Şimdi Ara

Ücretli PCB / Baskı Devre, Pic Projesi Yapımı ? İstanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

forumda yeniyim, konuyu yanlış yere açtıysam uyarın lütfen, ne yapmam gerektiğini nerede açmam gerektiğini söyleyin düzeltelim..

Pic ile motor kontrolü adında basit bir projem vardı, bunu board üzerine kurup yapmıştım fakat hoca board üzerine kurulan devreleri kabul etmeyeceğini söyledi, baskı devre kullanmak zorundaymışız, baskı devre yapımı lehimle vs. uğraşacak zamanım olmadığı için bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum, istenildiği takdirde uygun bir ücrette de anlaşabiliriz para sorun değil...

tüm devre malzemeleri, motor, ccs c kodu vs. her şey hazır, istanbul anadolu yakasındayım, isterseniz buluşuruz bir yerde, tüm malzemeleri / board üzerinde kurulan devreyi getiririm, baskı devre yapıp aktarırsınız devreye, isterseniz de motor dışındaki tüm devre elemanlarını siz alın yapacağınız baskı devreye göre siz ayarlayın, ücrete malzeme fiyatlarını da ekleriz..

bu şekilde ücretli proje yapan iş yerleri / kişiler varsa bildiğiniz onların iletişim araçlarını yazabilirsiniz, ben onlara ulaşırım..

ilgilenenler özel mesaj / pm yoluyla ulaşabilir bana veya başlık altına cevap yazarlarsa ben ulaşabilirim size..

teşekkürler şimdiden..

• hocam yaptırmak yerine bence ugrassan sende yapabilirsin önemli olan baskı devreyi ccizmek baskı devreyi cizdikten sonra el işi kagıdı ile ütü yardımıyla bakırplakete aktarmak en sonunda da tuz ruhu perhidrol karısımına atıp kalan bakırları eritmek
    bence birazcık emek birazcık destek bu işi yaparsın
  • Kendin yapmayı deneyeceksen yardımcı olalım ama kesinlikle yapamam veya uğraşmak istemiyorum diyorsan pm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kprm

hocam yaptırmak yerine bence ugrassan sende yapabilirsin önemli olan baskı devreyi ccizmek baskı devreyi cizdikten sonra el işi kagıdı ile ütü yardımıyla bakırplakete aktarmak en sonunda da tuz ruhu perhidrol karısımına atıp kalan bakırları eritmek
    bence birazcık emek birazcık destek bu işi yaparsın

bir de işin lehimi vs. var ki ben de hiç bir malzeme, teçhizat ve zaman da yok... sagol yine de bilgilendirdiğin için
  • 05533370708 ara Oktay abi yönlendirdi de gereken herşeyi yaparız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.