|
Normalde önceki oturduğum Evde türk telekomdan 1000mbps tarife kullanıyordum. İşim gereği bu hızlar bana ilaç olmuştu. 940Mbps / 60mbps yakın upload alıyordum ama aileme yakın olmak için 3 sokak öteye taşınmak zorunda kaldım. Yeni taşındığımız yerde MDU (T720G) sistem FTTB vardı. Türk telekom il müdürlüğüyle görüşmem üzerine 5binTL ücret ve kabloyu 42 dairenin kendisi çekmesi karşılığında(kablo onlara ait) bu alt yapıyı FTTH sisteme çevirdik. Şuan her şey sıkıntısız tıkır tıkır işliyor ama Dönüşüm sırasında OLT cihazını Ericcsondan ZTE çevirdiler ama ont halen Sercomm Ont idi. Israrlarim uzerine ONTyi ZTE F601 degistirdiler. Ama hızımda bir değişikliklik olmadı. Hız 900 mbpslerde ve bunun üstüne zar zor çıkıyor. upload başlarken 8lere düşüp sonradan hızlanıyor. Bu problemin kaynağını nasıl çözebilirim. Videolu şekilde iki adresimde olan hızları atacağım. NOT eski adresimdeki OLT Huawei. ve ONT ise HG8010Hv6 yeni adresimdeki uploada dikkat ederseniz bi anda başlamıyor yavaş yavaş başlıyor. PC aynı PC ve o kadar alt yapı ücretini vererek yaptırdığım için hakkım olanı almak istiyorum. Bunun bana bazı dezavantajları var ama işime engel olabilecek boyutta değil. Benim tek derdim olduysa tam olsun. Dönüşüm 1 haftada OLT vs diğer işler Maraş depreminden dolayı 4 ay sürede tamamlandı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeyxx -- 25 Mayıs 2023; 14:41:1 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt