Şimdi Ara

Ücretsiz 6 Aylık Lisans [Norton Antivirüs , McAfee Antivirüs, Panda Global Protection] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
10
Favori
27.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 gün kala iyi oldu. Teşekkürü bir borç biliriz
  • @webkurdu47
    Teşekkürler
  • Çok teşekkür ederim. Nortona 6 aylığına dönüş zamanı gelmiş.
  • norton Türkçe'mi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderx06 -- 29 Haziran 2012; 1:46:40 >
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderx06

norton Türkçe'mi arkadaşlar?

evet turkce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala devam ediyormu.
  • teşekkürler...
  • Teşekkürler benim de Norton 360 55 gün kalmıştı, bittiğinde kullanmaya başlasam o zamana kadar devam eder mi ki lisans vermesi?
  • sadece AntiVirus değil mi bunlar internet security yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler
  • hepsinden uzak durmak gerek
    combofix yada skybotla taratın arada sonra silin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgun

hepsinden uzak durmak gerek
    combofix yada skybotla taratın arada sonra silin.

- ati alan uskudari gectikten sonra ( sifreleriniz alindiktan, hattiniz somuruldukten, internet bankaciligina girdiginizde farkinda olmadan eft yaptiktan sonra) combofixle temizlemissiniz trojani nereye yarar?

Ben de win.cih ilk ciktigindan beri nortolcuyum ama dun aksam end point security hata verdi yuklenemedigini belirtti, o arada windows'un kendi defender yazilimi ile sistemi tarattigimda
    https://www.virustotal.com/file/04a840db6dbe4401ed427afe506a2dea470d4aad7eb32fc472767019344b88b4/analysis/
    adresinden muhtemelen gorulebilecegi gibi, sistemde "Trojan:Win64/Necurs.A" boyle bir trojan oldugu ortaya cikti, gerci defender dosyayi temizlemeye calisirken sistem mavi ekran verdi, recover edene kadar epey bir ugrastim ama yine de norton'a guvenim kalmadi.
    - o trojan nasil girdi
    - o trojan nasil oldu da norton'u durdurabildi
    muamma.
    mcafee'yi kurdum bugun

• nortonu indirip kurdum.Konuyu yeni gördüm.Teşekkürler
  • Eyvallah hocam... hala devam ediyor ücretsiz 6 aylık lisans. Norton indirdim ve kurdum.

tesekkur ederim.
  • win8'de çalışsa Avira'nın üstüne tanımam da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

sağol hocam teşekkürler

alıntı yaptığım mesajımdaki zaman norton kurmuştum. 6 ay sonra da mcafee yi kurdum. böylece 1 yıl antivirüse para vermemiş oldum. Allah razı olsun.
  • Merhabalar,

McAfee deneme sürümünü kullanıyorum. Taşınabilir diskimi taktım ve bir virüs bulundu ve silindi mesajı geldi.

Dosyaya girdiğimde yıllardır çektiğim 40 gb'lik fotoğraf arşivimin silindiğini gördüm

Dosyayı geri yüklemenin bir yolu var mıdır? Lütfen yardımcı olunuz.

Aşağıda aynı sorun yaşanmış ve cevabı verilmiş. Ama ben deneme sürüm kullandığımdan karantinaya alınan dosyalar bölümünü göremiyorum.

http://www.uzmanim.net/Sorular/VirusSpyware/Anti-Virus/McAfee-Antivirus-plus-silinen-dosyalarin-geri-yuklenmesine-izin-vermiyo/Q_1050.aspx

• teşekkürler ama norton sayfasına girmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kural76

teşekkürler ama norton sayfasına girmiyor

ramazan ramazan bela okutacaksın kendine
    ne hortlatıyorsun 2012 deki konuyu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.