, 25$+Kdv aldılar, hiç konuşamadım, 3 ay sonra sıfırlandı, üye olurken zaten uyarı vardı, 3 ay sonunda sıfırlanıyor diye de, yalnız sitenin uzun süre bakıma gireceği ve bu yüzden sistemin kullanılmayacağını söylemediler, bir çeşit dolandırıldım, yazdım cevap gelmedi, ilk gün deneme yaptım internetten cebimi ve Almanyayı aradım, gerçekten iyiydi, ücretsiz denedim 2 dakikaydı o da iyiydi, üye oluncaya kadar peşindeler, sonra seni dinleyen yok, emin olun.www.go2call.com benim üye olduğum, hepsini bir tutmak olmaz ama aklınızda bulunsun, deneme daha kaliteli ve kolay, ücretlide bu kalite yok unutmayın, keşke ilk gün bitirseydim tüm kontürümü




  • pekala bu bedava 1 dakika her hat için geçerlimi bide sadece bikereliginemi yoksa sms yolladıkça araya biliyormusun bi yazarsan sevinirim
  • Her hat için 1 dakika, değişik numaralarla olabilirsin. Hat farketmiyor, telsim,aria,faturalı,kontürlü, hepsi oluyor, ülke sınırıda yok ama süre çok yetersiz, 5dakika falan olsa iyi de aradığına pek değmiyor, ama denemekten de bir zarar gelmiyor :)
  • Peki bu ücretsiz arama ile ilgili bişey sorucam...
    sen bu aramayı yapabilmek için 2 adet msj gönderiyosun uluslararası olarak sence bunlarda mı? ücretsiz :)

    bence böyle şeylere pek güvenmeyim derim...[dont]
  • geçenlerde çıkan yurtdışı numara olmasın bu arayınca bir güzel geçiriyorlardı yurtdışı 900 lü hatlardan
  • Arkadaşlar yalan yapmayın yaw. Ben yaptım denedim.Ve işin gerçeğini öğrendim. Üye oluyosun tamam mı? Sana 1,80 $ mı ne bedava en başta ücretsiz kredi veriylar. Onunla 2 dk. konusuyosun bitti. Tekrar konuşmak için kredi kartınla kredi alman lazım. Yani inanmayın arkadaşlar. KESİNLİKLE FIS MUHABBET...:-))
  • walla adam enayi mi görüştürsün...bişey vardır onun altında..yazan arkadaş yanlış anlamasın ii niyetli olabilir kendisi ama bana inandırıcı gelmedi..
  • Arkadaşlar ben sınırsız konuşturuyorlar demedimki, size deneme için kredi veriyorlar, ayrıca bu o arkadasin belirttiği numara ile ilgili değil, o numarayı girin telekomun sayfasında yazıyor, bu verdiğim bir Türk Voip sitesine ait, adamlar ücretli ama bazi yerleri uygun fiyata konuşturuyorlar, ses kalitesi hakkinda bilginiz olması için bu ücretsiz deneme, kontüre gelince, kontürün düşmesi sizin hattınızdan kaynaklanıyor, mesaj bir kontürse mesaj gönderince 1 kontür düşüyor, sitenin adresiwww.turkonline.com ben sadece söyleyeyim dedim, şirketle ilgim yok, olsa üye olun derdim ben beleşe konuşun diyorum her hat için 1,8$ işte ne kadar konuşursan, giden kontürler mesaj gönderip kayıt olurken gidiyor, onu da sizin hattınız kesiyor, ama 2-3 kontürle yurtdışını zaten anca 5saniye ararsınız. Deneyen arkadaşlar tavsiyelerini yazarlarsa, herkes faydalanır. Ben denedim, ama başka arkadaşlar yazarsa düşüncelerini daha etkili olur. Kesinlikle bir anormallik yok, girin siteyi gezin, hatta kontürlü hat ile 4-5 kontürü olan denesin, bu farklı birşey, öbür numarayı bilen arkadaşlar yazarsa, gerçek ortaya çıkar.




  • ben denedim. Faturaz hat ile Hattımda kontör yokdu. mesaj gitti ve gorusmemmi yaptım
  • 1 dakika görüşücem diye onca mesaja,külfete değermi sizce.hem alt tarafı 1 dakikaymış.hem 1 dakikalık konuşmaya konuşma değil ancak koklaşmak derim ben :)
  • Belki isine yarayan olur diye düsündüm, sanirim ülkeden ülkeye değişiyor, ben 1 dakikadan fazla konuştum 2 dakikaya yakın, kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse daha iyi olur, ne kadar konuştuklarını kaç kontürü gittiğini falan, kullanmak isteyenler için, teşekkürler.
  • Ben denedim, ayrica ilk kullandigimda Rusyayi aramistim, 1.5$ ilk test icin veriyorlar,bunu istediginiz şekilde kullanabilirsiniz, ister Türkiye ister yabancı ülke, farketmiyor,ucuz olan yerler ile daha fazla görüşebilirsiniz. Benim bu sistem ile hiç bir alakam yok,olsa size üye olun derdim,ben test edin diye yazdım, ayrıca ben mail yazıp, pek verimli kullanamadığımı bildirdim, gerçekten de ilk kullanımda hiç bir şey anlayamadım, ama müşteri hizmetleri gerçekten çok ilgili, hemen cevapladılar, telefon numaramı verdim ve ücretsiz olarak 3.5$ hediye verdiler,tekrar test edebilmem için ve sorunun sebebini araştırıp düzelteceklerini bildirdiler. 3.5$ ile +1.5 dolar baya bir süre konuşabiliyorsunuz, ilk önce kayıt için sms gönderiyorsunuz,hattınıza göre 1-2 knotür gidiyor, daha sonra aramak için,extra kontür gitmesi yok, bir de bütün kredinizi kullanmadan sonra tekrar arama yapabilirsiniz. Amacım iyiyi takdir etmek.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.