Şimdi Ara

Ücretli uygulama yaptırmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, aklımda bir uygulama fikri var, ancak bunu yapacak ne bilgim ne zamanım var.

    Aklımdaki bu uygulamayı güvenerek(fikrimin çalınması en büyük çekincem) kime yaptırabilirim ?

    Uygulamanın yapılışında İşin maddi boyutu öneml değil, önemli nokta fikrimin çalınmaması veya kopyalanaması.

    Belki bu kaygım ve sorularım çok saçma gelebilir, yazılım diline çok uzak olduğum için beni idare edin.

    Cevaplarınızı bekliyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim.



  • Up

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil uygulama mı Web site mi yaptırmak istiyorsunuz? Konuyla ilgili detayları verebilirseniz yardımcı olabilirim
  • Mobil , android ve ios için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen bunu yap, olurda tutarsa meraklanma hemen seninkinden daha iyisini yaparlar. Yani artık fikrim çalınmasın vb şeyleri geçelim. İnsanlar çok muazzam şeyleri açık kaynak veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javacıı -- 10 Ekim 2018; 11:3:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://duckduckgo.com/?q=ideas+are+a+dime+a+dozen ==> Fikirlerin bini bir para anlamında ingilizce deyim: Ideas are a dime a dozen



    Arkadaşın bahsettiği muhteşem fikir coktan biliniyordur da uygulamaya geçirilmemiştir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -s-laughter kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili detaylı görüşebilmemiz için PM atabilir misiniz?
  • Bir avukata gizlilik sözleşmesi hazırlar. Sonra yazilincilarla kafanda bir bütçe ayarlayak bunu görüşmeden önce bunu imzalat. Bir fikrim var ama söylemem ile bir yere varamazsin. Yazılım firmam varken böyle gelenler olurdu. Fikri bir açıkladı. Mynet okey ama chatlisi. Instagram ama flitresi farkli. Facebook ama biraz da Twitter falan gibi duyduğuna pişman eden şeylerdi. Çünkü adam fikrini tartmamis. PKimseye söylememiş. Pazar araştırması da yok. Sadece kafasındaki his ile onun unicorn olduğunu sanıyor. Genelde para önemli değil diyenlere fiyat çıkarınca yuh ev mi araba mı alıyoruz fabrika mi kuruyoruz diyor. Umarım siz bu yanılgılara dusmezsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatında hiç iş geliştirme ve pazarlama deneyimi olmayan insanın saklayacak fikri olamaz.

    Bu da her meslek gibi bir başlangıcı olan, kariyeri eğitimi olan bir iş dalı. Senin hiçbir başlagıcın deneyimin yok daha piyasayı rekabeti bilmeden fikrim geldi hadi yapayım da milyoner olayım kafasındasın. (tecrüben olsa böyle foruma takla adla gelip yardım aramazdın, çevreni iş bağlantılarını kullanırdın zaten)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam Sadece fikrim var demiş. Bu fikre yatırım yapıp para kazanmayı düşünüyor. Çalınmasından korkması da çok normal. Sırf kodlama bilmiyor diye pazarı bilmiyor çıkarımı yapamayız. Mesajında bunu belirtmemiş. Belki de uygulama gurusudur, pazardaki eksiği/ihtiyacı fark etmiştir.

    Konu sahibine de: fikrini uygulamaya dökmesi için birine verdiğin an — kazandıracak birşey ise çalınır. Ya da yakın çevrenden güveneceğin ekiple bir anda gireceksin piyasaya,yoksa geçmiş ola

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM atar misiniz detaylı goruselim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM atar misiniz detaylı goruselim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maddi boyut önemli değil derken doğru düzgün bir yazılımcı bulup iş yaptırmak en az 5000$ civarı. program yazabilecek kadar tecrübeli yazılımcılar zaten aylık en az 5 bin tl civarı alıyordur. 6 ayda bitirse (kendi günlük işinin yanında) desen 30 bin tl civarı gibi birşey en az. dolar düz hesap 6 desen işte 5 bin $. bu da işin ufak boyutta olması durumunda böyle, yoksa 200 bin e kadar yolu var (1 den fazla yazılımcı gerekirse). yani fikrinin getirisi bu maliyeti karşılayabilir mi onu tartman lazım. yok bu kadar olmaz diye düşünüyorsan daha aza yaparım diyen yazılımcıları bul derim, onlar da düzgün iş yapar mı orası meçhul.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 14 Ekim 2018; 15:50:59 >
  • yardımcı olabilirim. pm den görüşebiliriz.
  • arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için. Bir uygulama ile milyoner olma hayalim elbette yok , ancak benzeri olmayan bir uygulama aklımdaki bu fikir. Dünyayı değiştirecek, güzelleştirecek bir uygulama elbette değil. Ama günlük yaşantıda kullanılacağını düşündüğüm bir uygulama. Belirli bir yatırım sonrası getirisi olacağını düşünüyorum. Falaaddin , misafirliq ve bunun gibi birkaç uygulama sahibiyle iletişime geçtim. Her birinin ortak fikri ya yazılımcı ortak bulmam, ya da iyi bir gizlilik sözleşmesi ile bir yazılımcı ile çalışmam.

    @seyfi84 seyficiğim, ne kadar iş geliştirme ve pazarlama deneyimin var da fikir sahibisin öğrenebilir miyim? Elbette deneyim, önemli, başlangıç önemli, bu konunun açılma nedeni de başlangıç işte. Ama sendeki "tacraban alsa takla adla gelman" kafası bana yaramaz ki başlangıç için, teşekkür ederim o yüzden sana ayrıca, ama öte dur :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.