Şimdi Ara

ÜçDörtBeş Matematik Soru Bankası çok mu zor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
18.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • denemelerde 20 net yaptırıyorum (geometrisiz)
    yeni kitabında soruların sadece %10'u zor olduğu yazıyor %65 orta geri kalanıda kolay-başlangıç seviyesi

bu kitabı alsammı sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ÜçDörtBeş Matematik Soru Bankası: Zorluk Seviyesi

ÜçDörtBeş Yayınları, Tyt ve AYT sınavlarına hazırlanan öğrenciler arasında popüler bir soru bankasıdır. ÜçDörtBeş Matematik Soru Bankası'nın zorluk seviyesi, öğrencilerin seviyelerine göre değişebilir.

TYT Matematik İçin

ÜçDörtBeş TYT Matematik Soru Bankası, orta ve üst düzey seviyedeki öğrenciler için uygundur. Soru bankası, temel konuları ayrıntılı bir şekilde işlerken, zorlayıcı problemler de içerir.

AYT Matematik İçin

ÜçDörtBeş AYT Matematik Soru Bankası, daha zorlayıcıdır ve yüksek seviyedeki öğrencilere hitap eder. Soru bankası, ileri düzey matematik konularını kapsar ve öğrencilerin analitik düşünme becerilerini geliştirir.

Geometri İçin

ÜçDörtBeş Geometri Soru Bankası, hem temel hem de ileri düzey geometri konularını içerir. Soru bankası, görsel materyaller ve adım adım çözümlerle geometrik kavramları anlaşılır bir şekilde sunar.

Zorluk Seviyesi Hakkında Genel Görüşler

ÜçDörtBeş Matematik Soru Bankası'nın zorluk seviyesi hakkında öğrenciler arasında farklı görüşler vardır. Bazı öğrenciler soru bankasını zorlayıcı bulurken, diğerleri orta düzeyde bulur.

Genel olarak, ÜçDörtBeş Matematik Soru Bankası, Tyt ve AYT sınavlarına hazırlanan orta ve üst düzey öğrenciler için faydalı bir kaynaktır. Zorluk seviyesi, öğrencinin mevcut matematik seviyesine ve hedeflerine bağlı olarak değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ilk testleri cok kolay, gittikce zorlasiyor. Son testi orta derecede zor oluyor. Sona koyduklari 3-4 soruya bakma bile cok kasinti. Kaliteli kitap

• Kaflip K kullanıcısına yanıt
    Hocam geosuz 20 net yapıyorum matematikte fonksiyon kümeler ve problemler zorlanıyorum, yapamıyorum bazılarını ama dandik konu anlatımlıdan çalıştım ondan

simetri + 345 soru bankası sipariş ettim bide elimde eski basım karekök var onu çözücem sadece hedef 30+

• Ucdortbes+apotemi+karekök

• quote:

Orijinalden alıntı: Bounpdr

Hocam geosuz 20 net yapıyorum matematikte fonksiyon kümeler ve problemler zorlanıyorum, yapamıyorum bazılarını ama dandik konu anlatımlıdan çalıştım ondan

simetri + 345 soru bankası sipariş ettim bide elimde eski basım karekök var onu çözücem sadece hedef 30+

Ucunu de cozeceksen simetriden baslamani oneririm. Uc dort bes ile karekok ortalama olarak ayni seviyede sayilir ama uc dort besin ilk testleri cok daha kolay ayni zamanda ogretici. O daha once cozulebilir son testleri haric.

Karekok cozdugun zaman sinavdaki sorularin %80-90ini gormus olacaksin zaten, uc dort bes ile de cila atar mantiksal yaklasimini gelistirirsin.

• Dragonboy kullanıcısına yanıt
    Apotemi yeni fasiküller çıkarmış gördünüzmü hocam

• Kaflip K kullanıcısına yanıt
    evet simetrimden başlıcam hocam ama şöyle yapıcam

Mesela temel kavramlar bitti şimdi 345 kolay testleri çöz sonra karekök testlerini komple çöz sonra 345 kalan testleri çöz

• Hocam 345'i nerden sipariş ettiniz acaba?

• quote:

Apotemi yeni fasiküller çıkarmış gördünüzmü hocam

Ben hazirlanirken turev limit integral olarak apotemi fasikullerini kullanmistim ustune de karekoku ve ucdortbesi cozdum.ucdortbes basta kasıntı geliyor ama esas kasıntı birey c felan.ucdortbes zor ama mantıklı bir zor.

• senin ilacın fem kösb +bol deneme+yapamadığın soruları çözdürmek
  • Hiçbir kitapçıda bulamadım
    Kitapçıyla konuştum basımlar durdurulmuş

• quote:

Hiçbir kitapçıda bulamadım
    Kitapçıyla konuştum basımlar durdurulmuş

ben şok ben yeni simetrileri ne zaman alacağım ?

o zaman netten sipariş et dicem ama artık teknofem de yok bilemedim ki...
  • Simetrileri aldım çok şükür ama kosb bulamadım sene içi alırız artıkda 345 karekökten sonra gerek kalırım ki

• quote:

Simetrileri aldım çok şükür ama kosb bulamadım sene içi alırız artıkda 345 karekökten sonra gerek kalırım ki

ne yaptın sen

simetri çözüp hemen deneme bile çözebilirsin ama soru bankası istiyorsan 345 veya karekökten tekini çöz sonra full deneme!

bu kadar soru bankasıyla uğraşma hem zaman kaybı olur
  • Simetri + 345 yapayım o Zaman karekök zaten eski basım

• Uc dort bes baya kaliteli sorular içeriyor tavsiyem belli bir duzeye yaklasik sadece mat +25 olunca basla , en kotu problemlerini cozmen bile is gorur 've bu soruları cozmende harcayacagin caba cok isine yarar denemelerde farkedersin .

• Bende fikrimi soyleyeyim uc dort bes cok gereksiz.kasıntı.. simetrinin ustune direk karekok coz sonra deneme yap.cok gereksiz sene icinde elime bile almadim.

• space. S kullanıcısına yanıt
    Karekök eski basım var birdaha almak istemedim

• konularin ne derece degistigini bilmiyorum sana ama cok rahat yeter.hepsi bitince dengeye basla hakkini verirsen +35 yaparsin

• space. S kullanıcısına yanıt
    Biraz fonksiyon değişti
    taban aritmetiği ve bağıntını özellikleri kalktı

2.dereceden denklemler-polinom-parabol-karmaşık sayılar(i li kısım dışında herşey kalkmış) eklendi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.