Şimdi Ara

Uçmalı kaçmalı kolay hero önerirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni başladım. Riki oynuyorum fakat çok sıkıcı , başka uçmalı kaçmalı karakterler önerirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Batrider,viper,lina,phoenix,wisp,sf,razor,puck,skywrath mage,lich,krobelus,aa,visage.

Ayrıca haste alınca balanar ve oyun sonunda doomda uçuyor.

Aralarında sana göre kolay hero seçemedim kusura bakma.Uçanlar bunlar sen seçersin.

(Kafana göre takıl,denemeden olmaz kardeş!)
  • direk qop pickle, early gamede ezemeyeceği hero sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
    tek sorunu late gamede diğer mid herolarına göre biraz düşüyor, early ve midde gerektiği kadar kasamazsan zayıf kalıyor.
  • @MeFSuH o nasıl espri lan

@BlackVnM latede düşmek deyince garibim puck geliyor aklıma :( qop a yine orchid deso falan kasılıyor bkbye karşı da iyidir ama puck 0.

öneri hero da vereyim storm spirit,ember spirit,earth spirit,anti mage qop puck olabilir.
  • Willy Willie kullanıcısına yanıt
    Bruno yaptığında hepiniz gülüyodunuz ama
  • Willy Willie kullanıcısına yanıt
    latedeki düşüsü azaltmak için zaten orchid, deso buildi ile oynuyorum genelde qop ile, slow ile birleşince çok güzel bir semi-carry oluyor.
    puck latede düşüyor ama million dolarlık işlere imza atıyor :)
    free to play videosu en güzel örnek, gerçek milyon dolarlık dream coil ti1 finalinde dendinin yaptığı idi :)
  • Phantom assasin de ucmali kacmali degilmi hem bana pek zor da gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARAM için hero önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

latedeki düşüsü azaltmak için zaten orchid, deso buildi ile oynuyorum genelde qop ile, slow ile birleşince çok güzel bir semi-carry oluyor.
    free to play videosu en güzel örnek, gerçek milyon dolarlık dream coil ti1 finalinde dendinin yaptığı idi :)

Qop diye bir hero yok hocam. Hatta Q ile ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarvan

quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

Qop diye bir hero yok hocam. Hatta Q ile ?

Queen of Pain
  • tutunkolonyasi kullanıcısına yanıt
    phantom assasin pekte uçmalı kaçmalı bir hero değildir. Hele yeni başladıysan feedlemekten başka yapacağın çok şey yok. Diğer heroları çok iyi bilmen gerekiyor ki oynayabilesin. ben yaklaşık 330 oyun sadece PA ile oynadım. Disable ı çok kolay bir hero. yediğin bir stun da ölmemek mucize. Bir o kadar da zevkli bir herodur. oyundaki tank herolara tek atmak kadar zevklisi yok. 2 ot 1 kalkan 1 yakın dövüş baltası alıp (50 altın kalıyor) oyuna başlamak en mantıklısı. Denied ve last hit çok güzel yapılıyor karşıda 2 range hero yoksa. genelde bunların üzerine phase boots, butter fury(ilk önce yüzükler),can calma(dominator e gidilir) bunlardan sonra bkb veya mkb oyundaki herolara baglı olarak alınır. butter fury i yaptıktan sonra orman işi çok kolay oluyor. altını ve leveli buradan kasabilirsin. skill olarak 1-2-1-3-1-4-1 diye gidilir sonrası sana kalmış. level 6 olmadan ilk skill olan dagger i herolara kullanma sadece son vuruş almak için kullan(zaten dagger e 2. basışta bile 25 mana yediği için hemen mana bitiyor).
    dagger i kritik açıldıktan sonra heroların üzerine at sürekli. true damage olarak hasar verdiği için kritik vurduğunu gördüğün an adama ışınlanıp kesmeye bakacaksın.
    Ben genelde hero seçimlerini bekliyorum eğer üzerine oynayacağın (canı az olan) bir hero seçilmemişse sakın alma direk çöp hero konumunda kalıyorsun(kasmak çok zorlaşıyor).

• quote:

Orijinalden alıntı: expricst

phantom assasin pekte uçmalı kaçmalı bir hero değildir. Hele yeni başladıysan feedlemekten başka yapacağın çok şey yok. Diğer heroları çok iyi bilmen gerekiyor ki oynayabilesin. ben yaklaşık 330 oyun sadece PA ile oynadım. Disable ı çok kolay bir hero. yediğin bir stun da ölmemek mucize. Bir o kadar da zevkli bir herodur. oyundaki tank herolara tek atmak kadar zevklisi yok. 2 ot 1 kalkan 1 yakın dövüş baltası alıp (50 altın kalıyor) oyuna başlamak en mantıklısı. Denied ve last hit çok güzel yapılıyor karşıda 2 range hero yoksa. genelde bunların üzerine phase boots, butter fury(ilk önce yüzükler),can calma(dominator e gidilir) bunlardan sonra bkb veya mkb oyundaki herolara baglı olarak alınır. butter fury i yaptıktan sonra orman işi çok kolay oluyor. altını ve leveli buradan kasabilirsin. skill olarak 1-2-1-3-1-4-1 diye gidilir sonrası sana kalmış. level 6 olmadan ilk skill olan dagger i herolara kullanma sadece son vuruş almak için kullan(zaten dagger e 2. basışta bile 25 mana yediği için hemen mana bitiyor).
    dagger i kritik açıldıktan sonra heroların üzerine at sürekli. true damage olarak hasar verdiği için kritik vurduğunu gördüğün an adama ışınlanıp kesmeye bakacaksın.
    Ben genelde hero seçimlerini bekliyorum eğer üzerine oynayacağın (canı az olan) bir hero seçilmemişse sakın alma direk çöp hero konumunda kalıyorsun(kasmak çok zorlaşıyor).

Valla hocam benim seviyemde Cok ciddi Counter pick atılmıyordur atılıyorsada Ben Farkında değilim Valla Can Çalma ve saldırı hızı Veren bir Zırh -kastım ama pek Feed lemedim ama hoşuma gitti pa Peki riki vs pa ve riki vs antimage nasıl olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jarvan

Yeni başladım. Riki oynuyorum fakat çok sıkıcı , başka uçmalı kaçmalı karakterler önerirmisiniz ?

Uçma kaçma deyince direk Storm Spirit geldi aklıma
  • slark
  • Storm,Batrider,Puck,Ember
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.