Şimdi Ara

Ücretli Üyelik Sistemi Yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar web sitesi hazırlama hakkında hiç bir bilgim yok.Basit bit site kurmayı düşünüyorum yazı ve pdflerden oluşan.Sitenin ilk girişinde siyah bir ekran ve açıklamalardan oluşan kayıt ol formu olmalı ama üyelik sistemi ücretli olmalı yani paypal olur,iban numaram olur,kredi kartından ödeme olur bu tür ödemelerin olduğu üyelik formu olmasını istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim?

Şimdi web sitesi tasarımı konusunda bilgim olmadığı için wix.com'un sitesinden siteyi oluşturmak istiyorum bayağı kapsamlı olduğu için.Ayrıca domain ve host da alacağım o siteden , yani wix.com/siteminadı şeklinde değil dewww.siteminadı.com olacak yani bedava olsun istemiyorum.Şimdi dediğim giriş sitesiyle o wix'i bağdaştırabilir miyim? Olmazsa nasıl bi yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: takamoto

Arkadaşlar web sitesi hazırlama hakkında hiç bir bilgim yok.Basit bit site kurmayı düşünüyorum yazı ve pdflerden oluşan.Sitenin ilk girişinde siyah bir ekran ve açıklamalardan oluşan kayıt ol formu olmalı ama üyelik sistemi ücretli olmalı yani paypal olur,iban numaram olur,kredi kartından ödeme olur bu tür ödemelerin olduğu üyelik formu olmasını istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim?

Şimdi web sitesi tasarımı konusunda bilgim olmadığı için wix.com'un sitesinden siteyi oluşturmak istiyorum bayağı kapsamlı olduğu için.Ayrıca domain ve host da alacağım o siteden , yani wix.com/siteminadı şeklinde değil dewww.siteminadı.com olacak yani bedava olsun istemiyorum.Şimdi dediğim giriş sitesiyle o wix'i bağdaştırabilir miyim? Olmazsa nasıl bi yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

yapabiliriz isterseniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ücretli veya Ücretsiz tema
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.