Şimdi Ara

Ücretsiz 10 Tane Övgü (Commend)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
20.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışan reportbot ararken bu siteyle karşılaştım, şimdiye kadar ne reportbot aldım ne de commend aldım siteden bu yüzden parayla alınan servislerde güvenilir diyemem şimdilik (fakat profilde vs. geri dönüşlere bakınca güvenesim geldi, emin değilim elbette). Fakat 1 CS:GO anahtarı karşılığı 50 commend almayı düşünüyorum, alınca yazarım bakalım ne olacak. İngilizcesi olmayan arkadaşlar için çevirdim:

Ücretsiz övgü için:http://husobot.me/commend/free.php

Kurallar:
    Profiliniz herkese açık olmalıdır.
    Hesabınızda CS:GO bulunmalıdır.
    Resmi gruba (link) katılmalısınız.
    Günlük sıra 30, sıra boşaldıkça girebilirsiniz.
    Sıraya girdiğiniz halde gruptan çıkarsanız sıra size gelince övgüler gelmeyecek.

Sitenin sahibi (link) linkini verdiğim kişi. Ayrıca sitedeki desteğe 50şer övgü alsak, bir bot birden çok kere atabilir mi dedim? (sayılmaz ya övgü o şekilde) "Her seferinde başka botlarla atıyoruz, sınır 1500" dedi.

Ücretsiz 10 Tane Övgü (Commend)

Eğer övgü alıp da bir sorun çıkmazsa haber verirseniz bana da sevinirim, ona göre bile bile dolandırılmayayım :) Bu bir reklam değil, hiçbir ücret almadım, yanlış anlaşılmasın. Hoşuma gidince paylaşmak istedim sadece :)

Eklemeyi unutmuşum: Nedense bana 11'er övgü gelmiş 10 yerine, şansıma bir karışıklık oldu herhalde. Bu demek oluyor ki ondan fazla veya az övgü gelebilir size de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wegmor -- 23 Ekim 2017; 22:20:52 >

• Bu övgüyü hileciler kendi arasında çok kullanıyor.Bakıyorsun 5 yıllık jetonu olan yeni csgo hesabı 30'ar da övgüsü var.Direk bu kişi %90 hile diyorsun.Övgüyü direk profilden vermek yerine oyun sonunda verilebilecek şeklinde ayarlasalar hem normal oyuncuların övgüsü artacak hemde böyle botla övgü kasılamayacak ve bir değeri olacak.
  • XGL X kullanıcısına yanıt
    30 övgü bir şey değil, ünlü oyuncuların tonla övgüsü var mesela (yeni hesapla vs girseler de). Övgünün temel amacı güven sağlamak, steamden 30-40 levelden sonra level kasmak gibi. Bunu bilen insan zaten umursamaz raporlar, nasıl hesabında binlerce liralık eşya olan oyuncular da OW veya VAC yiyorsa. Eski hesapları da (10+ yıllıklar) o yüzden alıyordu millet sonra herkes alınca bi anlamı kalmadı mesela. Dediğine hak veriyorum, daha Valve'nin düzeltmesi gereken tonla iş var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wegmor -- 23 Ekim 2017; 23:48:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wegmor

30 övgü bir şey değil, ünlü oyuncuların tonla övgüsü var mesela (yeni hesapla vs girseler de). Övgünün temel amacı güven sağlamak, steamden 30-40 levelden sonra level kasmak gibi. Bunu bilen insan zaten umursamaz raporlar, nasıl hesabında binlerce liralık eşya olan oyuncular da OW veya VAC yiyorsa. Eski hesapları da (10+ yıllıklar) o yüzden alıyordu millet sonra herkes alınca bi anlamı kalmadı mesela. Dediğine hak veriyorum, daha Valve'nin düzeltmesi gereken tonla iş var.

bu düzeltmelerin haricinde hackleri önlemeleri gerek en başta
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    CS:GO için VAC zaten ayrı bir çöp, OW olmasa her MM HvH, ile dolar taşar. Hydra jetonu 10,25 olduktan sonra 5v5 her maçında (silah uzmanı mı neydi) prime bile olsa maç en az 2 tane rage oluyordu. Sonradan OW getirdiler biraz temizlediler orayı diye duydum. Oyunun tüm hile karşıtı tedbirleri saçmalık zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.